Jól néz ki, valami hasonlót szeretnék majd én is, de eddig még nem nagyon találtam korrekt árban.
Printable View
Jól néz ki, valami hasonlót szeretnék majd én is, de eddig még nem nagyon találtam korrekt árban.
Szerintem is nagyon jó, azért vettem rögtön egy másodikat is. :tapsol: És a vételár még nem is a végösszeg, mert volt 10% engedmény a kupon kódon és még 3% a speciális kódommal. :D A Maxpedition EDC akármi is biztosan szuper, de az 22-25 dollár.
Biztos nagyon jól viselkedtél! :D Jól néz ki így szétválogatva, én a magam részérõl inkább ömlesztve szeretem a dolgokat, mintha úgy több férne...
Majdnem tökéletes. (Csak hiányzik róla egy velcro felvarró.) :cool:
Ott a pont..:beer:
meg egy tartalom leírás is, amit a napokban összehozok..
Úgy döntöttem hogy kipróbálom a nemrég ingyé beszerzett 30 éves varrógépet.
Átnéztem és kb 2 évet ha használták, bírja a puhább bõrt is, és a képeken látható kis táskánál elõforduló 7 réteget is.
A Maxpedition micro pocket organizer adta az alap méreteket és felépítést, itthon talált anyagokból van (pl azért nem egyforma színû a két féle gumiszalag), amit vettem az a cipzár (350 Ft).
Még van mit fejleszteni a következõ verzióhoz: cordura (szerû) anyag beszerzése, és a keskeny világosabb zöld szalag kiváltása valami erõsebbre.
Ja és feltölteni minden jóval...
Csatolmány 1100 Csatolmány 1101