A Fear the Walking dead-et hol lehet nézni? Videán fent van 3 rész, de a 4. már hiányzik mert törölték. :(
Printable View
A Fear the Walking dead-et hol lehet nézni? Videán fent van 3 rész, de a 4. már hiányzik mert törölték. :(
Nálunk az AMC vetíti magyar szinkronnal hétfõnként, és szerdán ismétlik. Én most külön utakon szereztem meg, és két részletben megnéztem az elsõ hét epizódot. Nem linkrõl néztem, azt viszont sajnos nem tudom, hogy online hol lehetne megtalálni.
Most elkezdtem a World Beyondot. Nem tudom, egyelõre egy kicsit komolytalannak érzem. Gyakorlatilag õk kb. középiskola elsõ-másodikas korú gyerekek, akik még sosem találkoztak közelrõl zombival. És akkor kinn olyan helyzeteket élnek túl, ami szinte lehetetlen lenne, közben meg megy ez a filmes hangulat, jópofának szánt beszólásokkal. Aztán hamar csatlakozik hozzájuk a két felnõtt, gondolom érezték a készítõk, hogy ez azért így nagyon irreális lenne. Irreális, mondom a cselekményre, miközben egy zombisorozatról beszélünk. :haha:
Az egyik helyen találtam még részeket, igaz nem magyarul, de nekem az mindegy.
Bejön a sorozat, a karakterek jók, igaz néha irritáló döntéseket hoznak. Tetszik ahogy végig bemutatják hogy mi történt a a fertõzés elõtt, közben, és rögtön utána. Ez kimaradt a Walking dead-bõl, az ott kezdõdött hogy már alig volt életben valaki és Rick felébredt a kórházban. Itt viszont végigjárják az eseményeket lépésrõl-lépésre. :)
A Fear TWD nekem is tetszik, és továbbra is bírom Alt. :)
Csak az elsõ évadnál tartok. Az utolsó rész végén vagyok. :)
Próbáld meg itt: https://sorozat.eu/fear-the-walking-...oogle_vignette
Egyre inkább bejön, kezdek rákattanni. :)
Tetszik hogy a karakterek jól kidolgozottak és hogy a történet is halad elõre. Eddig nem túl sok zombit mutattak, jóval kevesebb, legalábbis sokkal kevesebbet mint ami az eredeti sorozatban volt, de innen nem is hiányzik igazán. Az események pörögnek, amit néha megszakít egy kicsit néhány élõhalott.
A kedvenc karakterem talán a drogos arc, õ valahol félúton van James Franco és Joker között. :cool:
Ja valamiért azt hittem, hogy a mostani évadot keresed. Akkor az elejétõl nézed most, a legelsõ évadtól?
Igen, eddig nem néztem a sorozatot. Most a második évad 7. epizódjánál tartok. :)
Elsõ 6 részen vagyok túl a 10-bõl a World Beyond elsõ évadban. Elég gagyi, és unalmas. Kapásból ott van az, hogy erõltetik a multikulti üzenetet. A férfi meleg, a két fõszereplõ lányt örökbe fogadták, az egyikük fehér, a másikuk indiai. De természetesen "már csecsemõként is elválaszthatatlanok voltak" (nem derül ki, hogy miért, vagy mégis hogyan kerültek össze), és ezért párosan fogadták õket örökbe. Most láttam egy képet a neten: természetesen a fehér meleg pasi párja is fekete. Nagyon gáz az egész, amikor érzed, hogy valójában nem is egy zombis sorozatot nézel, hanem valami multikulti üzenetet akarnak átnyomni. Ilyenkor aztán rögtön vannak sejtéseim arról is, hogy milyen neveket és arcokat találnék a készítõ/forgalmazó cégek vezetõségében. Sok példa van erre, csak azért mondom.
A másik az irrealitás. Most megnéztem: az indiai vagy milyen színésznõ 20 éves. A sorozatban kb. 15-nek néz ki. Egy dagi csaj, aki ha 20 évesen ilyen gömbölyded, akkor 30 éves korára akkora lesz, mint egy elefánt. Látszik rajta, hogy egy órát nem tudna sétálni, nem kilométerek sorát legyalogolni, meg zombikkal harcolni, mint a filmben. Maximum a telefonját bírja fölemelni, a sorozatban meg õ a rettenthetetlen kemény csaj. Nem hiszem el, hogy nem szólt senki a készítõknek...
A filmbeli testvérét alakító színésznõ 24 éves, de õt is olyan 14-15-nek mondanám. Ránézésre anorexiás, szerintem 40 kiló körül lehet a csaj. És zombikkal harcol, meg hajót épít, meg kilométereket gyalogol...
Már csak azért nézem meg a hátralevõ 4 részt, hogy ne hagyjam félbe az évadot.