Igen. Bár ez a mostani csak kis tétel lesz. Általában ilyen zombis, tengerészgyalogos, veterán, meg hasonlókat adok el. Sokat rendelnek katonai bázisokról. :)
Printable View
Igen. Bár ez a mostani csak kis tétel lesz. Általában ilyen zombis, tengerészgyalogos, veterán, meg hasonlókat adok el. Sokat rendelnek katonai bázisokról. :)
Tegnapelõtt szóltam a késes eladóra, hogy nem ért ide a csomag és akkor a pénzt küldje vissza ha nincs hír. Ma visszaírt, mondta hogy meghosszabbította a vásárlóvédelmet még 35 nappal. Úgyhogy visszavontam a pénz-visszakérést és megírtam neki hogy nincs semmi gond, ha védve vagyok, akkor tovább várok. :)
Igazából nem tudom, de ha 45 nap alatt nem ért ide, akkor még 35 nap alatt ide fog? Nem tudom hogy hogy küldte, azt látom hogy el lett küldve, meg hogy Január 29-én elhagyta Kínát a küldemény, de utána sehol nincs nyomkövetés. Vagy a posta elveszítette, vagy ellopta egy postai dolgozó, vagy a vámosok ülnek rajta? :rolleyes: Nem az eladó hibája, az biztos.
Aliról vannak ilyen kalandos rendelések.
Nekem a gyereknek karácsonyra rendelt vacak február elején jött meg. Nekem is hosszabbította a csóka a védelmet. Mikor megjött akkor néztem nagyot, mert valóban fel lett adva a borítékon lévõ postai ragacsok alapján még 2015 október végén. Már nem is aggódok rajtuk, amit megrendeltem ha megjön akkor hamar jön, ha meg nem akkor baromi lassan simán a 60 nap körül, vagy késõbb kiterjesztett védelemmel.
Csak elég gáz, hogy ez az elsõ rendelésem és ezzel gond van. A második már ideért, annak nem kellett csak 2 hét. Kíváncsi leszek, hogy a másik kettõ hogy ér majd ide, illetve mi lesz ezekkel a késekkel. Meg van egy 5. rendelés is, de azt még nem adták fel. Úgyhogy majd meglátjuk. Alibabáról rendelni más, mert azok több száz dolláros rendelések és azok DHL-el, UPS-el, FEDEX-el jönnek, az gyors és végig lehet követni hogy épp hol van a küldemény. A vám se szokott tovább tartani 10-12 óránál.
Rendeltem egy csomó dolgot, folyamatosan érkeznek a pakkok. Rendeltem 1 pólót is, az is megérkezett ma. A 2 kés még mindig sehol. :hogymi: Vajon hol a fenében lehet az a csomag? :confused: Gondolom kapok egy pénzvisszafizetést, mert ez már így majdnem 3 hónap.
Már 12 csomagot hozott házhoz a postás az Aliexpress-tõl. A késekrõl azóta sem tudok semmit, pedig már 75 napja rendeltem õket. :(
Az eladó állandóan azt írja, hogy úton van, csak késik. De 75 napja van úton? Annyi idõ alatt már a Holdról is ideért volna! :hogymi:
Nyugi, meg fog érkezni. Onnan sokszor jönnek lassan a cuccok :cry:
Szerintem 100% hogy elveszett. Ma is jött egy csomag, de ez se kés. 1 hónap alatt bárhonnan ide kellene érnie, de 75 nap az túl sok. Kizárt hogy ideérjen. Ha meg kérdezem õket a követõ-kódról, akkor nem mondanak semmit. Elküldték, mert az elején volt nyomkövetõ-kód, de már nem lehet látni sehol. Talán ki is kapcsolták? És hogy lehet hogy minden amit utána rendeltem ideért, illetve ideér, kivéve azt az egyet? Szóval semmi hitem nincs abban, hogy a kések nem vesztek el.
A kések amiket rendeltem, sose értek ide. 4x nyitottam panaszt, most a legutolsót elfogadta a rendszer és visszautalják a pénzt. A késeken kívül kb 17 másik rendelést adtam le, abból 16 ideért, egyre még várok.
Az ali sosem volt a gyorsaságról híres, van ott mindenféle bolt jelen, szerintem a nagy részének nincs is árukészlete csak a gyártóknak akik jelen vannak. Amúgy a drágább cuccok úgy vettem észre hamar jönnek mert valós készletet takarnak.