http://www.youtube.com/watch?v=HKDv7PLvNO8
http://www.youtube.com/watch?v=NFe6FRpsyIQ
Printable View
Mi a véleményetek arról a részrõl, amiben Rick-ék megtalálják a fekete fickót (Morgan)?
http://imageshack.us/a/img203/320/walkingdeadmorgan.jpg
Tehát odamennek, Rick rájön hogy ki lõtt rájuk, örül, mikor rátámad akkor inkább leszúratja magát, minthogy védekezzen. De mikor beszélgetnek és Morgan azt mondja neki, hogy nem akar velük menni, akkor egyszerûen csak otthagyják. Miért nem mondta neki Rick, hogy gondolkodjon rajta mert van rá ideje? Vagy miért nem mondta, hogy jó, ne jöjjön velük, de tartsák a kapcsolatot rádión, néha találkozzanak, esetleg majd meglátogatják és hoznak neki dolgokat, meg cserélhetnek is attól függõen, hogy kinek-mire van szüksége. Ehelyett csak elhúztak a kocsival.
Meg nem értettem hogy miért nem vették fel a stoppost. Miért hagyták meghalni? Késõbb jól jött volna nekik még egy ember egy puskával, mikor megtámadták õket, ráadásul most egy egész falunyi embert befogadtak. Akkor azt ott miért nem vették fel? Legalább egy darabig megállhattak volna, hogy beszéljenek vele. :confused:
Szia!
Szerintem azért hagyták ott mert kicsit bekattant, és egy megbomlott elme mindíg rizikófaktor!
A stoppost meg azért nem vettél fel szerintem mert akkor volt a bizonytalanság hogy a néger csajt is ki kéne rakni, ez olyna feszültség keltõ jelenet lehetett :)
Nem, azért hagyták ott, mert Morgan nem akart velük menni. Rick gyõzködte, de õ nemet mondott. De Rick felajánlhatta volna neki, hogy majd késõbb visszamennek, addig meg gondolkozzon az ajánlaton. Vagy egyszerûen csak mondhatták volna neki, hogy majd néha találkozni kéne, megbeszélni a helyzetet. Vagy mikor például nagyon kellett volna Rick-éknek a segítség, mert tudták hogy a Kormányzó meg fogja õket támadni, akkor miért nem mentek oda Morgan-hez, hogy segítséget kérjenek? Látszólag be tudta volna csapdázni az egész börtönt, meg annyi fegyverrel egy fél hadsereget is vissza tudott volna verni, akár még egyedül is. :)
Szerintem több okból sem erõltetett új kapcsolatfelvételt Rick.
1. Morgan láthatólag be volt csavarodva, így észérvekkel nem lehetett rá hatni, illetve jelenléte a csoportban veszélyes lett volna.
2. Mentálisan annyira kész volt, hogy valszeg vagy a járkálók ölik meg rövidesen, vagy saját maga röpít golyót a fejébe.
3. Rick szerintem megértette és elfogadta Morgan zavaros, de érzelmi alapú érveit. Mégpedig azért, mert õ is csak a családja miatt csinálja az egészet. A felesége már meghalt, és azóta õ se teljesen százas, illetve ha a fia és a kislánya meghalna, akkor már õt se érdekelnlé semmi. Ezért érti meg és fogadja el a veszteségbe beleroppant Morgan irracionális viselkedését.
1. Sgtmaj.Preppernél a pont.
2. Te felvennél olyasvalakit a csapatodba, aki zombikkal hemzsegõ erdõ közepén ordibál és még fegyvere sincs?
Tapasztalatlan bajforrás és eggyel több száj, amit etetni kell. Pár résszel ezelõtt pedig már elhangzott, hogy merülnek a forrásaik.
Bár azt nem tudom, hogy akkor az újakat majd hogyan akarják etetni. Októberben megtudjuk...
Pisztolya lehetett a kabátja alatt, Rick-nek is revolvere van, ami csak azért látszódik, mert úgy hordja. Elõfordulhat hogy egy nagy csapat tagja volt, de mivel õ volt az egyetlen akinek volt esze, így õ túlélte a támadásokat, a többiek viszont nem. De ha belegondolunk, akkor aki annyi ideig képes kihúzni, fõleg egyedül, az tudhat valamit. Én biztosan kíváncsi lettem volna arra hogy hogy került oda.Idézet:
2. Te felvennél olyasvalakit a csapatodba, aki zombikkal hemzsegõ erdõ közepén ordibál és még fegyvere sincs?
Fordítsunk a kérdésen. Ha nõ, vagy egy gyerek lett volna, akkor is otthagyták volna az út szélén?
Az még elõfordulhatott volna, hogy valaki csak csali és mások meg az út szélén a bokrokban vártak volna, viszont senki nincs az utakon, tehát a fosztogató bandák felbukkanása egyáltalán nem jellemzõ. Fõleg hogy ott a sok ház és bolt, ha fosztogatni akarnak akkor megtehetik anélkül hogy bárkit bántaniuk kellene érte. :)
most töltöttem le az 1-2-3 évadot :) megnézem mert ugy látom nagyon rá vagytok kattanva .:)
:thumbup Majd írd le a véleményed!
Egy kis poén zombi videó:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=lV43qhhfm_M