Van pár mért eredményem Eneloop , kodak , trustfire , energizer akukkal , ha érdekel a cikkhez .
Printable View
Van pár mért eredményem Eneloop , kodak , trustfire , energizer akukkal , ha érdekel a cikkhez .
Nem mintha nem hinném el, de csak saját mérés/eredmények kerültnek a cikkembe :)
Drágább lett a szállítás GB-rõl, 3$ volt most 5$ :(
Ez megbízható hely?
https://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size.html
Mert így már olcsóbb innen, ráadásul nem kell aggódnom a vám miatt sem.
Nem ismerem ezt az oldalt, ami nem jelenti azt, hogy ne lenne teljesen rendben.
Szerencsémre pont decemberben vásároltam be akkuból, de igen, most téma, hogy megint drágult az akku szállítás. Nagyobb tételnél viszont még megérheti így is tõlük venni. Vagy ismét pár hónapot várni míg beáll az olcsó akku szállítás. Tavaly is ez volt, ingyenes után baromi drága lett, majd nem is szállított, aztán megint szállított drágán, aztán meg 1-2$ plusz volt a szállítás. Most megint drága. Hidd el, õket zavarja ez a legjobban, hiszen õk minél többet szeretnének eladni mindenhová. tavaly én is adtam le a drótot nekik, hogy a többi webshop milyen postával szállít akkut ingyen :D
ok, nem sürgõs úgysem.
Köszi
Nagyobb tételnél sem éri meg, mert 8db-osnál nagyobb csomagot tudok venni és akárhányszor veszem a 8-at, annyiszor rájön a szállítás, nem?
3x 8darab 30Q akku postával együtt 123,45$ kedvezmény nélkül, amit ugye rajtam keresztül tudunk kérni tisztességeset.
Nkon-ról most ugyan ez 119$ postával, szóval akár meg is érheti.
A lítium akku az súlykorlátos postánál ha jól emlékszem, nem a mennyisége, a tömege ami behatárolja hány csomagban tud jönni. Mivel sokat veszel ezért neked különösen oda kell figyelni hol mennyi. Nem tudom melyik specifikus fórum lenne az amit nézned kellene ez ügyben, de majd töröm a fejem.
A héten a Nitecore NU10 fejlámpáról írtam.
Apránként veszem (havonta 2-3x8), mert nem olcsó :(
Két csomagra való (35db/csomag) már megjött ill. valamennyi még úton van, egyenlõre próbának elég lesz. Aztán majd bõvítem. De ha lesz jó ajánlat nem hagyom ki egy újabb csomagra.
Azt tudom tanácsolni, hogy figyeld a blogot, minden kupont feltolok amit találok és nem pár órára mûködik csak. Aztán ha már vannak eredmények akkor írd meg, hogy miket tapasztaltál!