Egyik kedvenc helyemen...
Csatolmány 2815Csatolmány 2816Csatolmány 2817
Printable View
Egyik kedvenc helyemen...
Csatolmány 2815Csatolmány 2816Csatolmány 2817
Elkezdtem felújítani a prepper-raktárat:Csatolmány 2822Csatolmány 2823Csatolmány 2824
Mára megvan a festés, aljzatbetonozás. A padlóra jön majd linóleum (könnyû takarítani), a salgópolcot újrafestettem, kiszórtam innen egy régi fagyasztót, helyére jön majd plusz polc, aztán jöhetnek a kaják, készletek. Vettem 4 db 20 literes kannát,,abba meg megy az ivóvíz, úgyhogy most már lesz 130 liter vizem összesen a régivel együtt.
Tegnap "szedd magad" eperszedésen voltunk..nem volt túl sok szép szem rajtuk a mostanában jellemzõ borongós idõjárás miatt, de így is 5 kilót szedtünk.. Este lekvárt fõztünk a nagyrészébõl, így 6 üveg eperdzsemmünk már van télire.
Összköltség 2300 ft.
Ma, egy baráti szívesség keretében, a következõ könyvekkel szaporodott a könyvtáram:
-Mérgezõ növények (Galambosi-dr.Lévai-dr.Õrsi)
-A családi ház kertje (Oláh Sándor)
-Bánásmód háziállatokkal (Hajas-Hámori)
-Kis méhészkönyv (Örösi)
-Csirkék, tyúkok a ház körül (Gonda)
-Kertészgazdasági jegyzetek (dr. Jókai)
-Zöldségnövények szabadföldi termesztése a házikertekben (Simon-Benczédi)
-Gyógynövények (búvár)
-Vadvirágok (búvár)
-Hagymások, gumósok (búvár)
-Gombák (búvár)
-A mezõgazdasági termelés biológiai és technikai alapjai
-Mezei mûhelyek (Gerencsér)
A búvárokban ha jól emlékszem egész jó minõségû képek voltak és méretre is rendben van, ha pl egy gombásat szezonban be akarsz dobni a hátizsákba:thumbup
Voltam biciklitúrázni, városban erdõben egyaránt mentem. Elég fárasztó volt 6 órán keresztül tekertem vagy vittem/toltam a bringát tereptõl függõen és a másfél liter vizet is benéztem mert azt hittem hamarabb odaérek így elfogyott a 4. órában, csak eltévesztettem egy keresztezõdést mivel a térképet amit vittem nem jelezte a túrista utakat a tájolóm szerint mentem, de azzal az egy keresztezõdéssel 1 óra kiesésem lett, mérges is voltam, de korrigáltam az útvonalat elértem a célomat.
Csatolmány 2843Csatolmány 2844Csatolmány 2845
Csatolmány 2857Csatolmány 2858
Csatolmány 2859Csatolmány 2860
Csatolmány 2861Csatolmány 2862
ez már jó lesz, de fogadni mernék, hogy össze vissza lesznek forgatva a képek mint az imént..:duhos::mad:
tudtam... valaki tudja, hogy mért van ez? De csak nálam :D
Csatolmány 2857Csatolmány 2858
Csatolmány 2859Csatolmány 2860
Csatolmány 2861Csatolmány 2862
ez már jó lesz, de fogadni mernék, hogy össze vissza lesznek forgatva a képek mint az imént..:duhos::mad:
..
miért lehet ez?:huuu: