-
Szerintem Bridgeportban én még nem voltam.
Én általában körbe-körbe megyek városról-városra és sorra adom el a nálam lévõ dolgokat. Sokszor nekem is az a gondom, hogy az árusoknál nincs elég pénz. Ez amúgy minden Fallout játékban így van, nem tudom miért. :hogymi:
-
Érdekes. Hol találkoztál akkor motoros bandával?
-
Battle Mountain-ban. (Annál a motoros fickónál mindig sok pénz van, úgyhogy sûrûn járok oda üzletelni és adott néhány pénzes küldetést is.) :)
-
A következõ a Wright banda volt, a bányaügylet miatt.
Rálõttem az egyik õrre, mire mind nekem esett. Viszont a balhé közepén befutott két kis srác is, és elkezdtek ütni, mire Dogmeat fogta magát és széttépte az egyik gyereket. :haha: A vadállatja. Mikor viszont kinyírtam az összes õrt és Wright-ot, akkor a másik gyerek lenyugodott. Szerencséjére, mert Dogmeat felé kezdett rohanni. :gonoszrohog:
Így viszont a bányászfalu küldetéseknek a végére értem. Nincs több vita azon hogy kié a bánya, mert aki magának akarta, az váratlan hirtelenséggel elhalálozott...
Közben dél felé menve találkoztam kannibálokkal is, illetve egy indián törzs nem túl barátságos vezérével is összefutottam. Viszont õk kinyírtak. 2 kis halálkarom volt vele meg 2 harcos, kevesek voltunk ellenük a kutyával. Én majdnem megúsztam, de Dogmeat-et már az elején agyonverték.
Most épp 30 üveg sör után kajtatok, mert kell az egyik pultosnak. Amellett egy elveszett robotot is keresnék Vault City-ben az Opál bányánál, de nem látom hogy hol van. Ott egy robot, de elvileg nem az ami elveszett, mert annál nem tudok mit kezdeni, se megjavítani, se megvizsgálni, se semmi.
-
Ha jól emlékszem, az Opál bányánál van a robot, egy udvarban hever. DInamittal kellett kinyitni a kaput, amit a vasútállomáson találsz. Ki kell szedni belõle az adattáróló bizbaszt (holodiszk) és azt kell visszavinni a számítógépes srácnak. Nem komplikált, csak már régen volt :)
-
Az másik küldetés, azt a legelején már megcsináltam. Ugyanaz a fickó mondja hogy van egy felfedezõ-robot ami elveszett és az opálbányánál van valahol. Én csak azt az egy robotot látom az udvaron, de nem tudom hogy mit kell vele csinálni hogy a játék megtaláltnak jelölje.
-
Megcsináltam megint azt a küldetést. Az udvaron a gerenda alatt fekvõ robotból ki kell venni a holodiszket (Robot's holodisk) és odaadni Joshuának. Õ örül, te kapsz 300 XP-t, küldetés kihúzva. :)
-
Hm... lehet hogy akkor a két küldetés ugyanaz? Kicsit össze vagyok zavarodva...
"Joshua can give the quest to search for a robot - the characteristics here are not needed. The robot is located on the "Opal mine" location (west), but to get to it you will need a dynamite block, which is in the "Wasteland" location . A computer near it increases the skill of the naturalist by 3% and opens the location of the nuclear power plant."
"At the “Opal Mine” location you can find a holodisk (give Joshua to decrypt), a ghoul in a dungeon - you should talk with him more closely (Intelligence 9 is required to complete his quest), a robot on Joshua's quest and a blood sow for collecting blood."
A másodikat a holodisc-el megcsináltam még a játék elején. De a robotkeresõs dolgot csak most mondta Joshua, és folyton kérdezi hogy hol a robot, de nem tudom neki elmondani. :confused: Én is csak azt a robotot látom az udvaron, próbáltam a tudományt, próbáltam a javítást, próbáltam kiszedni a gerenda alól feszítóvassal, de semmi nem történik, csak radioaktív sugárzást kapok ha túl sok idõt töltök a közelében.
Vagy bug-os a játék és ezért nem tudom Joshua-nak elmondani hogy elromlott a robot? A fõnökének el tudom mondani hogy Joshua elveszítette a robotot, de azért biztosan sok negatív karmát kapnék.
-
Közben bejutottam az 51-es körzetbe is. Hát, jó sok földönkívüli van ott, de egyesével, meg kettesével ki tudom õket nyírni a Jackhammer automata sörétessel és a 10mm-es géppisztollyal meg az AK típusú fegyverrel amihez van kék (hollow point?) lõszer. Meg persze a kutya is besegít és megharapdálja õket közben. Sok XP-t lehet ott összeszedni és rengeteg használható holmi is van ott.
-
Én mindjárt a játék elején megcsináltam ezt a küldetést. Odamegyek a robothoz, a kurzor átvált a kéz ikonra és kiveszem belõle a diszket. Nem lehet, hogy más verziójú Nevadát használsz? Állítólag több is létezik belõle: az oroszok által kiadott verzió, a közösség által továbbfejlesztett (leginkább kijavított) verzió és a Crazy Edition.