Ules alatt mennyi hely van?
holnap megmondom:)
meg nem neztem meg, de szerintem nem sok. az elektromos ules emelo bisz baszok szerintem sok helyet foglalnak el, de majd megszaktekintem.
hat egyenlore igy nez ki es ezeket a dolgokat pakoltam be a kocsiba.
a 3d-s maglite az ajton levo zsebbe ment, nem a legpasszentosabb de ennel jobb megoldast nem talatam, hogy keznel legyen.
Csatolmány 7125
megjott a muanyag kosar is amit rendeltem. az ment a csomagtartoba, meg melle egy gumicsizma meg egy munkas bakkancs.
Csatolmány 7126
a kosarba van egy angol katonai esokabat, pulcsi meg sapka es egy munkas kesztyu. mora kes, kalapacs, osszecsukhato aso, duck tape. 2 palack viz, wc papir es eu csomag.
Csatolmány 7127 Csatolmány 7128
ez meg nem vegleges csak a kezdet. egyenlore csak magamra gondolva pakoltam, ehhez jon meg ami a felesegemnek meg a lanyunknak kell.
csak egy ket aprosagot akarok a kocsiban tartani arra az esetre ha lerobbanok valahol vagy ha tortenik valami ami miatt a kocsiban kell toltenem tobb idod. olyan sokmindent nem akarok bepakolni, hogy elfoglalja az egesz csomagtatrot. maximum meg egy ilyen kosarnyi cuccot.
otleteket szivesen varok.
https://www.youtube.com/watch?v=wyehMcCuUPs
nyaralas utan kicsit atgondoltam ezt a kocsis dolgot.
sokat nem valtoztattam a dolgokon es ez meg mindig nem a vegleges de mar alakul.
ami nincs a videoban az a kaja, azt nem tartok a kocsiban de indulas elott mindig pakolok valami ragcsalni valot.
ami nincs benn de jon ha hosszu utra megyunk a szorakoztato dolgok, jatek konyv stb. hegyeshalomnal 3 orat, osztrak nemet hataron 5-ot franciaknal 2 orat dekkoltunk dugoban amig a helyi rendorok ellenoriztek:( ennyi idot meg en is nehez birok ki pedig en jol birom a varakozast. kell valami ami lekoti a csladot mielott megolik egymast az unalomtol!
Rengeteg dolog van a kocsiban hátul, de gyorskötözõvel, gumipókkal, kötéllel, sniccerrel, szerszámmal, és plusz benzinnel mindig hazajöttem.
Amit Ti nem mondtatok, az tüzijáték.
Szilveszterkor a petárdástól , vagy ultrashopból vásárolható, fény, és füst jelzõ.
Iszonyat hasznos, ha rossz helyen állsz.
Ennek egyszerûbb változata a fényrúd.
A nagyobbik. Eltöröd, megrázod, világít, egész éjjel. Látnak, nem törnek össze.
A másik, a mécses. Egyszerû teamécses.
Lehet vele befagyott diffit, olajat olvasztani, vagy jeget, ajtót (ill kulcsot), a kocsiban fényt, és némi meleget ad 4 órára. És a konzervet is megmelegíti. ( Ez kellett, amikor tolatáskor leakadt a hátulja, és nem volt aki ráüljön az elejére, hogy kihúzza magát.
Nekem hiányzott:
- Kárbejelentõ lap
- Golyóstoll (a kárbejelentõhöz kell, mert indigós, volt a kocsiban de beszáradt)
- Papírok másolata (forgalmi, biztosítás, személyi, TAJ, jogsi ...) az eredetiktõl külön tartva, arra az esetre ha az eredeti papírok nem hozzáférhetõek az összetört kocsi miatt
- két ablaktörõ / övvágó is volt a kocsiban, de mindkettõ elszállt, fel kell kötni õket valahová, de annó nem tudtam eldönteni hogy hová.
- pohár, hogy ne üvegbõl kelljen kínálni. fémbögre volt a kocsiban de a csomagtartóban nem tudtam hozzáférni.
Semmi komoly, de ahhoz elég hogy újra gondoljam, kiegészítsem, komolyabban vegyem a kocsis készletet.
Mivel ritkán meg óvatosan vezetek eddig nem foglalkoztam ezzel, csak felesleges SHTF-re való dolgok voltak kiûzve a csomagtartóba.
Extra felszereles a teli menekuleshez :D
Csatolmány 7675