Kóbor Jánost a hátsófali infarktus vitte el, csak kovidosként reklámozzák, hátha pár ember még felveszi a holtást.
Printable View
Kóbor Jánost a hátsófali infarktus vitte el, csak kovidosként reklámozzák, hátha pár ember még felveszi a holtást.
Igaz, hogy az állami gondoskodásban élő 5-12 éves gyerekeknek szép csöndben kötelezővé tették az oltást függetlenül attól, hogy a nevelőszülők hozzájárulnak-e?
"Nem elég hatásos a Pfizer kicsiknek szánt vakcinája, átállnak a három adag tesztelésére
A Pfizer vizsgálatai szerint a kisgyerekeknek szánt vakcinájuk két adagja nem elég hatásos, ezért a cég módosítja eredeti terveit, és a vakcina három beadott adagját teszteli csecsemőkön és óvodásokon. (...) A két oltás dózisának növelése helyett a Pfizer inkább úgy döntött, hogy a nagyon alacsony dózisú oltásból ad be hármat hat hónapos kortól ötéves korig."
Innen is szeretnék gratulálni a tesztelésben részt vevő szülőknek. :hanyas:
A média mai kínálata:
"Eddig nem ismert, új tünetei lehetnek az omikronnak
Amerika kedvenc szombat esti műsoránál hatalmas a félelem az új variáns miatt
Milliókra büntetnek, ha beoltatlan utassal landol a gép. Egyre nagyobb a szigor világszerte."
Ez csak az Index-címlap felső része volt. Ami most történik, arra sajnos nem megoldás sem a babkonzerv, sem a gumilövedékes. Mondjuk TMIB annyiban jobb helyzetben van, hogy nagy országban él, és az erdőben nincs szem előtt (és saját maga munkáltatója). Az összes EU-vakcinára feltételes forgalomba hozatali engedélyt adott ki az EMA. És azt is csak úgy, hogy különböző EU-szervek nyomást gyakoroltak rá, ahogyan az elég hamar napvilágot látott a sajtóban. Mindegyik oltóanyagnál évekig vannak még folyamatban a biztonságosságra és hatékonyságra vonatkozó, kötelező hatósági vizsgálatok (lásd EMA-honlap).
Persze van aki szerint ez már nem emberkísérlet, hiszen 1 éve oltanak. Akkor nézzük az 1 év mérlegét. Ha a hivatalos narratívát vesszük alapul, Karikó már márciusban elmondta, hogy az oltás nem véd számottevően sem a megfertőződés, sem a fertőzés továbbadása ellen, hanem leginkább a kórház ellen véd. Továbbra is javasolta a maszkot a beoltottaknak is.
Aztán Gulyás Gergely októberben nyilatkozta, hogy a kórházban ápoltak 45 százaléka oltott. Tehát különösebben a kórház ellen sem véd.
Arról, hogy a vakcinák nem váltak be a fertőzés megakadályozására, november 2-án tanulmányt közölt a Lancet. November közepén pedig Bill Gates nyíltan beszélt ugyanerről Jeremy Hunt interjújában.
Ugyanazokban a napokban: "November 12-én a Fehér Ház COVID-tanácsadója, Anthony Fauci, a The New York Times The Daily című podcastjában kitárgyalta a koronavírus-járvány jelenlegi helyzetét az Egyesült Államokban. A fertőző betegségek szakértője az Izraelből érkező adatokra mutatott rá, amelyekről megjegyezte, hogy a járvány kitörését tekintve körülbelül egy-másfél hónappal előrébb járnak, mint az USA. 'Nemcsak a fertőzésekkel, hanem a kórházi kezelésekkel és bizonyos mértékig a halállal szembeni immunitás gyengülését látják, ami mostanra minden korosztályt érint. Nem csak az idősekről van szó' – mondta Fauci. 'Olyan pontra csökken(?) az immunitás, hogy egyre többen kapnak úgy nevezett breakthrough (vakcináció védelmétn) >>áttörő<< fertőzést, és azok közül, akik áttöréses fertőzést kapnak, egyre többen kerülnek kórházba."
Akkor erről ennyit, nem? Ha Fauci nyilatkozatát megnézzük, lassan már a mainstream és a hivatalos narratíva is ott tart, hogy még a covid-haláltól sem véd számottevően a vakcina. Illetve szerintük "egy ideig" véd, mert Fauci nyilatkozata úgy folytatódik, hogy folyamatos boosterekre lesz szükség, amik az elsődleges kezelési rend részét fogják képezni. (Érdekes, mintha nem is számolna azzal, hogy valaha lesz biztonságos és hatékony gyógyszer a covid ellen.)
Tehát ő arról beszél, hogy az izraeli tapasztalatok alapján "egy idő után" az oltottak is kórházba kerülhetnek, akár meg is halhatnak, bármilyen korosztályhoz is tartoznak. Illetve a fertőzés is terjedhet magas átoltottság mellett is. Ezért a booster nem valami "extra" lesz ahogy először gondolták, hanem - miként Fauci fogalmazott - "a program elengedhetetlen része" lesz, vagyis folyamatosan kell majd adni bizonyos időközönként.
Jelenleg tehát ez az elképzelésük. Orbán és Gulyás már negyedik oltásról és ötödik hullámról kommunikálnak egy ideje. Szóval a kérdés prepper szempontból egyelőre az, hogy ki meddig tudja késleltetni/megakadályozni, hogy a kísérleti cuccot - ki tudja milyen célból és hatással - elkezdjék 2-6 havonta böködni belé. Illetve kinek milyen az egészségi állapota és mit tesz meg az egészségéért, hogy a talán majd kényszerített oltások esetleges káros hatásait semlegesítse. Történelmi időket élünk. Ausztráliában 2021-ben a katonaság szállít "covid-táborba" embereket. EU-tagállamban megvonják a szavazati és tárgyalási jogot a be nem oltott képviselőktől (otthonról online sem vehetnek részt a parlamenti munkában). És a világ hallgat. Ahogy mondani szokták, 2020 tavaszán lassú főzéssel indítottak, hogy ne vegyük észre. Ahol pedig most tartunk, arra már szavak sincsenek.
Engem is meg tudnának szívatni. Ha Biden mondjuk kijelentené hogy szövetségi épületbe csak oltási igazolvánnyal lehet belépni. Akkor nem mehetnék postára. :hogymi: Az meg a munkámhoz kell, kb. 2 hetente egyszer.
NÉMETORSZÁG: - Letartóztatták és elhurcolták a Mikulást a vásáron, mert nem volt rajta maszk.
Videó:
https://twitter.com/disclosetv/statu...19740187779090
Ez egy igen korrekt vita a témában:
https://www.youtube.com/watch?v=QdPK-W-shJw
Engem valahogy a baloldalon ülő két úriember nem győzött meg.
Amúgy a legutolsó szöveg az mi volt? Hogy a határon túliak oltása az egy túlélési stratégia lenne nekik kisebbségként. :confused: Miről beszél ez a jóember?
Csak kiderül, hogy Csollány Szilvesztert is a jansen juttatta kórházba....
Megint néhány "ritka mellékhatás".
Új Zéland: - Egy 26 éves fiatalembert ölt meg a Pfizer. Az oltás után myocarditis-t (szívizom-probléma) kapott ami 2 hétre rá el is vitte.
A szakértők persze rögtön mondták hogy ez már csak ilyen, meg hát annyira nem vészes, és nem annyira veszélyes az oltás, kell, az, mindenki oltassa magát, több a haszna mint a veszélye, meg különben is más oltásoktól is kaphat az ember ilyet stb. (Gondolom minden oltástól meghalt ember családja megnyugszik ettől a szövegtől...)
Közben 3 másik esetet is vizsgálnak ami úgy tűnik hogy az oltásokhoz kapcsolódik. Az egyik egy 13 éves gyerek, aki December 8.-án halt meg.
https://www.msn.com/en-us/health/med...now/ar-AARZAZz
Mai hír, hogy Izraelben elkezdték beadni a negyedik oltást.
Erre mindenhol berántották a fospropellert. Az InfoRádió már hajnalban nyilatkoztatott egy MTA-tagot arról, hogy Magyarországon is 4 oltás "kell". Ugyanerről nyilatkozott gyorsan a német egészségügyi miniszter is. Az orosz egészségügyi miniszter pedig közölte, hogy félévente folyamatosan böketni kell.
Miért nem lepődöm meg... Mint azt Fauci novemberi nyilatkozatából tudjuk, Amerika számára is a "Pfizer-mintaállam", Izrael a "labor". Orbán Viktor pedig már márciusban megmondotta: a jeruzsálemi út leckéje a regisztrálás és az oltás.
Ha már emlékeztető-oltás... Nem lehet hogy az egyre gyengébb és kevesebbet érő? Már abból kiindulva hogy aki pl. drogos annak egyre nagyobb adag kell, mert a szervezete hozzászokik.
A német kormány most jelentette be hogy hamarosan indítják a következő lezárást.
Igaz, de kizárólag csak azért említette, mert tudja hogy Dúró Dórát érdeklik a határon túliak.
Az a csoda hogy a Youtube nem törölte a videót, csak alátette a szokásos propaganda-linket.
Az ilyen vitákat valójában a köztévében kéne megrendezni, esetleg félévente, mivel lassan, de azért változik a helyzet. Az jelentené a valódi közszolgálati tájékoztatást. De persze az nem fog megtörténni, ahogy az ellenzék médiája és nagy sajtója sem fog ilyen vitát szervezni. Nem tömegtájékoztatnak, csak megmondják hogy miben kötelező hinni és hogy az a narratíva megkérdőjelezhetetlen és kész. :(
Ma, azaz december 23-án azért túlóráznak a tankerületek, mert az "oltatlan" pedagógusokat kell győzködniük, akik december 15-ig nem kérték az oltást, hogy december 30-ig gondolják meg magukat. Megérkeztünk az ötvenes évekbe...
A hírekbenben mondják hogy az Omicron fertőzés mivel jár:
- fejfájás
- taknyos orr
- torokfájás
- gyengeség
- tüsszögés
Te jó ég, hogy éljük ezt túl...
Komolyan, ezek csak átkeresztelték az enyhe náthát Omicronra.
:rolleyes: :haha:
Utazási káoszt hozott az ünnep, több mint 4500 repülőjáratot töröltek
"Világszerte több mint 4500 járatot töröltek a légitársaságok december 24-én és 25-én a koronavírus-járvány miatt, rengeteg ember utazási terveit foszlatva szét ezzel – írja a Sky News."
Az emberek valahogy nem akarják megérteni 2 év után sem, hogy sajnos egyelőre más a világ, mint 2 évvel ezelőtt volt, és még évekig más is lesz. Oltottságtól, "védettségi igazolványtól" teljesen függetlenül korlátozzák a szabadságunkat, az emberi jogainkat, és továbbra is ezt tervezik. Tudom, hogy egyénileg mindenkinek megvan a maga magyarázata, hogy a covid-cirkusz közepén miért pont december 24-én és 25-én akar más országokba röpködni. De akkor sem tudom megérteni, hogy ennyi ember képtelen a gondolkodásra. Ezek a tömegek mind azt gondolták az elmúlt 2 év után, hogy december 24/25-én kisétálnak a reptérre, felülnek az első gépre, és csak úgy mennek, ahova éppen akarnak? Az én ismeretségi körömben is van, akinek a fia hazajött az ünnepre külföldről, de nem karácsony napján utazott, hanem normálisan, napokkal karácsony előtt megjött. De mondjuk az ismerősöm is közölte velem, hogy "ó, hát a fiam simán tud jönni, mert 3 oltása van". Mintha az emberek nagy része nem lett volna ezen a bolygón az elmúlt 2 évben... Most meg a médiában nyikognak és csodásítják magukat, hogy hát ők nem tudtak karácsony napján hazautazni....
Tehát az Omicron fertőző, de többnyire csak egy nátha erejével hat az emberekre.
Mi történik?
Most már összesen több mint 6000 repülőjáratot töröltek az Omicronra hivatkozva
https://www.cnn.com/2021/12/27/busin...vid/index.html
https://www.youtube.com/watch?v=TeqFgZhIsZI&ab_channel=Timcast
Ma reggel éppen a Honvédkórház főigazgatója beszélt arról a királyi televízióban, hogy hamarosan elkerülhetetlenül itt az ötödik hullám, és mindenkinek be kell adatnia az oltásokat.
Lassan indul az ötödik hullám, negyedik oltás mantrázása. Orbán is utalt a napokban arra, hogy a negyedik oltást már ő is nehezen támogatná. Az eddigi tapasztalatok alapján ez a nyilatkozat azt jelenti, hogy 2-3 hét múlva habzó szájjal fogja gyilkosozni és fenyegetni a lakosságot, hogy mindenki bökesse a negyediket.
Meghalt Damu Roland - két oltás és hónapok óta húzódó egészségügyi problémák után vitte el a koronavírus
"December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen meghalt a súlyos állapotban, a hónap első felében kórházba került Damu Roland színész - írja a Blikk. A színész Facebook-oldalán a színész állapotáról eddig is adatokat közlő régi barát ma ezt írta ki Damu Roland profilképe alá: Megrendülten tudatom, hogy ma éjjel Damu Roland elhalálozott. Nincsenek szavak, marad a csend. Roli a szívünkben örökre velünk marad... A családból a bulvárlapnak megerősítették a színész halálhírét."
Egy kis összefoglaló arról, hogy egyáltalán nem tervezik befejezni a cirkuszt.
Jakab Ferenc virológus, 2021. november 8.: "Jakab Ferenc professzor szerint újabb járványhullámra is készülnünk kell. (...) ...egyre jobban arra kell felkészülni, hogy újabb, erősebb variánsok, és jobban fertőző variánsok jelennek meg". (atv híradó)
Gulyás Gergely, november 18., kormányinfó: "Kijelentette: a járványt akkor lehet megállítani, ha mindenki beoltatja magát. Ha mindenki megteszi ezt, akkor a negyedik lehet a járvány utolsó hulláma, ha nem, akkor újabb és újabb hullámokra kell számítani - fűzte hozzá." (korona gov)
"Korlátlanul áll rendelkezésre oltóanyag - mondta Gulyás. Ha az orvosi szakvélemények ezt alátámasztják, akkor lesz 4. oltás is - tette hozzá." (Portfolio)
"...további járványhullámok sem zárhatóak ki. Egy esetleges ötödik járványhullám esetén már az lesz érdemben védett, aki a harmadik oltást is megkapta, ugyanis az első két oltás védettségi hatékonysága fél év után radikálisan csökken"(Portfolio)
Orbán Viktor, november 19., Kossuth rádió: "Akkor nem lesz ötödik hullám, ha mindenki beoltatja magát, és "nem fogjuk tudni elkerülni, hogy a végén mindenki beoltassa magát" - hangsúlyozta. (...) Közölte: Magyarországon 10 millió oltás van, vagyis nemcsak harmadszor, hanem negyedszer is be tudnak oltani mindenkit." (korona gov)
Merkely Béla, november 26.:
"A Semmelweis Egyetem rektora szerint Izrael példája bizonyítja, hogy a 3. oltás által segíthet a 4. járványhullám leküzdésében, és – mint fogalmazott –, ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy lesz-e 5. hullám, akkor szintén az izraeli helyzetet kell figyelemmel kísérni.
Ha ott emelkednek a számok, akkor majd készülhetünk esetleg a 4. oltásra is, de ezzel még várhatunk, mert ott azzal, hogy az emberek 40-45 százaléka megkapta az emlékeztető dózist, le tudták győzni ezt a hullámot is." (novekedes.hu)
Azóta Izraelben elkezdték beadni a 4. oltásokat, december 21-én este jelentette be az izraeli miniszterelnök. (neokohn) Másnap kora reggel az InfoRádióban már arról beszélt Falus András immunológus, hogy Magyarországon is szükséges lesz, vagy már most szükséges a negyedik oltás, továbbá a gyerekeket és tinédzsereket is oltani kell. (Fauci november 12-ei nyilatkozata szerint Amerika számára is Izrael a minta a járványkezelésben. Orbán pedig már március 12-én elmondta a saját facebook-oldalán, hogy Magyarország is Izraelt követi az oltások terén.) A két ünnep közötti legelső reggelen pedig rögtön azzal indított a köztévé, hogy a Honvédkórház főigazgatója nyilatkozott arról, hogy hamarosan biztosan kezdetét veszi az ötödik hullám, és a gyerekeket is be kell oltani. (korona gov)
Vagyis simán az 5. hullámnál és 4. oltásnál tart a kommunikáció. Ez elég érdekes, miután június 6-án Merkely Béla még azt nyilatkozta a Kossuth rádióban, hogy negyedik hullám sem lesz (korona gov). Ahogy feljebb idéztem, november 26-án már ő is szemrebbenés nélkül nyilatkozott az 5. hullámról és a 4. oltásról.
A New York Times 49 éves szerkesztője meghalt szívrohamban. Amit a New York Times elfeljetett emgemílteni, hogy a 49 éves férfi 17-én adatta be magának az oltást és 24 órán belül kapott egy szívrohamot. Persze biztosan abszolút semmi kapocs nincs a kettő között...
"Carlos Tejada, Deputy Asia Editor for The Times, Dies at 49"
https://www.nytimes.com/2021/12/22/b...jada-dead.html
A fickó még posztolta is ahogy beadták neki. Másnap már csak a felesége írt a Twitter fiókján hogy a férfi már nem él.
https://twitter.com/drsimonegold/sta...32464603144194
Újabb kínos helyzet...
Az oltásfanatikusok 3 hete szidják és mocskolják Csollány Szilveszter olimpliai bajnokot. Elmondták mindenféle "ökörnek", "hülyének", mert hát nem volt beoltva és most ezért elviszi a koronavírus. Folyamtosan erről cikkeztek az újságok is, a FB-on is ment a gyalázkodás, meg hogy ha kapott volna oltást, most nem lenne kórházban, mert megvédte volna az oltás. Na, de csak tegnapig.
Ugyanis kiderült hogy kapott oltást és az ellenére fekszik bent élet és halál között. Jól megvédte az oltás...
"A médiában eddig az a hír terjedt, hogy oltatlan volt, azonban most kiderült, hogy valójában kapott oltást"
https://www.vg.hu/kozelet/2021/12/ki...-kapott-oltast
Persze most a fanatikusok hallgatnak. Hol a bocsánatkérés az olimpikon felé? :confused: Egyiknek sincs gerince hogy elismerje hogy tévedett. Egy fickó a Neokohnon mocskolta nekem Csollányt, hogy az olimpikon milyen idióta hogy oltásellenes volt, és most emiatt meghal. Hát, kíváncsi leszek hogy mit mond majd. De szerintem semmit. Sosem ismerik el ha valamiben tévednek. :rolleyes:
Majd írd meg, hogy mit mondott. :) Amúgy Letoha már jóval korábban megírta fb-n, hogy Csollány kapott oltást. A qrucon akkor linkelték is a kommentszekcióban. Csak valamiért nem számolt be róla a média, most meg hirtelen mégis. Amúgy ha jól emlékszem, 12 vagy 13 nap telt el a Janssen és a fertőzés kimutatása között. A koronavirus-kisokos.eu szerint 14 nap után nagyjából 77 % védettséget ad a Janssen a súlyos megbetegedés ellen. Vagyis Csollány esetében még a hivatalos narratíva szerint is azzal számolhatunk, hogy elvileg háromnegyed részben védett volt. Érdekes, hogy pont egy 50 év körüli erős, edzett ember esett bele az egynegyedbe.
Ezzel nyitott:
"ugye ez csak egy betanult szöveg? Ilyen idiótanak nem születik senki! Hallgass a doktorokra, 8 - 10 évet tanultak azért, hogy hezitálva rengeteg adatot elemezve, mondják neked (aki ex cathedra jelentesz ki olyasmit, amit nem tudsz hova tenni sem), hogy az oltottak is megkapják, csak nem lesznek nagyon betegek és emiatt nem halnak meg. Az én lányom elkapta, de kétheti göthöléssel megúszta, a férje el sem kapta, az olimpiai bajnok aki hozzád hasonló bölcs "virulógus", több hete egy gép tartja életben és nem biztos, hogy fel fog ébredni. Ez az "ökörség"! És ami már engem is érint, azon túl, hogy egy hülyét elveszíteni is felmérhetetlen veszteség, a gyerekeit mi fogjuk eltartani a Regőczi alapítványon keresztül, mert apa méltóztatott belehalni a hülyeségébe..."
Amikor forrásokkal mindent megcáfoltam amit írt és kiderült hogy még az olimpiai bajnokkal kapcsolatban is tévedett, akkor ezzel zárta a vitát.
"leírtam neked, hogy nem megyek le kutyába, hogy partnerem tudj lenni. Mit nem értesz ezen?"
Csak a szokásos. Személyeskedés, amellett a vitakultúra teljes hiánya. Majd mikor egyértelműen kiderült hogy nem volt igaza, akkor sem ismeri el hogy tévedett.
A vércsoportokkal mi a helyzet? Szerintem az is számíthat valamit. Érdekes hogy nem igazán tértek ki rá a szakértők, pedig biztosan van különbség. Illetve származást tekintve, nemzetiség, étkezés, vitaminfogyasztás, stb. A tudósok/szakértők ezt nem vizsgálták meg? Vagy ha igen, akkor miért nem hozzák nyilvánosságra? Elég fontos lenne mind.Idézet:
Érdekes, hogy pont egy 50 év körüli erős, edzett ember esett bele az egynegyedbe.
Elképesztő...
Na igen, erről már régebben is beszéltünk itt. Ha természetes eredetű a vírus, akkor mi magyarázza az egyes országok, területek, közösségek közötti óriási különbségeket a pusztítás mértékében? Százszoros, vagy a szélsőértékek között akár ezerszeres fajlagos különbségek országok között. Két év után sem foglalkoznak vele, mintha nem is létezne ez a kérdés.
Jön az újabb Békemenet, 680 ezer embert várnak
Ezek szerint március 15-én nem lesz "veszélyhelyzet"...
Amíg a rendezvény tart addig nem vesznek levegőt. :haha:
Zacher bekezdte a 2022-es évet... Arról beszél, hogy "nagyon tart" az oltásokat "kicselező" újabb és újabb mutációktól, ezek miatt pedig az egyre durvább hullámoktól. És "kifejezetten fél" attól, hogy egy nagyon rossz forgatókönyv esetén nem 5 millió, hanem 50 millió halott lehet világszerte.
Az a baj, hogy már teljesen ellenőrizhetetlen a dolog. Ha akarják, akkor bármikor azt mondják nekünk, hogy "jött egy új mutáció", vagy " negyedik, ötödik, stb. oltásra van szükség". Azt mondanak, amit éppen akarnak. És amíg a lakosság többsége annyira sem képes, hogy kimenjen az 1 órás tüntetésre vagy aláírjon egy petíciót, addig ezt folytatni fogják.
Közben most nézem, december 30-ai hír, hogy Izraelben egyelőre felfüggesztették a negyedik oltást. Ezt sehol sem láttam a magyar sajtóban.
Most pedig már arról van szó, hogy nem feltétlenül bökdösődnének, hanem megvárnák, amíg az omikron átfertőzi a lakosságot és így kialakul a közösségi immunitás.
Közben itthon:
https://youtu.be/lnPnnYZH580
:haha:
Nem tervezik abbahagyni az őrületet: most arról írnak, hogy egyszerre van ötödik hullám, negyedik hullám, és influenza.
Ha csak 2019. decembertől számolunk, akkor is több mint 2 éve menetik a fospropellert. (A WHO tavalyelőtt március 11-én hirdetett pandémiát, szóval onnantól is eltelt 22 hónap.) A spanyolnátha nagyjából másfél év alatt ért véget. És annak 3 komoly hulláma volt, illetve van aki említ egy negyediket is. A covid kezdettől a spanyolnátha idővonalát követte. Szóval értetlenül állok az előtt, hogy 2 év után is azzal van tele a média, hogy "berobbant az ötödik hullám".
Viszont megint azt látjuk, hogy amiről kicsit korábban beszélnek, azt hamarosan bejelentik. Úgyhogy lehet készülni a negyedik oltásra, mert arról is nagyjából akkor kezdtek el beszélni, amikor az ötödik hullámról. Ez addig fog menni, amíg a lakosság hagyja.
Az a vicc, hogy rég vége lehetne a cirkusznak. Mi történt volna, ha a teljes közszférában - rendőrség, honvédelem, állami egyetemek/főiskolák, NAV, kormányhivatalok, iskolák stb. - minden "oltatlan" ugyanúgy bement volna reggel dolgozni, és nem vettek volna tudomást a fizetés nélküli szabadságról? Semmi. A kormány semmit sem tudott volna tenni egyszerre annyi helyen annyi emberrel, így kénytelen lett volna visszavonni a rendeletet. Nem lett volna mit veszíteniük az embereknek, hiszen eleve 1 év fnsz-re küldték őket, és oltás nélkül máshol sem tudnak elhelyezkedni a közszférában. Csak ennyi kellett volna. Hogy mind bemennek dolgozni. Ugyanígy, ha a harmadik oltásnál az egész lakosság azt mondta volna, hogy köszönjük elég volt kettő, és senki sem ment volna el a harmadikra, akkor egyik napról a másikra vége lett volna a cirkusznak. Nincs az a kormány, amelyik kötelezővé teszi a harmadik oltást ha látja, hogy a teljes lakosság egyöntetűen megtagadja. Az a 3 millió 200 ezer ember, akik túlnyomó többségben önként beadatták a harmadikat, csak azt érték el, hogy a kormányt felbátorították a negyedikre, esetleg az oltások általános kötelezővé tételére.
Közben szép csendben a CDC bejelentette hogy igaz az elmélet ami szerint az oltás összezavarhatja a nők menstruációs ciklusát. Természetesen rögtön rá is vágták hogy "de nem kell aggódni amiatt".
Ahhoz képest hogy fél éve is volt erről visszajelzés és néhány cikk, a szakértő hivatal csak most adott ki róla nyilatkozatot...
https://www.npr.org/sections/health-...accine-periods
Augusztus elejei cikk:
https://www.wabe.org/covid-vaccine-p...ycle-research/
Ja, és nagyon sokáig aki ezt állította, azt a hírvizsgálók és a sajtó álhírterjesztő összeesküvéselméletes antivaxxer-nek bélyegezték meg. Azokat a nőket is akik saját tapasztalatból írták le a dolgot.
Tavaly szeptember elsejei cikk, jó összefoglalás. A részletekkel nem voltam képben ennyire, nagyon durva. Lényegében bebizonyosodott, és a mainstream média is beszél róla, hogy a covid Anthony Fauci laborvírusa. Évtizedek óta az összes amerikai elnök virológiai és járványügyi főtanácsadója... És célirányosan azt kutatták/pénzelték, hogy hogyan tudják a covidot emberről emberre terjedővé tenni.
Bogár László: Csinált vírus?
Az Indexen az új mutáció, a "deltakron" a vezető hír. Szintén címlapon van, hogy az "ötödik hullám" májusig eltarthat. Írják ezt január első hete után.
Sokadszorra írom: évekre tervezik még az elmebajt, és amíg a lakosság többsége nem áll a sarkára, addig folyamatosan fogják lebontani az emberi jogok rendszerét. Rögtön tisztázva, hogy ez alól az x alkalommal beoltott engedelmesek sem lesznek kivételek.
"Az engedelmesség és ellenőrzöttség olyan szintjét hozták létre, amit ennek előtte elképzelhetetlennek tartottunk." (Bogár László)
Nekem most főleg az a dilemmám, hogy hiába várok: az ismétlődő oltások kötelezettsége egyelőre marad a közszférában, és akár a magánszférában is előírhatják a munkáltatók. Szóval lassan döntenem kell, hogy mi legyen a munkával.