Az. De rendeltem megint 36-ot, most már remélem jó címre érkezik.
Printable View
Az. De rendeltem megint 36-ot, most már remélem jó címre érkezik.
Felhívtuk a szemetes céget vagy 1 hete. Nem is válaszolnak. :hogymi:
A korlátos net mérõje mindig visszaugrik 10gb-ra.Minden nap. Kicsit utánanéztem most, erre kiderült hogy az elsõ 10 napban így csinálja a szolgáltató. De akkor nekünk miért nem mondták ezt? :duhos: Kiakasztanak ezek az emberek. Elõször jöttek hogy súlyos adatlopás történt, aztán mikor körbetrombitáltunk mindenféle hatóságot és rendõrséget akkor meg azt mondták hogy "mégse történt semmi". Égett a pofánk a rendõr elõtt aki idejött a dolog miatt. Aztán hogy drágább a csak Internet, mint az Internet-TV csomag. Tehát a kevesebb többe kerül! Meg ez a ping szám is, hogy 625. (Lassú lesz ha lejár a 10gb, írják a weboldalon.) Igen? Már most is rohadtul lassú! Nem a sebesség miatt, hanem a magas ping miatt. Most meg ez is, hogy nem szólnak hogy az elsõ akárhány napon túlléphetjük a 10 gb-os keretet. De csak azért ilyenek, mert tudják hogy nincs ellenfelük. Szocializmus van, nincs konkurencia. :( Meg a 2 éves szerzõdés. Ha kilépsz, akkor 18 dollár / hó a hátramadó idõre. Ez is miféle szemétség már?
Rendeltem egy helyrõl 8 kést, még 2 hónapja, mert volt valaki aki rendelte õket tõlem. Nem volt a boltnak raktáron, gondolom, mert most kaptam 8 kést. Épp csak nem azokat amiket rendeltem, hanem 8 szabadkõmûves jelképes kést küldtek. Most ki az anyámnak fogom ezeket eladni? :hogymi:
Ráadásul még lógnak is egy rakás pénzzel, mert rendeltem 3 pólót, 23 dollár értékben vagy mennyiért, erre küldtek egy 15 dolláros kupont a következõ vásárlásra. Heló, a 23 nem egyenlõ 15-el. Hová lett belõle 8 dollár?
Ráadásul az asszony felhívta õket a múltkor és durván beszéltek vele. Az eszem megáll ezen a bolton. Minden egyes alkalomkor vagy hiányoznak dolgok, vagy mást küldenek, most ez a kupon ügy, meg nincs raktáron, meg minden. Hogy lehetnek ilyenek? :duhos:
hogyhogy többször is rendelsz tõlük ha ez a tapasztalat?
a második után az elsõ 3 legfontosabb fórumon leírnám a problémákat és soha többé nem rendelnék... vagy valami ilyesmi, gondolom...
Mert még így is megéri, hogy elrontanak dolgokat. Viszont ez a legutolsó ez már így elég durva volt. 1 hiba per rendelés, oké. De hogy ilyen tortúrát csináljanak, az már tényleg durva.
Általában 3 nagyker van ahonnan rendelni szoktam a kisboltomhoz. Õk az egyik.
Felfedezõ útra mentünk, kerestünk egy élelmiszerboltot. Biciklivel, nem volt rossz. Az idõ szép, az utak meg nem túl forgalmasak, ráadásul van elég hely az út mellett a biciklizésre. Találtunk is boltot, olyan közepes méretût, de elugrani almát meg hasonlókat venni teljesen jó így nyáron. Persze az a gond ezzel, hogy 2-3 dollárt akartam költeni és 26 lett belõle. Ezért jobb online vásárolni. (Csak úgy meg friss gyümölcsöt, zöldséget, fagyasztott dolgokat nem hoznak ki.)
Vettünk vécépumpát is. Azt tudtátok hogy a nyele pont belemegy az 5.11-es hátizsák molle csíkjai közé? :D Taktikai budipumpa. Úgy tekertem visszafelé.
Nézem, fogy az Internet, közeledik a limit vége. Aztán csak "web based" Internet lesz, 96 kb / s sebességgel. Persze 2 gép van, úgyhogy az a 96 az inkább 48 kb / s lesz. Hogy megy-e majd a Youtube nem tudom, mert arra külön kitétel van, hogy videók, meg 1 MB-nál nagyobb képek meg ilyesmik. De még ha el is indul, Youtube-on a leglassabb videófelbontás is 144p, amihez nem ártana 200 kb / s.
És csak azért csinálhatja meg ezt ez a cég, mert tudja hogy a többi nem húzta ki ideáig a kábelt.
Szemetek...
http://i.imgur.com/hNKzv6f.jpg
Fogta magát az áram és elment még egy szobában. A gond az, hogy ez már a második szoba. Ráadásul ez az a szoba ahová az Internet is be volt kötve. Át kellett húznom a kábeleket meg minden. Muszáj lesz hívni egy villanyszerelõ céget, viszont az itt irgalmatlanul drága, nálunk meg eléggé pénzhiány kezd lenni. Ráadásul most jön a nyári ingatlanadó meg a mellé a van egy másfajta adó is. És akkor van itt vízvezeték probléma is, nem veszélyes, de azt is meg kéne nézetni. És még gázunk sincs, ami szintén 500-600 dollár lenne. Kezdünk kifutni a pénzbõl, nagyon nem lesz ez így jó. :(
A szélsõ szobáét megoldottam. Az most jó, de a fontosabb szobáé nem mûködik, pedig megpróbáltam mindent. Fel van kapcsolva a biztosíték, jónak kellene lennie.