Irodában használtuk a
sziesztát, hamar elfogyott a levegő (pedig 4m feletti volt a belmagasság). Mint írta varég is, a falak hidegek maradnak, míg sugározza a hőt addig jó, ha kikapcsolod hamar visszahűl a helység. Én még mindig nem javaslom vész esetére sem. Persze kint lehet melegedni mellette ahol nagyon jól szellőzik a helység, de csak addig jó, míg ott vagy vele szemben és átmelegít.
Elektromos takaró: az árukereső nem hazudik, kb. 10e Ft-tól van olyan ami arra jó, hogy ne fagyj meg. 100w alatt fogyaszt, mellé egy egyszerűbb 10 fokos komfortú hálózsák szerintem már bőven megteszi.
Hálózsák: 100e Ft-os kategória? :eek: Az valami expedíciós cucc lehetett, ha a helység szélvédett és valami kis hőt tudsz benne csiholni, akkor szerintem már egy 0 fok komfortos kb.
30e körül beszerezhető is tökéletesen teszi a dolgát. Érdemes azon elgondolkozni, hogy ha ennyire nagy gáz lenne akkor a legkiseb helységben összegyűlni és csak azt fűteni (ha van áram akkor hősugárzóval), ha pedig nincs semmi, csak a hideg akkor pl. egy sátrat felállítani a szobában, és abban aludni. A kisebb légmennyiséget hamarabb felmelegítitek a testetekkel.