Eredeti hozzászóló
WestBam
Azért a képlet nem ennyire egyszerû.
Az automata nem szar és nem is romlik el gyakran. Ellenben ha fel kell újítani akkor egy használt suzuki árát ott lehet könnyen hagyni. Nem tudom mikor költöztél el itthonról de itthon is rengeteg automata váltós autó van. Már egyáltalán nem csak a prémium szegmensben, kisautókban is simán látni. És ha szar is akkor is van piaca, mivel ezzel mindenki tud menni, mint egy robogóval. Sokan ezért veszik, sokan pedig a kényelem miatt.
A gond akkor van mikor veszel egy kintrõl behozott bizonytalan futású autót. Óra mutat mondjuk 200e-t de van benne 400e lazán. Aztán van pislogás mikor a szerelõ megmondja a felújítás árát. Márpedig nélküle nem mûködik az autó szóval meg kell csináltatni. Mivel autóiparban dolgozom így naponta találkozom ilyenekkel, prémiumban szemrebbenés nélkül 1 Mihály a váltó csere gyári felújítottra. Ha az sok akkor lehet lemenni olyan 6k-ra azzal, hogy itthoni szaki bõrözi meg számlásan, hivatalosan. Ez prémium márka, egy vw lehet olcsóbb bár ott is vannak árak ahogy hallottam. Amerikáról ne is beszéljünk, más dimenzió az ahol egy családi autó egy escalade, itthon meg egy ritka tank. Ott kidobják és beletesznek másikat, nem gond, vezetni amúgy sem tudnak manuálisat így ott nem is téma. Amúgy a kézi váltó is el tud romlani de sokkal nehezebb hazavágni, általában csak tömítõ szimmeringet kell cserélni benne, esetleg széthullik egy-két fokozat de a mostaniak kibírnak alap esetben egy autó élettartamot. Legalábbis én ezt látom.