Airsoftben nem a lövést gyakorolod, hanem a taktikát, a csapatmozgást, futsz, vetõdsz, elbújsz, kúszol, rejtõzködsz a bokorban. Ez a része mind érvényes lehet éles helyzetre is.
Printable View
Airsoftben nem a lövést gyakorolod, hanem a taktikát, a csapatmozgást, futsz, vetõdsz, elbújsz, kúszol, rejtõzködsz a bokorban. Ez a része mind érvényes lehet éles helyzetre is.
Igy van! A csapatmozgas fontos, vagy az egyeni tapasztalatok is minden jatekkal nöttön-nönek.
Egy "gyorsreagalasutol" hallottam, hogy szeretnek eljarni es elvegyülni az airsoft jatekokon, mert igencsak "megizzadnak" ök is, vagyis nem lebecsülendö semelyik Airsoftos.
Egy külföldi Police videoban lattam, hogy a rendörök azonnal hivtak a különlegeseket, mikor az üldözendö 2 fegyveresröl kiderült, hogy painballos multjuk van.
Airsoft elsõsorban épületharc szimulációra alkalmas, 30-50 méteres távokra, sivatagba vagy az alföldre senki se menjen airsoftozni, oda tényleg alkalmatlan gyakorlóeszköz... már látod az ellenfeled 100-200 de akár 600 méterrõl lelõni viszont esélyed sincs, már 100 méteren sem sok ott már integetni lehet. Volt amikor taktikai pajzsos gyerek sotival jött kb. voltam tõle 40 méterre konkrétan a lábam elõtt estek le a lövedékek, fedezéket sem kellett használnom mert a lövedéket is láttam hol repül. Ezért is fontos hogy a fegyvered egy minimális mondjuk 350 fps-sel rendelkezzen.
Cikkajánló: airsoftról pozitívan
Idézet:
Az airsoftos közösségrõl közölt megleõen korrekt és pozitív hangvételû cikket egy helyi napilap "Vasárnaponként hadi öltözetbe bújnak, magukhoz veszik fegyvereiket" címmel. (Ebben megtekinthetõ a Kaliber magazin késes cikkeinek szerzõje is teljes harci díszben!)
"M134 MINIGUN", 2:30-nál :)
https://www.youtube.com/watch?v=fiDlIe0VzJU#t=145
Háborús sportot tanítanak pécsi egyetemen
Az airsoft jelenlegi megítélésén kíván változtatni a PTE Általános Orvostudományi Karán egy pár éve indított kezdeményezés. Az airsoft ugyanis – az országban egyedülálló módon – itt választható tantárgy lett.
http://www.pecsma.hu/pecs-aktual/hab...csi-egyetemen/
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi airsoft játékot:
http://bombpatrol.hu/
Én ott leszek! ;)
Két nap telt el a regisztráció megnyitása óta és már 323-om játékos regisztrált fel.
A szocializmusba mi mindig játékfegyverekkel rohangáltunk az utcán. A demokráciában tilos az ilyesmi.
"Elfogtak két férfit péntek délelõtt egy VII. kerületi lakóházban, miután fegyveres férfiról érkezett bejelentés. Az elsõdleges adatok szerint airsoft-, vagyis szabadidõs célú, mûanyag golyót kilövõ fegyver volt náluk.
A Terrorelhárítási Központ speciálisan képzett munkatársai az ingatlanban elfogtak két férfit, akiket átadtak a kerületi rendõrkapitányság beosztottjainak. Az ingatlan átvizsgálását követõen a két férfit a kerületi kapitányságra elõállították, "elszámoltatásuk folyamatban van".
A közleményben kiemelték: valótlan az a sajtóban megjelent információ, amely szerint bárki elbarikádozta magát a rendõri intézkedés elõtt vagy annak során." (MTI)
Értitek, nem az hogy elnézést kérnek a kellemetlenségért, hanem elõállítják õket és elszámoltatják! A sajtó meg még hazudik is mindenfélét, hogy hangulatot keltsen! :hanyas:
Jah, a mi korunkban még teljesen normális volt játékpisztolyozni, puskázni az utcán, a grundon (nem is a gép elõtt tespedtünk anno).
Mondjuk a gáz az, hogy sok airsoft 99% megegyezik ránézésre az eredetivel, sok esetben még súlyban is. Mondjuk nálatok ha ilyen lenne a kezében lelõné a yard simán, mert lehetne éles is. Itt meg csak a szimpla fegyverüldözés, semmi extra csak a szokásos :duhos: