-
@WestBam Én nem bízom annyira az áramszolgáltatásban, az utóbbi években jó néhányszor elõfordult, hogy vihar után a faágak leszakította vezetékek/trafóbeázás-robbanás/oszlopkidõlés stb. miatt áramszünet volt az erdei tanyán, igaz, max. 1 napig, de az is elég a jóból, fõleg télen. Ezért is kell hosszú távra napelemrendszer a tetõre (+ akkuk, Tesla Powerwall, hol vagy?), igaz, az pont télen nem muzsikál túl jól. Plusz tiszta és száraz érzés függetlenedni a közmûvektõl.
-
A fûtés topikban válaszoltam, nem itt offolok :)
-
hmmmm, ez a biciklis cucc tetszik, ezt be tudom illeszteni a napelemes cuccomhoz is? Ugye, jól olvastam?
-
Ha 6 vagy 12 V-os feszültséget termel akkor a leírás szerint igen. De az ilyen hajtogatós napelemeknél van már DC-DC konverter.
-
Ezen a héten a Rofis MR30 elemlámpáról írtam. 21700 nagy kapacitású akku, XHP35 HI LED, beépített töltés és powerbank funkciók, visszafogott méret és okos idõzített visszalépés turbó valamint magas fokozatokból. Ház körüli lámpának megfelelõ lehet.
-
Egy pici EDC elemlámpáról írtam cikket, a Wuben E05-rõl. Már olvasható a blogomon.
Kifejezetten kellemes elemlámpa ami megeszi az AA elemet és akkut is, de a gyári tartozék 14500-as akku is pozitívum, fõleg mert mikro USB töltéssel is rendelkezik. A fénye méretét meghazudtoló, igazi idõkorlátos a turbó mód és csak lítium akkuval érhetõ el. Egy negatívuma van összesen, az pedig a magas készenléti fogyasztás. Ezt leszámítva egy nagyon jó kis lámpát ismertem meg személyében, szerintem nem az utolsó Wubenem (ez már jó elõjel) :thumbup
-
Karácsony elõtt még egy cikkem megjelent, a Maglite Solitaire LED változatáról. Egyébként kiváló prepper lámpa, méghozzá a faék egyszerûsége és ezáltal az extra megbízhatósága miatt.
-
Esetleg ez volt már tesztelve valahol: 20000mAh Car Jump Starter Emergency Charger Booster Power Bank Battery LED
Powerbanknak és rádiós kitelepülésnél használnám.
-
Idei elsõ cikkemben az Astrolux MF02S keresõlámpát próbáltam ki. Brutál :D
-
UTorch / Sofirn SP36 / BLF Q8 Mini
https://mobilarena.hu/dl/upc/2019-01...230029_111.jpg
KUPONOS ÁR: 44,76$
- regisztrált svéd postával együtt
- raktáron van, nem kell rá heteket várni, hogy feladják!
- jelenleg a legalacsonyabb ár ami létezik erre a termékre.
Mivel egyedi kedvezményrõl van szó ezért a kupont nem írhatom ki. Akit érdekel az privát üzenetben jelezze. A részleteket válaszban tudom megírni. Mivel a darabszám is limitált ezért kérem az írjon aki valóban szeretne is vásárolni.
Én már használom pár napja, baromira meggyõzõ darab.
Elõnyei:
- hihetetlen erõ lakik benne
- hidegfehér színhõmérséklet (szemre 6000K), ez nekem mondjuk bejön, van akinek meg pont nem
- kompakt, még hordozható méret
- 3x 18650 akku, vagyis 3 darab 30Q akkuval 9000mAh kapacitás -> hosszú üzemidõ.
- mintaszerûen mûködõ ramping (fokozatmentes fényerõ állítás) alapbeállításként
Hátrányai:
- programozás nem egyszerû, ha el szeretnéd állítgatni a gyári alapbeállítást (lesz magyar kezelési is hozzá idõvel, amint elkészül a cikk róla)
- gomb alatti zöld helyzetjelzõ fény elég erõs (menüben kikapcsolható)
- kicsit kagylós a felépítése miatt a vetítési kép széle. Ez a gyakorlatban nem észrevehetõ/zavaró!
:beer: