Ma leltároztam,pótoltam a menekülő készleteim.Ez mindenkinek személyre szabott,gondolom két egyforma nincs.Van egy nagyobb a házban 3 napi,és egy az autóban egy napi készlettel.Normál esetben mind a kettőt viszem.Arra az esetre készültek ha pár percen belül kéne gyalogszerrel hosszú távra vagy végleg elhagyni a menedéket.Ha van fél órám az más,akkor mindent beszórok a kocsiba :) A nagyobbik tartalma:Egy kis táska tele kacatokkal apróbb szerelési munkákhoz,lámpa,kicsi elsősegély doboz,wc papír mindíg kifelejtem volt már baj belőle :) ,hálózsák,rádiós táska benne egy pmr fm rádió vételre is alkalmas meg a hozzá való cuccok,némi kötél,kés(mondjuk ez az övemen szokott lenni),Távcső helyett céltávcső könnyebb és kis helyet foglal,egy doboz apróságokkal(tű cérna gyertya gyufa,szúnyog riasztó stb...),csajka főzéshez forraláshoz,kb 3 napi élelem(kenyeret nehezen találtam,de ez 1 évet kibír kis helyet foglal és laktató,500g egy csomag)
Az 1 napos készletben van víz,élelem,egy kevés kötszer gyógyszer,egy flaska szilva ízű fagyáló folyadék,mini fm rádió,egy szükség kés körfűrészlapból pár méter horgász dacron a markolaton meg van alatta 2 horog is,meg még pár apróság.Kellene még könnyíteni túl nehéz,de már így is sok minden hiányzik belőle (váltóruha,sátorponyva,esőkabát stb...)
Csatolmány 9136Csatolmány 9137