Ketten hamarabb készen lesztek majd, viszont képeket szívesen látnék a menedékhely építési fázisairól és szerintem nem csak a magam nevében mondhatom.. :rolleyes::D
Köszönöm :beer:, Szeretek tollas ágat csinálni meg farigcsálni túra közben..
Printable View
Erre én is kíváncsi vagyok milyen az.
Mi a maradék kérget is összeszedjük, zsákba-dobozba, fûrészport is maradék sütõ/fáradt olajjal keverve......
Kazánunk van, így megy a mûanyagszéktõl kezdve a rojtos cipõn át az asszony kidobott retiküljéig minden. Amit lehet pörzsülünk elfele. Károsanyag kibocsájtás lesz kicsit, de a fa amíg kinõ ugye......spórolni kell néha.
Csatolmány 2962Csatolmány 2963
Próbálok megtanulni horgászni, egyenlõre csak elméletben! :)
Alatta fizika... :duhos:
Az én horgászati tudásom a csajozási tudásommal egyenlõ.. belógatom a kukacom elõbb utóbb majdcsak ráharap valami :haha:
A horgászat nem egy bonyolult dolog ha csak hobbibol csinálod! :) Egy egyszerü fenekezö vagy uszos szerelékkel szép sikereket lehet már elérni.
A fizika meg egy nagyon jo dolog!! Ha megérted és utánna tudsz rendszerbe gondolkodni meglátod hogy menyi összefügés van és milyen logikusan épül fel a világ! És ez igaz a többi természettudományra! Nekem a fizika és kémia volt a két kedvenc tantárgyam! :) Mai napig tanulgatom de csak a netröl! :)
Egyetértek veled. Én is nagyon szeretem a fizikát, és minden új tudományos hírt elolvasok utána nézek a neten. Ha a fizikát érted a világ müködését is megérted. A kémia annyira nem a kedvencem :)Idézet:
A fizika meg egy nagyon jo dolog!! Ha megérted és utánna tudsz rendszerbe gondolkodni meglátod hogy menyi összefügés van és milyen logikusan épül fel a világ! És ez igaz a többi természettudományra! Nekem a fizika és kémia volt a két kedvenc tantárgyam! :) Mai napig tanulgatom de csak a netröl! :)