Ok, most van egy "bocsi" és egy hitvány kábel. Ezzel nem vagy sokkal elõbbre :duhos:
Printable View
Ok, most van egy "bocsi" és egy hitvány kábel. Ezzel nem vagy sokkal elõbbre :duhos:
Az árát is visszaküldték, úgyhogy nem panaszkodhatom. :) Hozzácsapok még néhány dollárt és veszek egy olyat ami minõségibbnek tûnik.
Kimentem hogy videót készítsek az egyik multitool-ról, letettem egy percre, bementem, kimentem a kamerával, de addigra olyan forró lett a multitool hogy meg se tudtam fogni. Úgyhogy inkább feladtam a videókészítést. Majd máskor. :hogymi:
De 'iszen kesztyû szokott rajtad lenni nem?
amúgy egy pohár víz simán lehûti, még ha vörösen izzik is, legalább korrózióra is tesztelted volna :D
A sötét színû dolgokat jobb nem kesztyûben bemutatni. Nem tudom, talán ma több kedvem lesz videót készíteni. :)
Ilyen kártya-multi. Nem a fogó. De arról is szeretnék majd videót, természetesen. :)
Bankom azt mondta hogy 3 napra visszatartják a csekkjeimet és addig nem adják ki a pénzt. Még szerencse hogy most nem sürgõs, különben nem örülnék a helyzetnek. Mondjuk így is kétszer kell odabicikliznem a csekkek miatt. :rolleyes: Gondolom azért, mert új ügyfelük vagyok és még nem bíznak bennem.
nekem úgy tûnik, hogy nagyon fitt leszel a közeljövõben :D
De jó. Rendeltem bélyeget, de most nézem hogy ez gyûjtõknek való. És 2x annyiba került mint a normális. 2-õt el is használtam, úgyhogy annyit buktam. Visszaviszem a másik 23 lapnyi bélyeget. A postán majd kicserélik rendesre. :mad: