Van pár ember aki eladta így vagy úgy, a legtöbben viszont bizonyos tudatlanságtól szenvednek, ezért is szükséges meggyõzni õket.
Én nem akarok megmenteni senkit. :-)
Nem lehettem tipikus fiatal, mert eszem ágában sem volt megváltani a világot :)
Amúgy igen, az ember nem csupán hús és vér (csont is van :D ), pont erre utaltam én is, hogy a harmadik összetevõt elég bajos összekapni, szerintem az valamilyen szinten rajtunk kívül áll. Míg a tudatot úgy ahogy kézben lehet tartani, a lélek ereje túl nagy, ahhoz vagy akalmazkodik valaki, vagy átmegy lélektelen biorobotba. Mondjuk ez utóbbit is milliárdok mûvelik szerte a világon...
Ez volt a kérdés most a Túlélés táron. De jól lehúzták érte a kérdezõt aztán úgy tûnik hogy törölték a kérdését is. :huuu:
Viszont pont elõtte 10 perccel még küldtem a kérdezõnek egy privát üzenetet a fórum címével. :)
Mi az a túlélés tár?
Köszi Pityubá! Akkor nekem tárgytalan, nem arcoskodom ott... :)
Én inkább a gazdasági összeomlást tartom reálisnak, bár a legutóbbi hírek éppen növekedésrõl szólnak, most az infláció is alacsony, így bizakodó vagyok. Rossz viszont a demográfiai helyzet, az egészségügyi ellátás, romlik az iskolai színvonal vagyis a kép nem fekete-fehér. Ha pedig valaki munkanélküli, annak a személyes gazdasági csõd ugyanaz, ezért kell tartalékolni, felkészülni. természeti katasztrófa pedig bármikor jöhet, én kint voltam 2006-ban, nem volt semmi az biztos. pedig az egy rövid jelenség volt. Ezért lett volna jobb ha többet is meg lehet jelölni, de így is érdekes azért.
Szerintem a legreálisabb veszély az, ha valamilyen okból megszûnik a fennmaradáshoz szükséges jövedelem és az adott környezetben nem pótolható, továbbá nincs lehetõség odébb állni több 10, vagy 100 km-rel. Ekkor van a nagy bakfitty. Erre kell felkészülni igazán.