Tudtam hogy van egér a házban, de most már egyértelmû hogy mi a probléma. Csak annyit mondanék hogy a 4K -s kamerának jó az éjjelátója. (Videó hétvégén!) :hogymi:
Printable View
Tudtam hogy van egér a házban, de most már egyértelmû hogy mi a probléma. Csak annyit mondanék hogy a 4K -s kamerának jó az éjjelátója. (Videó hétvégén!) :hogymi:
Minden kaját eldugtunk elõle, azóta nem jött elõ. Nincs egérürülék sehol. Még 1 hónap és ha minden jól megy akkor a másik 3 macska is itt lesz. Akkor meg aztán tényleg nem lesz egérprobléma. A másik házban is csak addig lakott egy egér amíg nem lett két migráns macskánk. Aztán az egér villámgyorsan kiköltözött a házból.
A kamerás videót majd feltöltöm, csak sok dolgom van, meg az a gond, hogy 9 perces és nem tudom hogy mit vágjak ki belõle. Sokat akart szerepelni.
20 órán belül kétszer kellett bemennem a városba. Ez bizony kb 35km tekerés.
Lefestettem a postaládát és ráfestékszóróztam a címünket. Megnézte az asszony és azt mondta hogy:
"- Hát ez aztán jó szar lett."
Ami ugyan igaz, de ha õ tud festeni, akkor miért nekem kell ezt is megcsinálni? :rolleyes: Remélem holnap kijavítja.
Találtam egy régi DVD-t, rajta 15-18 évvel ezelõtti fotókkal. A többségük tiszta égõ, úgyhogy törlöm az összeset a DVD meg mehet a szemétbe. :haha:
Fenébe, órákon át vitatkoztam pár emberrel Youtube-on. De minek? Pocsékolom az idõmet ilyenekre, fõleg hogy nem tudnak értelmesen fogalmazni. Az egyik meg okoskodott, aztán a rengeteg hozzászólás után törölt mindent, tehát senki nem fogja tudni elolvasni késõbb, hiába írtam olyan sokat én is, meg mások is. Ilyen ez, ha valaki nem tud okosat írni, aztán inkább eltünteti a saját butasága nyomait.
Nem volt az egészen felesleges.
A tudatalatti az ilyeneket összegyûjti és amikor (sokszor évek múltán) eléri a telítettsége csúcsát, akkor bumm... Jön a változás.
Hogy mi lesz ez a változás az egyénenként más és más. Remélhetõleg belátja majd hogy neki is vannak hibái. :)
Túlélõ, te egy igazi segítõ lélek vagy. Csak az emberek nagy része fél a változástól, ezáltal mások véleményétõl és segíteni akarásától.
Ezért van az hogy sokan neked ugranak, mert félnek a valóságtól és másoktól.
Egyszerûbb nekik ha a hozzájuk hasonló rétegekkel elegyednek csak beszélgetésbe, mert úgy nem éri õket olyan idegen inger amit egy más véleményen levõ embertõl kapna.
Ha mégis belefut valaki különbözõbe akkor az egyik lehetséges reakció az, hogy a saját véleményét próbálja igazolni valami összefüggéstelen/értelmetlen dologgal.
Jelen esetben ez történt az alapján amit írtál.
Plusz a félelme/lelkiismeret furdalása miatt letörölte inkább az egész beszélgetést.
Vannak ilyen emberek, habár én ritkábban elegyedek szóváltásba velük.