Forgasd fel a közelben a korhadt tuskókat. Valamelyik alatt biztosan ott lesz a boly. Azt nyomasd meg benzinnel. Felgyújtani nem kell, így is megdöglenek.
Printable View
Forgasd fel a közelben a korhadt tuskókat. Valamelyik alatt biztosan ott lesz a boly. Azt nyomasd meg benzinnel. Felgyújtani nem kell, így is megdöglenek.
Ezek a föld alatt vannak. A ház körül százával (ha nem ezrével) vannak az ilyen kis homokkupacok. Mind tele van hangyával. Ahhoz képest nem is jön be túl sok a házba.
Amibõl még sok van, az a szentjánosbogár. Éjszaka elég jó kimenni nézni õket, de még az ablakból bentrõl is látszanak. Meg szitakötõ is van. Nem 1-2 darab, hanem a múltkor kinéztem a hátsó udvarba és össze-vissza repkedett vagy 60. :)
Pár napja láttam egy õzet is.
Százas boltból. :) (Dollar Store)
https://scontent-lax3-1.xx.fbcdn.net...07243924_o.jpg
1 óra munka után ennyit tudok venni a keresetbõl.
Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhetõ el.
Most megy?
Igen ;)
Helyi számtechbolt nem játszik? Egy ilyen kábel méretre készítése sem egy vagyon és akkor tutira letudva sok-sok évre. Ilyennel még nem találkoztam én sem, nem marta meg a szigetelést valami anyag, vagy nem kapott nagyobb hõ-t? Bár akkor sem kellene széthasadni hosszában.
Nem tudom, lehet hogy van olyan bolt, de az biztos hogy legalább 15 kilomért kéne érte tekerni.
Nem tudom, a házban nincs semmi ami szétmarta volna, a hõmérséklet meg mindig 15 és 25 között van idebent. Egyszerûen csak szétrepedezik hosszában.
Az eBay-rõl vettem. Mivel vasárnap van, így még nem válaszoltak a kérdéseimre. Nem tudom hogy hány napos garancia van rá. 30 vagy 60. A 60-on még belül vagyunk.