én is nézegettem. szerintem ennyi pénzért nincs mit veszteni .
Printable View
én is nézegettem. szerintem ennyi pénzért nincs mit veszteni .
Hát, azért óra és óra között is nagy külömbség van. Fõleg ezek a szépen fényképezett kinai csodák. Nem lehet látni a lényeget, mármint az óra szerkezetét. Lehet, hogy elmegy 5 évet is, de lehet, hogy csak pár hónapot. A Q and Q egy megbízható márka,(japán szerkezettel) de olyanban nem találtam hasonlót.
Valakinek egyébb tapasztalata van már ezzel a márkával? Valaki közülünk rendelt már innen órát, és még megy?
http://www.aliexpress.com/store/prod...274002505.html
Tehát szerintem, csak megfontoltan.
Én már rendeltem órát az Aliról. Egy ilyet. Kicsit csalódtam benne, nem a szerkezete miatt, az megegyezik a hasonló árfekvésû, itthon is kapható divatórákkal. A számlap nem fluoreszkál elég hosszú ideig, hiába volt egész nap a csuklómon. 1-2 óra alatt elhalványul, majd sötétbe borul a kijelzõ. Az óraszerkezetre nincs panaszom, teszi a dolgát immár 4 hónapja. Tudom nem nagy idõ, de reménykeltõ, hogy nem adta meg magát 2 hét alatt. A pontossága is elfogadható, óraátállításkor 2-3 mp eltérést produkált.
Kedves A. L. last!
Köszi, hogy megosztottad a tapaszatlataidat. Gondoltam, hogy ennyi pénzért nem egy Doxat kapok!
Igazából, ha csak pontosan járna én elégedett lennék. Néztem a Kínai Órák fórumán az ORKINA márkát, hát nem dicsérik nagyon. Lehet, hogy a vége egy egyszerû Q and Q lesz, az legalább bevált. Legalább is nálam.
Én a dechatlonban vettem egyszerû kvarcórát , talán 3000 Ft-ért , fél éve mûködik, ilyen : http://www.jofogas.hu/pest/Geonaute_...a_24181094.htm , idõ , stopper , ébresztés van rajta . Elõtte kínai volt ebajról , az 3 hét alatt meghalt .
timsót vett már valaki ?:confused:
Ha emberi használatra akarod, csak néked mondom de azt is halkan, nehogy mások belekössenek, mert nem vagyok e téren szakember.
Felejtsd el, és ne is érintkezzen a te bõröddel alumínium tartalmú szer. Nem akarok errõl vitát azért nem írom le mennyire veszélyes anyagok az alumínium sói.
Természetesen vannak köztünk képzett szaktekintélyek akik nálamnál sokkal jobban le tudják írni a hosszú távon használt alumínium káros hatásait.
köszönöm Pityubá :thumbup