-Mikor lesz kész?Idézet:
Muszáj lesz hívni egy villanyszerelõ céget,
-......"két hét!" :haha:
Ha perkálod az utazást és vendégül látsz.......megcsinálom Neked ingyen!..úgy sem voltam még Ámerikába! :rolleyes:
Printable View
-Mikor lesz kész?Idézet:
Muszáj lesz hívni egy villanyszerelõ céget,
-......"két hét!" :haha:
Ha perkálod az utazást és vendégül látsz.......megcsinálom Neked ingyen!..úgy sem voltam még Ámerikába! :rolleyes:
2 hét? Nem, azt mondta hogy nem ér rá úgyhogy hívjunk mást.
Nem lehet nagy gond, szerintem abban az egy szobában van valami probléma, esetleg még a konyhát lehetne megnézni, mert ott is pillog az egyik villanykörte.
Kötés hibának/hibáknak tûnik...azért ezt ne becsüld le,mert leéghet a ház..különösen ha valami Mekkmester munka...lehet nem kell áthúzni az egészet,csak átnézni a kötéseket .....Idézet:
Nem lehet nagy gond, szerintem abban az egy szobában van valami probléma, esetleg még a konyhát lehetne megnézni, mert ott is pillog az egyik villanykörte.
Holnap megint próbálunk hívni másvalakit.
A rohadt anyját de megijedtem. Ülök a gépen, dolgozgatok, lenézek, erre egy hatalmas pók volt az egyik borítékon. Nem tudom milyen fajta, de ilyen gyorsan még sose tapostam el semmit. Annyira gyors voltam hogy esélye se volt elfutni, kipurcant rögtön. Én meg még örültem hogy itt északon a hidegben legalább nincsenek nagy pókok. Jó nagyot tévedtem! :( Ami ekkorára nõ, az lehet hogy mérges pók is lehet. Ami meg közepesen mérgezõ, az is nagyon csúnya fertõzéseket tud okozni. Igaz, ez már nem okoz semmit, remélem nincsenek bûntársai, mert nehezen viselném. Ha a sötét szõnyegen marad, akkor észre se veszem.
Északon, a hidegben nyilván valóban nincsenek nagy pókok, nem élnek meg. Beszállítás (faáru, gyümolcs stb.) révén kerülhetnek oda.
Vannak itt mérges pókok. Szerintem ilyen volt. https://en.wikipedia.org/wiki/Wolf_spider
Erre a fajtára írják hogy nagyjából minden amerikai házban van egy. (Remélem nálunk sincs több!)
Úgy 5 cm -es lehetett.
Tudod, erdõ van itt, meg mocsár, ki tudja még miféle szörnyszülöttek vannak a fák között.
Lehet hogy mégis inkább ilyen pók volt. (Grass Spider) Ami érthetõ is lenne, mert kint voltam a fûben tegnap. Letettem a cuccaimat, dobozokat, meg a mellényem is. Meg én is a fûben voltam. Lehet hogy én hoztam be a házba? De néha kinyitom az ablakot is, ha jó idõ van, úgyhogy ott is bemászhatott. Azt írják róla hogy "nagyon gyors". Nem tudom, de az biztos hogy nagyon gyorsan megdöglött. Tõlem nem volt gyorsabb. :D
https://en.wikipedia.org/wiki/Agelenopsis
A rovarokat megbénítja a mérge, de az emberre nem igazán veszélyes.
A mérge nem, de a látványa mindenképp veszélyes, mert szívrohamot okoz, ha meg elfut akkor sírógörcsöt és szorongást. :haha:
(Már csak azt nem tudom hogy ezek után hogy fogok én ma aludni.) :huuu:
Elfogyott a 10 GB, és a közepesen béna Internetbõl a sebesség most már csak 0.14 Mbyte. A Youtube videók is akadoznak vele 144p -s (legrosszabb) felbontásban.