A japánok is megoldották valahogy. :)Idézet:
Atomháború után túlélsz 100 napot, szuper, de utána hogyan tovább?
Printable View
A japánok is megoldották valahogy. :)Idézet:
Atomháború után túlélsz 100 napot, szuper, de utána hogyan tovább?
"....gondolkodik a szegény,ecceri ember...de jó lenne,ha meghalna mindenki....enyém lenne minden...eladnám ...és nekem lenne a világon a legtöbb pénzem....":D
...hát ez így elég depis......:cry:...azt mondják.hogy ha csak pár konzervet tartalékolsz,már elõrébb vagy mint a zombik,...hogy felkészülni sosem késõ,amíg van étel a boltokban,,,,,akkor ne is készüljünk,mert úgy is mindegy?.....verjük el a pénzt?.....
Idézetek a Carpe diem életérzésrõl
Idézet:
Maradj a jelen pillanat egyszerûségében. Fel kell hagynod a haszontalan gondokkal, a múlton való rágódással, a jövõ elé sietéssel. Vagyis szabadulj meg a "már nincs" és a "még nincs" irrealitásaitól. Élj az egyetlen realitásban, a "most"-ban.
Idézet:
Élni szeretnék, élni,
fészkembe hazatérni,
lesni a naplementét,
vetkõzõ párom keblét,
s úgy ölelni, hogy benne
Õ is örömét lelje,
élni, vágyban lobogva,
vénen is mosolyogva,
élni, emberként, szépen,
s meghalni hóesésben.
Idézet:
Minden nap az jelenti, hogy újabb huszonnégy órányi lehetõséged van. Minden nap azt jelenti, hogy megint megtörténhet bármi. A pillanatnak élsz, és meghalhatsz egy szempillantás alatt, ezért aztán épp elég, ha egyszerre csak egy nappal törõdsz
...hát nem kifejezetten prepper életérzés....Idézet:
Aki az adott perc vagy óra örömét nem tudja fenékig üríteni, mert ahelyett, hogy a kínálkozó szépségben merülne el, a jövõtõl fél vagy a múlton kesereg, az sohasem lesz maradéktalanul boldog.
Ui. .nem tudom ki látott már haldoklót?...én igen és elég közeli hozzátartozót...beszélni már nem tudott csak a szemében láttam,ahogy rám nézett.."hogy segíts,csak még egy percet szeretnék,még egy órát,egy napot...élni szeretnék.."....személy szerint nekem ez lett a hitvallásom...ha kell egy elpusztult világban,rákosan...de az utolsó másodpercig sem adom fel...
Már értem egyesek miért tartanak nagy vigadót segélyosztáskor aztán pár nappal késõbb már nincs pénz semmire :).Idézet:
Aki az adott perc vagy óra örömét nem tudja fenékig üríteni, mert ahelyett, hogy a kínálkozó szépségben merülne el, a jövõtõl fél vagy a múlton kesereg, az sohasem lesz maradéktalanul boldog.
..semmi esetre sem hívnék állatorvost és nem altatnám el..inkább nézném a szenvedést és reménykednék...ahogy önmagamat sem lõném fejbe...bárhogyan fáj vagy reménytelen.....ez biztos...
...nem csak atom van a pakliban,mint írtam följebb...lehet még járvány,üstökös,totális EMP,világméretû káosz,gazdasági és infrastrukturális összeomlás...tehát a legrosszabb....(tehát lécci olvasd el az elõzõ bejegyzéseket is)....tisztelem és szeretem az életet ezért mindent megteszek és semmi,de semmi nem tántorít el....az,hogy van egy határ,hogy már jobb meghalni mint élni????!!!...veszélyes gondolkodás mód...lehet egy állás vesztésnél már röpül a tizedikrõl a delikvens....NEM..egyszerûen nincs kompromisszum és kész...ha kell mászunk,de túléljük....
.....szerintem ennyi ami egy nyílt fórumon leírható.....a többit megbeszéljük a 101. napon ,csalán teát kortyolgatva és a tûzbe bámulva....
Szerintem mindenki másra és máshogyan készül fel. Felesleges is vitatkozni rajta. Mindenki másként látja a dolgokat, akinek határozott elképzelései vannak valamirõl, azt nehéz meggyõzni az ellenkezõjérõl.
Az utolsó part c. filmet mindenkinek javaslom megnézni, aki atomháborúra készül...