Sokakat meg "nem engedett". Androidos telefonon vagy iphone-on nézed? Esetleg tablet/ipad?
Printable View
Sokakat meg "nem engedett". Androidos telefonon vagy iphone-on nézed? Esetleg tablet/ipad?
Nem apps-ként, akkor ezért lehet a különbség. Simán asztali géprõl. Regisztrációkor kérte az egyetemet, szakterületet, stb.
Tehát a weboldalukat nézed, amit én is. Viszont a posztban kifejezetten az app-ról volt szó. :) Ami egy sz*r. :)
Egyébként meg nem mindenki magasan intelligens, mint Te, kedves Scabiosa, hogy minden ilyen kézenfekvõ legyen nekik egy speciális terület adatbázis-kezelésénél, értem ezalatt azt, hogy szenved az app-pal vég nélkül vagy csak megunja az egész Medscape-et elõre (ezeket a megtörtént esetekbõl összegeztem). :)
Probalt improvizalni a srac. Ugyes! De nem lenne egyszerubb vinni egy IFAK-ot cipelni mindenhova, benne egy CAT tourniquet-tel? http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ttle-WINE.html
Nagy szeretettel ajánlom a honlapunkon található három segédanyagot, melyet mentõtisztek, illetve ma már mentõorvosok írtak, és engedélyezték azok nyilvános felhasználását.
Az tudástárban keressétek.
Egy fiatalember éppen a pázsitját és a bokrokat permetezte, és ellenõrizni akarta a hordó tartalmát, hogy lássa, mennyi permetezõszer maradt benne.
Kinyitotta a fedelét, meggyújtotta az öngyújtóját, a lángra lobbanó kipárolgó gázok pedig elborították õt. Üvöltve ugrott le a teherautóról.
A szomszédnõje egy tucat tojással és egy edénnyel jött ki a házból azt ordítva: "Hozz nekem még több tojást!" Feltörte õket, és szétválasztotta a fehérjét és a sárgáját. A másik szomszédasszony segített neki bekenni a tojásfehérjével a fiatalember arcát. Mindenki a szorgoskodó hölgyre mutatott. Gratuláltak neki és azt mondták: "Megmentetted az arcát!"
Mikor eljött a nyár vége, a fiatalember egy csokor rózsát vett a hölgynek köszönete jeléül. Az arca olyan volt, akár a baba bõre.
Egy égési sérülésekre való Gyógyító Csodaszer Tartsd észben ezt a kezdõ tûzoltók oktatási anyagában szereplõ, égési sérülésekre való kezelést!
Az elsõsegély szerint elõször hideg vizet kell permetezni az érintett területre, míg a hõmérséklete lecsökken, ez meggátolja a bõr további rétegeinek károsodását. Ez után egyenletesen oszlasd el a tojásfehérjét a megégett területen.
Egy nõ forrásban lévõ vízzel megégette a keze nagy részét. A fájdalom ellenére hideg csapvizet engedett rá, szétválasztotta két tojás sárgáját és fehérjét, az utóbbit kicsit felverte, majd a kapott anyagba belemártotta a kezét. A fehérje rászáradt ily módon fedõréteget képezve.
Késõbb megtudta, hogy a tojásfehérje természetes kollagén, legalább egy órán át folytatta tovább a kezelést újabb rétegeket felhordva a felvert tojásfehérjébõl. Délutánra már teljesen elmúlt a fájdalma, másnapra pedig alig maradt nyoma az égésnek. 10 napra rá nyomtalanul elmúlt az egész, a bõre pedig visszanyerte megszokott színét. A megégett rész teljesen regenerálódott, köszönhetõen a tojásfehérjében található kollagénnek, mely egy vitamindús placenta.
Mivel ezen információ mindenki számára hasznos lehet, megtennéd, hogy továbbküldöd?