Eredeti hozzászóló
glazbox
Nincs ötlete valakinek mi lehet a legolcsóbb megoldás folyadék tárolásra?
A háztetõrõl leömlõ rengeteg esõvízet szeretném felfogni. Most egy 100 literes hordó van az eresz alatt, de ma is pillanatok alatt megtelt, úgy mertem ki még vagy 10 nagy vödörbe esõ közben, és pár napja is, utána még ömlött a földre egy csomó. Szóval kellene valami olcsó megoldás.
Azért mondom, hogy olcsó, mert nem akarok 10 ezer forintnál többet költeni erre, de fel szeretném fogni a lehetõ legtöbb vízet.
Az 1 köbméteres IBC-k jónak tûnnek, de iszonyatosan felment az áruk. 12 körül vannak használtan úgy, hogy az Isten se tudja mi a fene volt benne, esetleg valami erõs permetezõszer. Sõt, ha azt mondják nem, akkor sem feltétlen hiszem el.
Gondoltam arra is, hogy marha erõs sittes zsákokat lógatok fel valami állványra de hát nem az igazi az sem...
Szóval kellene egy kb 1-2 köbméteres folyadéktároló, de nem vagyok hajlandó tízezreket fizetni érte. Valakinek valamilyen ötlete nincs?
Kínomban már arra is gondoltam, hogy valami leselejtezett 220 literes szemetes kukákat szerválok valahonnan, de azoknak is ELKÉPESZTÕ áruk lett.