Dehogy nem kamuznak. Ha jót szeretnél akkor én ezt a 2 darabos Keepowert tudom ajánlani. Ha minden rendben megy akkor lesz hozzá hamarosan kupon is.
Printable View
Dehogy nem kamuznak. Ha jót szeretnél akkor én ezt a 2 darabos Keepowert tudom ajánlani. Ha minden rendben megy akkor lesz hozzá hamarosan kupon is.
Ok, köszönöm.
Akkor várok kicsit.
A héten egy új elemlámpa gyártó új termékérõl is megjelent a cikkem. A Fitorch P20R a gyártó taktikai elemlámpája, és ugyan lehetne még finomítani, de egészen jó irányba haladnak.
@Raktaros:
Keepower 2db 14500 800mAh akku - kupon: cyberled15% - ár: 7,56$
Megvéve, köszönöm :)
Azt hittem olcsóbb kicsit mint a 18650, de nem :(
Vacak gagyit olcsón is vehetsz, ez már eléggé magas kategória az akkukon belül. De minél kisebb a mérete annál fontosabb, hogy ne legyen benne kamu, mert sajnos sok esetben átvernek. Én ilyet használok már szerintem több, mint egy éve, ezért merem ajánlani õket. És igen, a 14500 egy alapvetõen drága méret. Sajnos. Ezért nem javaslom senkinek az SK68 és 14500 párost, mert az akku drágább, mint a lámpa.
Utóbbi idõben sok 30Q-t vettem, azokhoz képest elég gyenge ár/kapacitás.
Szerencsére úgysem nagyon használok ilyent, csak valamiben eléggé odavan a gyári akku azt szeretném cserélni.
Most jön 28A 6.35$ 2db (8as csomagot rendeltem), kíváncsi leszek a valós kapacitásra. A 26HM 5.5$/2db kapacitása is rendben volt.
A héten egy fejlámpa teszt is becsúszott, nevezetesen a Nitecore HC30-as, amirõl egészen jó véleményem alakult ki. Van 1-2 hiányossága, de alapvetõen rendben van, a fénye is tökéletesen beváltotta a hozzá fûzött reményeim, szóval jó találat volt.
Megjött ma az Sk 98-as klón , mindenféle gyártási vagy származási , típus felirat nélkül .
Nekem megfelelõen mûködik , olcsó ütöm-vágom , nem idegesít hogy elhagytam típusú lámpának jó lessz .
Nem egy lézerkard , de azért elég fénye van . Csodát azért ne várjon tõle senki , nem lehet a fényével szalonnát sütni . Hátránya , hogy a bekapcsoló gomb nem fluoreszkál , a zoom állító fejrész könnyen mozog , bár ez könnyen orvosolható . Tuning other sufni : hõvezetõ pasztával megkentem a led nyáklap tokozással érintkezõ részét , hogy jobb legyen a hõelvezetés a ledtõl .
A héten a JETBeam E40R EDC elemlámpáról írtam cikket.
Újabb heti cikkemben a HAIKElite SC01 kompakt thrower elemlámpát mutatom be nektek.