Az egy piros bogyó, Lovelockban vehetsz vagy a Hawthorne-bázis vasútállomásánál (ha jól emlékszem) terem. Hol találtad a blökit? :)
Printable View
Az egy piros bogyó, Lovelockban vehetsz vagy a Hawthorne-bázis vasútállomásánál (ha jól emlékszem) terem. Hol találtad a blökit? :)
A bogyót hagytam. Vettem gyógyszert Salt Lake City-ben és azt adtam a nõnek.
A kutyát New Reno-ban találod, a térkép bal felsõ oldalán van két bûnözõ, a fickót nehéz kicsinálni, a nõt könnyebb, aztán le kell venni a páncélt, beszélsz a kutyához, onnantól kezdve követni fog.
Ami kiakasztott, hogy egyszer csak minden ok nélkül kiírta hogy "You lost 1 perception." Nem volt se beteg a karakterem, se fertõzött, se sugárfertõzött, se mérgezett. Mégis esett egy pontot a látás/hallás.
A harcok kevésbé veszélyesek, mert találtam egy rozsdás katanát és megállíthatatlan vagyok vele. :gonoszrohog:
Nem tudom hogy minden karakter beteg-e kezdésnél, de az enyém fertõzöttként indult. Gondolom amiatt veszített a látásából is egy pontot. A megoldás annyi, hogy Salt Lake City-ben nem csak a nõnek kell venni "Vértisztító" gyógyszert, hanem a saját karakternek is, és rögtön meg kell inni. Attól meggyógyul. Nekem már túl késõ, így a "látáskárosodás" maradandó lett.
Igazából nem annyira nehéz, fõleg ha a csata nehézségi fokozatát normál-ra állítjuk a játék elején. Alapból nehézre van állítva.
A kutya meg idegesítõ volt mert mindig rögtön támadni kezdett, nekirontott egy rakás fegyveresnek akik agyonlõtték. A kutyának szólni kell hogy közelebb legyen és fusson el ha muszáj. Akkor nem csinálja a kamikáze akciózást. :)
Csak akkor tudod megfõzni a gyógyszert, ha legalább 30-as az orvosi szinted.
Ha megveszed a kész gyógyszert és elviszed a faluba, akkor csak sétálj oda a nõhöz és beszélj vele. Elveszi és beadja magának. Ha késõbb beszélsz vele, elmondja hogy már meggyógyult, de mégsem lesz túl boldog sem õ, sem a falu vezetõje.
Vault City orvosa nem tud meggyógyítani, csak kezelést ad ami valameddig mûködik. A gyógyírt Salt Lake City patikusánál lehet megvenni, ami ugyanaz ami a nõnek is kell. De több is van neki készleten, tehát nem probléma, csak legyen nálad pénz. Megéri megvenni és beadni magadnak, mert az én karakterem látása is amiatt romlott. Kár hogy nem jöttem rá elõbb a megoldásra. :hogymi:
Jó ötlet volt, köszi! Igazság szerint nem volt a patikusnál egy sem, hanem vittem összetevõket és abból fõzettem magamnak, ill. a nõnek. Viszont ha beadom magamnak, nem használ semmit, viszont levesz 2 AG pontot és kapok 10 sugárzás szintet. Lehet, hogy ez a "sima" harcokban szerzett fertõzéseknél nem használ? Vagy Doctor skill kéne hozzá? :confused:
A 2AG pont az csak ideiglenes, ha jól emlékszem vársz 1-2 napot és visszakapod a pontokat. A fertõzés az nem ott látható ahol a mérgezés, a radioaktív fertõzés, stb. Hanem lent a Karmánál (Infected).
Ami gond, hogy nálam újra megjelent. :huuu:
Jó tudni. Mindenesetre rájöttem, hogy tûznél (campfire) is lehet fertõzést gyógyítani és akkor csak azt írta ki, hogy 5 szintet esett a fertõzöttségem, semmi mellékhatás nem volt. Csak 1x próbáltam, lehet, hogy szerencsém volt.
Megcsináltad már Patrick (a mormon hittérítõ) küldetéseit? Sikerült úgy megvédened, hogy nem ölöd meg a támadót?
Nem, Patrick-ot kinyírták. :-( De legalább nem nekem kellett bántanom, csak visszamentem a bandafõnökhöz és mondtam neki hogy "el van intézve".