Egy igazi EDC elemlámpáról írtam a héten, a Nitecore TINI-rõl.
Printable View
Egy igazi EDC elemlámpáról írtam a héten, a Nitecore TINI-rõl.
WestBam .
Tudnál esetleg olyan elérhetõ árú fejlámpát ajánlani , ami 18650-es akkuról mûködik , fehér fénynél van 3 mód ( Erõs-közepes-gyenge ) és esetleg piros fény .
Errõl mi a vélemény ? https://www.ebay.com/itm/Waterproof-...53.m2749.l2649
A kapcsolóját látva ránézésre úgy tűnik hogy ez olyan lehet mint azok a 3 dolláros lámpák amik szuperjók, csak ez egy fejpántra van erősítve és középen van a világító része. Meg ezen úgy tűnik hogy 2x annyi "mode" van, nem csak a gyenge, az erős és a sztorboszkóp.
Amit linkeltél az a legalja kategória, sajnos a rendes akkuk nem férnek el benne, hasonló mint a cikkek elején található yupard fejlámpa, igaz annak legalább a módkiosztása normális volt. Vörös fény sem ebben sem az általam említettben nincs.
Ami egészen pofás és tényleg jól használható és tudja ezeket a funkciókat az a Nitecore NU25, még nincs kész róla a cikkem, de hamarosan azt is olvashatod majd. Van vörös, CRI és sima fehér fény is benne, meglepõen erõs fejlámpa és nem érintheti a hátlapi törés, mint az NU30 és NU10 modelleket, mert ennek teljesen más a felfogatása. A 40$-os ára túlzó, hiszen majdnem ennyiért elhozható kuponnal a HC65 ami azért egy sokkal profibb és mondhatni tökéletes fejlámpa full fémbõl.
Írj egy kb. árat és ahhoz mérten mondom én mit javasolok beszerezni, de olcsó kategóriában a boruit rj02 még mindig a kedvelt fejlámpa.
Az ncr18650B és az Inr18650-30Q akku belefér ebbe , amit linkeltem : https://www.ebay.com/itm/Waterproof-...53.m2749.l2649
Viszont csak a 3 külömbözõ erõsségû fokozat mûködik rajta , a stroboszkóp nem , de nem is hiányzik .
Ebbõl csak a piros fény hiányzik nekem , párezres kategóriában keresgélek .
Abban sajnos nem tudok jót és vörös fényût is mondani :hogymi:
Ezen a héten az Astrolux S1 (BLF A6) elemlámpát ismerhetitek meg cikkembõl. Eddig a Convoy S2+ megvételét javasoltam, mint kompakt de erõs flood elemlámpa, de ez most bizony megváltozott!
Egy hete rendeltem meg a Convoy S2-t ..... :duhos:
Nem hibáztál azzal sem, az egy nagyon jó ár/érték/minõség arányú elemlámpa. 10 fórumozóból 9 szerintem ma is azt mondaná, hogy vedd meg. Mi több, ha biztosra akarsz menni az S9 is jó választás beépített töltéssel.
Ez más, ez egy igazi tuning elemlámpa amit nem kell valakitõl megrendelned, vagy magadnak összeraknod, mert minden benne van ami kellhet és ahhoz képest viszont nagyon jó áron adják. Cserébe nem jó bele az olcsóbb vagy a bontott akku, mert túlságosan terhelné, ebbe venni kell külön akkut is ami bírja a folyamatos magas terhelést.