Van egy 6 köbméteres pincénk háztól messze, nem használjuk, de 40 ezerbe kerülne a bélelése, nem tudom mivel tudnám, fõleg 10 ezer alatt vízzáróvá tenni.
Valami mészkõ lehet+ beton.
Printable View
Én se tudom elolvasni, de ha más szereti, tegye, írjon, csinálja. Ez egy kis hagyományõrzés. Nem ebbe fog belerokkanni az adminisztráció. :)
A latin betûket ismeri a japán, a kínai, az orosz, az arab és még sok más nép, de mégis megtartották a saját írásformájukat is.
Klassz kis építmény, boltíves, szép kövekbõl van. Múltkor lemértem, a tervezett rendszerhez van róla látványterv, de lehet (biztos), hogy bélelni kéne inkább.
Csatolmány 2535
Néztük tegnap barátnõmmel az eli könyve címû filmet. A végén azt mondja, nem hiszi, hogy sokkal szebb jövõnk lenne, úgyhogy nagyon gyorsan meg kéne tanulnunk lõni. Most nézem, hol van a környéken lõtér meg lövészegyesület.
Füzfön van! ;) Bár csak sörétes.
Alapszavakat bemagolod, aztán nekiülsz olyan játékkal játszani, amiben sok a szöveg és olvasnivaló. Kézben szótárral. (Vagy gépen legyen ablakban szótár elindítva.) Az alapszavakat már nem kell úgy keresni, hiszen azokat már tudod, marad a többi szó amihez ott a szótár. Mire többedjére kellene keresnek ugyanazt a szót, akkor rájössz hogy már ismered és nem kell a szótár. Mikor kicsit belejössz, akkor nézz filmet feliratosan, felirattal, aztán felirat nélkül is ugyanazt. A legvégsõ stádium, mikor úgy érzed hogy felirat már nem is kell, mert inkább zavar, mint segít. :)
Az ötlet jó, csak így sincs idõm csomó mindenre, nemhogy többször nézzek egy filmet. Sajnos.
De nem panaszkodom, csak kevés egy napra 24 óra...
Háztartási boltba menet, meg kell jegyezni hogy a fakanál az wood/wooden spoon. Mert ha odamész egy eladóhoz, hogy " Hello, Can you give me a... you know fakanál... " és közbe zavarodban még mosolyogsz is. Nehéz helyzetet teremtesz magadnak. :D Ezt még szakácsszakmai angolórán tanultam meg. Nem tapasztalat :)
Fakanál az õ értelmezésükben, Fuck anal.