Pár marék só,mûtrágya, valami kiirthatatlan gaz magja ,nagy mennyiségû utánvételes csomag,szexhirdetés és még ki lehet találni pár dolgot csak hogy érezze a törõdést:D
Printable View
Pár marék só,mûtrágya, valami kiirthatatlan gaz magja ,nagy mennyiségû utánvételes csomag,szexhirdetés és még ki lehet találni pár dolgot csak hogy érezze a törõdést:D
Á, az olyasmi nem tisztességes, olyanokat én nem tennék.
De mikor üvöltetik a zenét hétvégén, mikor pihennék, akkor rájuk hívnék valakit. Sose hívtam, de néha megfordult a fejemben. Ha õk mindig jelentgetnek, akkor jogosan jelenteném én is õket.
Meg mikor a fánkat kivágta, akkor gondoltam rá, hogy mi lenne ha ráhívnám a rendõröket. Rongálásért és birtokháborításért lehetne perelni. :hogymi:
Egyszer bejött és megvagdosta a bokrainkat is. Engedélyt nem adtunk rá neki, csak egy reggel láttuk hogy a bokroknak hiányzott egy része.
Már itt volt egy jó tipp, mûtrágyával a pázsitjára valami obszcén feliratot :).
Felszórtam sóval a járdát. Kíváncsi vagyok hogy -14 fokban a természeti károsításon kívül lesz-e valami hatása. (Mondjuk megolvad-e tõle a jég.)
Én is úgy tudom, hogy nagyon hidegben semmit nem ér a só.
Tényleg nem tudom mit akar a város. Hogy disznópörzsölõvel égessem fel a jeget? Mert itt a disznótartás is tilos, így a disznópörzsölõ sincs elterjedve. :hogymi:
Kérj egy hivatalos állásfoglalást a városvezetéstõl, hogy -14 fokban mivel és hogyan kell/lehet megoldani a fenti problémákat.
Aztán vedd videóra a szomszédot, és hanem úgy csinálja, hát neked papírod van róla...
naaa most õszintén!
Azért csinálja, mert hagyod! Ez totál logikus! Ha te is oda-oda szurnál, piszkálnál, akkor nem tenné ilyen intenzíven!
Legalább próbáld ki amit itt a sok jó ember javasolgat! :D
Veszteni mit vesztenél vele? A barátságát már nem, mert tisztán látszik, hogy szúrod a szemét!
A Másik lehetõség, hogy akar valamit tõled!! :D
Lehet azt akarja, hogy átmenj és jól megbüntesd! Tudod! Semmi sem lehetetlen!!
Nem én szúrom a szemét, hanem a ház tulajdonosa, aki nem én vagyok.
Nem éri meg az egész, inkább csak gyûjtögetek aztán egyszer, ha valami csoda történik, akkor elköltözhetek máshová, saját otthonom lesz és örülni fogok. A szomszéd meg szenvedjen tovább nélkülünk. :)
Végy egy pár csirkelábat (ha ott lehet kapni) Kösd össze piros fonállal, miközben tudatosítod magadban hogy épp a szomszéd kezét kötöd hogy tartsa távol a kezét a dolgaidtól, majd dobd át hozzá! :) Ha nem is mûködik, legalább nagyot néz! :D
Ezután csinálj birtokvédelmet: Fogj egy kisebb üveget, töltsd fel szögekkel gombostûkkel borotvapengékkel (tehát hegyes és éles dolgokkal), meg madzagdarabokkal, és öntsd fel borral! Eközben tudatosítsd hogy hogy a madzagok megkötik, a szögek szétbontják, a bor meg elmossa a negatív szándékot, energiát! Zárd le, és viasszal pecsételd le ezzel el is indítod a programját, majd ásd el a kert egy sarkában ahol mindig tudni fogod a helyét, idõnként adj neki energiát, azaz tudatosítsd felette a feladatát!
:D
De lehet erõsebb és kíméletesebb módszer, ha mindennap elképzeled magad õvele jókedvûen társalogni, talán még süteménnyel is megkínálva téged, eközben érezz szeretetet, mert itt a pozitív érzelem az üzemanyag!
Kaptam mintát Kínából, de rossz elõérzetem volt és igazam lett. Multicam helyett valami gyanús mintát akartak a felvarró háttere tenni. Nem rossz szándékból, csak úgy tûnik hogy a kínai kislány nem ért hozzá és elnézte. A lelkére kötöttem hogy nézzen utána, mert fontos hogy tényleg multicam legyen az a multicam. :hogymi: Mindig nagyon ügyesek, el ne rontsák itt nekem a dolgokat. Olcsó, de ha elrontják, akkor az nekem mindenképpen veszteség lenne. De bízom benne, írta hogy majd visszaszól és intézi a dolgot. :)
Itt van amivel a mintát csinálták. Egyáltalán milyen terepszín ez?
http://i.imgur.com/SaJ341D.jpg
Elsõre talán egy tányér fõzelék jut róla eszembe, amiben van barna bab, zöldbab, fekete bab, sárgaborsó és lencse.
A multicamhoz nem is hasonlít.
hát kb USA koreai háború korabeli minta...
http://www.usmilitariaforum.com/uplo...374264148.jpeg
Hasonlít, bár az egyiken kicsit eltérnek a színek és nincs rajta fekete folt, csak barnás, zöldes és sárgás.
hasonlók:
Nem tudom nálatok hogy van, de itt a villany-, és gázórán plombák vannak, ha az megsérül akkor egybõl gáz van mert loptad az energiát és vizsgálat kezdõdik...persze csak akkor jönnek ki ha vki feljelent, hogy lopod az áramot...ha kijönnek az ellenõrök és meglátják, hogy sérült a plomba, akkor lesz ajjaj...
elég csak annyi, hogy véletlenül beleakad vmi és lerántja a plombát vagy elszakítja a plomba drótját...
Nem tudom minek írtok ilyeneket, én biztosan nem tennék semmi ilyet a szomszédnak. Ez a bolond nõ, ha megint csinál valamit, lefilmezem és bepanaszolom. Esetleg. De inkább a költözést tartanám jobbnak, mert a várost se szeretem, minden tilos, minden szabályozva van. Nem szeretem az ilyet, ne mondja meg nekem egy hivatali dolgozó, hogy hány centis lehet a fû az udvarunkon.
Álcaruha mintához:
Az egyik legjobb téli álcaruhám egy szakadt koszos lepedõ volt...
Itt az új videó.
http://thatmaninblack.blogspot.com/2...of-plates.html
:thumbup
Minden nap megnézem a fórumom statisztikáját és a keresõszavakat.
Ma erre keresve találta meg valaki a fórumomat: amerika miert fegyverbuzi
Van még hová fejlõdni.
õt minõsíti...
Azért csak kellene valami elfoglaltság neki! Ha ilyen szomszédom lenne, rövid úton pokollá tenném az életét "kedves" kis meglepetésekkel.
pl.:
- Papírzacskóba kutyasz@r, meggyújtod a lábtörlõjén hagyod, és becsengetsz. Kijön, eltapossa. Még vicces is.
- Alkalmanként egy kis pillanatragasztó a zárjába.
- Feljelenteni hogy gyerekeknek mutogatja magát.
- Ha van autója, az ablaktörlõ gumit vastagon befújni szilikonnal.
- Állandóan körülnézve elsuttogni neki, hogy mexikói drogdíler külsejû alakok keresték valami csomag miatt.
- Ha szokott locsolni, és dohányozni közben, akkor el lehet szórni némi karbidot a fûben....
- Kitenni a csöveseknek pár hirdetést hogy itt és itt meleg étel, vetett ágy, csak gyere be és érezd jól magad.
Légy kemény, végy erõt magadon, és harcolj! Gyerünk! Le a banyával!
Egy bolond szomszéd miatt nem érdemes a fegyvertartási jogokat kockáztatni. Sose tenném. Itt még a tojással ajtómegdobásból is rendõrségi ügyek vannak, mindig szoktam látni a helyi újságban.
Meg nem is gyûlölöm a szomszédot, csak hülye, de annyira nem érdekel. A többi szomszédot is zavarja a nõ. Ha egyszer nagyon bekavar, feljelentjük és kész.
Milyen kellemes dolog, mikor rendelek egy nagy csomó mindent, aztán kibontásnál látom hogy több dolog is hiányzik belõle, holott a listán rajta van amit betettek vele a dobozba. Ilyenkor mindig írhatok hosszú emaileket, hogy ez hiányzik, az hiányzik. Szerencse hogy megint levideóztam a kibontást, így tudom bizonyítani hogy dolgok hiányoztak a csomagból. :mad:
Megadta magát a sportcipõm. Bent még hordhatom és jobban bírtam mint a legutóbbi, szerettem is. 3 évet kibírt gond nélkül, de most ideje valami valami taktikait venni.
A vita tovább folytatódik. http://libertarians.blog.hu/2014/03/...ules_unnepehez
:)
Néztem Natalie videóját.
Lehet hogy van itt valamiféle tudatalatti üzenet a Google reklámon keresztül?
http://i.imgur.com/wvQYYJB.jpg
:haha:
Azt álmodtam hogy atomkatasztrófa történt. Bedobtam a szürke trabantom csomagtartójába 1 BOB-ot, meg 3 másik csomagot, tele ruhával meg mindennel. Próbáltam volna menekülni a helyszínrõl, mert tudtam hogy jön a sugárzás és muszáj menni. De nem tudtam, mert a többi ember is akkor eszmélt rá hogy mi történt, 3 ember meg megállította a kocsimat, el akarták venni a felszerelésem, a BOB-ot, azt mondták hogy nekem segítenem KELL rajtuk és hogy nekik KELLENEK az én dolgaim és kész. Nem tudtam elhagyni a várost miattuk. :(
Nem biztos hogy ez lenne a legokosabb megoldás. :haha:
Ma láttam egy "Ready for Hillary" levonót egy autó szélvédõjén. :huuu: Viccnek is rossz lenne, hogy az a félõrült kerüljön hatalomra.
Kerítés volt, azon keresztül nyúlkált be a hátsó kertben. Elõl nincsenek kerítsek a házak elõtt. Oda csak besétált és elkezdte nyesni a bokrainkat. Kutyák nincsenek, akinél van, az vagy házban, vagy elzárva.
Nem, csak készítettem róla felvételt. Ha megint csinálja, akkor bejelentem a városházán és tudom bizonyítani hogy a nõnek elment az esze. :)
Erre még a Google is azt mondja, hogy sose hallott róla. :haha:
"Your search - "Ahat atmam mam sherir shanti" - did not match any documents."
Gondoltam hogy valami ilyesmit jelenthet. :beer: