Bementem a susnyásba, tiszta víz lett a cipõm és a nadrágom. Vennem kéne egy fejszét, mert ezzel a rozsdás fûrésszel nem igazán tudok fát vágni, csak vékonyabbakat.
Printable View
Bementem a susnyásba, tiszta víz lett a cipõm és a nadrágom. Vennem kéne egy fejszét, mert ezzel a rozsdás fûrésszel nem igazán tudok fát vágni, csak vékonyabbakat.
Az hogy lehet hogy az elsõ hónapban még a hûtõ se ment és sokkal kevesebb áramos dolog ment, most ebben a hónapban mégis kevesebb áram fogyott, holott a hûtõ egész hónapban futott? Ennek nem sok értelme van. :hogymi: Minél többet fogyasztunk, annál kevesebb áram fogy?
Ami jó lenne az egy napelemes rendszer, épp csak az marhára drága.
Teljes hónap volt az elsõ ? :rolleyes:
28 nap volt elõször. Most is a 28. napnál vagyunk. Szóval ugyanannyi napról van szó. :hogymi:
leolvasási hiba kizárva?
ha lecserélted közben a vezetékeket az magyarázhatja talán...
vagy volt valami rejtett fogyasztás. Egy erõsebb hajszárító, vagy vízforraló pár perc alatt megeszik annyi áramot amennyibõl egy hûtõ napokig elmehet.
Mondjuk én csak ötletelek, ha tényleg a végére akarsz járni, akkor majd jön Doom, biztos szívesen segít :D
Nem lehet, hogy költözésetek elõttrõl volt valami tartozás, amit hozzácsaptak a számládhoz? Vagy valami hálózatra csatlakozási díj vagy új fogyasztó, stb.?
Elvileg nem volt tartozás. Nincs vízforralónk, se semmink. Még villanyrezsónk se volt az elsõ hónapban. :)
Reggeli horror.
Ülök a szobámban, erre égtelen sikoltozás, üvöltözés. Gyorsan megyek, megnézem hogy mi van. Már azt hittem hogy az asszonyt rázza az áram. De nem. Csak egy pók. De k. nagy pók. Nagyobb mint az amiit a múltkor tapostam el. Viszont ez se kerülhette el a végzetét. A papucsom talpa lett a halála.
Meg ezek a centis óriáshangyák is. Egyre több jön be a házba. Miért nem jó nekik odakint? :mad:
Sütõport nekik!