Gratula! :thumbup Mi lett Wind of Warral?
Printable View
Gratula! :thumbup Mi lett Wind of Warral?
Megtaláltam ott a pincét, kinyírtam egy rakás halálkarmot, a legvégén egy kis alkuval megvettem az autót. További árengedményért még szexet is ajánlottam érte, de a tulaj azt mondta hogy túl ronda vagyok, úgyhogy elutasította az ajánlatot. :haha: A kocsi annyit fogyaszt hogy nem érdemes használni, de mivel a legvégén vettem meg, így már nem is számított igazán. Viszont a vásárlás egyéb elõnyökkel is jár, sok XP-vel és valami képességek is növekednek tõle.
A játék végére Dogmeat rossz kutya lett. Amikor bármilyen csata volt, õ csak elfutott és mindig cserben hagyott, holott a beállításokon nem változtattam. Az egyik halálkarmos összecsapás után történt vele. Lehet hogy sokkot kapott és úgy maradt...
Szintén a játék végén megtaláltam Vault City börtönparancsnokát, de nem tudtam neki fegyvereket adni. Valamiért nem nyitotta meg a cserét, hiába nyomtam a gombot. Úgyhogy fegyvertelenül ott hagytam a pince bejáratánál. Amikor meg kinyírtam a fõellenséget, akkor eltûnt valahová. Lehet elbujdosott szégyenében.
Megtaláltad a kocsihoz a fuel controllert?
Konkrétan Wind of War sorsa érdekelt volna. Netán itt a játék végén nem mutatja meg, hogy mi lett az egyes településekkel?
Persze, az Olajos településen volt egy garázsban. Mondjuk leírás nélkül sose jöttem volna rá. :)
Mutatják hogy melyik településsel mi lett, de a Wind of War-ral nem sok minden történt. Azt mondták a végén hogy, folytatódott a katonai vezetõ uralma aki próbálta visszaállítani a háború elõtti rendet.
Amit szerettem volna az az hogy felbéreljek valakit, de nem volt rá lehetõség. A vasutason kívül nem volt más aki zsoldért jött volna harcolni. Pedig vagy 10-12 olyan harcos kinézetû embert találtam akik amiatt panaszkodtak hogy nincs munkájuk és fillérekért bármit megtennének.
Minden küldetést megcsináltál Wind of Warban? A tábornok küldetéseit is?
A játék magányos hõs stílusban készült, ezért nem lehet partnereket szerezni, mint az eredeti Fallout-játékokban.
Igen, azt hiszem ott is minden küldetés megvolt. Egy mellékszálat elvarratlanul hagytam, nem köptem be nála a raktárost a sör miatt. (Alkoholtilalom van Winds of War-ban.) De valószínûleg azért elvenné a karmámat, meg megbüntetnék a fickót, holott én vittem neki a sört, rendelésre. :)
A vége után is lehet játszani, ha megvan hozzá a "skill" vagy micsoda. Utána is van egy küldetés Black Rock-ban, meg a régieket be lehet fejezni.
Hopp, Winds of War-ban történt valami a szerelõ kapcsán. Egy újabb probléma amit jelenteni kellett a parancsnoknak. De a nyomozós küldetést is most oldottam meg Salt Lake City-ben. Már nem finomkodok, ha egyszer a játék fõszálát végigvittem, úgyhogy odacsapok. A küldetés megoldva, igaz két bandát irtottam ki érte és hullahegyeket hagytam hátra. :haha: Salt Lake City korrupt emberei már nincsenek, a bûnbandáktól pedig szintén meg lett tisztítva a város. :thumbup
Szerinted megéri fejleszteni mást is a Small Guns-on kívül? Eddig nem találtam combosabb hangszert a Jackhammernél és érdemes egyéb, nem fegyveres Skillekbe (pl. Lockpick, Repair) fektetni.
A sima F2-t is csak Small Guns fejlesztésével vittem végig, ott nem volt probléma a Sniper Rifle és a Gauss-fegyverekkel.
Nem igazán. A small guns a legfontosabb és a közelharc-fegyverek. Nálam ez a kettõ volt kijelölve és az doktor-skill. Bár az utóbbit nem fejlesztettem teljesre. A verekedést viszont igen, úgyhogy Reno-ban és Salt Lake City-ben is legendás bunyós lettem. Sok pénzt és XP-t hoz a sok gyõzelem. A Jackhammer és a katana kombó szerintem a legjobb. Lézer és plazma fegyvereket egyáltalán nem is használtam. Gauss-ból csak egy van a játékban, az is csak a legvégén. Esetleg ha a vége után játszol, a boltosoktól vehetsz többet.
Snipert nem igazán használtam, mert a fertõzés miatt egyet lement a látás pontom.
Meg ott rontottam el hogy a Szerencsére 3 pontot raktam az elején 1 helyett. Holott nálam az az alap hogy szerencse 1 pont. Itt-ott van értelme, de nem ér annyit hogy a többi helyrõl pontokat vegyek el miatta. Hozzáad a szerencsejáték esélyekhez, meg növeli az esélyét a harcban a kiütésnek, csökkenti azt hogy téged üssenek ki, stb. Én inkább rá szoktam rakni a többire a pontot, legyen egy tök szerencsétlen karakterem, de izmos, jó kondiban, lásson rendesen, és intelligens legyen meg amennyire lehet karizmája is legyen. Fontossági sorrendben is nagyjából ez a nyerõ. :)
Ugye nem kevered a Snipert a Scoped Hunting Rifle-lel? :) Hol lehet megtalálni?
Mennyire szoktad feltolni a skilleket? Ahogy emlékszem, nem igazán volt gyakorlati haszna jóval 100% fölé menni és itt is 100%-os skillekkel vígan lehet mûködni.
Az én karakteremnek csak 4 a CH, viszont a LK 7 :) Kell a critical hithez :D