-
Nem tudom hol találtam a távcsöves puskát, de nem vettem az biztos. Valakinél volt akit kinyírhattam...
100 fölé nyomtam a small guns-t, a harcmûvészetet és a szúró-vágó-ütõ fegyverek kezelését is. Számít valamennyit, bár nem tudom mennyit. Az biztos hogy ha speciálisnak van beállítva és kettõt pontot ad rá, 100 elérése után már csak egyesével lehet rá pontot osztani.
-
Fallout: Miami (Fallout 4 mod.)
Azt írják hogy privát projekt, de akkora lesz mint egy DLC, fõ és mellékküldetéssel, NPC-kkel.
https://www.youtube.com/watch?v=Ww8o_zYaV9A
Elsõ ránézésre szép, meg új fegyverek is vannak, ami jó. Ugyanakkor Fallout 4, tehát túl színes és nincs benne a Fallout 3 romja és nyomasztó méreg zöld színe, illetve a Fallout New Vegas sivatagi sivársága. Nekem az hiányzik.
Persze ez történt a Call of Duty-val is. Régen elég reális volt, sötét, nyomasztó háború, egyenruhák, futás, ugrás, késõbb minden szivárványszín, bohócruhák, rózsaszín fegyverek, falon futás, már-már repülésnek számító ugrás. :hogymi:
Na mindegy, ha a Miami mod kijön, szerintem kipróbálom majd. Igaz, a F4 hivatalos DLC-it sem vettem meg.
-
Nem tudod, hogy hol lehet találni/venni 9mm-es pisztolyt, amivel a játékot kezded? Az enyémet elhagytam/eladtam és most tuningolgatnám egy kicsit, de nem látom sehol :(
-
Van egy a katonai bázison, Reno-tól kicsit nyugatabbra. Ott van egy irányító épület a bázis bejáratánál. Az épületben van egy fürdõszoba, aminek nem lehet kinyitni az ajtaját. Ha van dinamitod, azzal viszont sikerülni fog. A fürdõszobában van egy hulla és nála van egy 9mm-es (már tuningolt) pisztoly. :beer:
-
A Hawthorne-ban található pisztoly a 10mm pisztoly tuningolt változata, amit eladhatsz a tábornoknak Wind of Warban. Nekem a fekete 9mm-es, Mauser C96 kinézetû stuki kéne, amivel a játék kezdõdik.
A fürdõszobaajtót egyébként feszítõvassal is beverheted ;)
-
Hm. Akkor nem tudok segíteni. Ha elég embert levadászol az út szélét, valaki esetleg elejt olyan pisztolyt is. Én nem igazán használtam pisztolyt, megtaláltam a Jackhammert, a rozsdás katanát, és ott volt még a 10 mm-es géppisztoly, meg az AK típusú automata puska. Más nekem nem kellett. :)
-
Újrajátszom a Fallout Nevadát.
Ezúttal Striker küldetését vittem végig, de nem nagy örömmel. Elõször is, egy mérgezett kondomot kellett Thomson prosti barátnõjének a zsebébe csempésznem. Ez az a küldetés amire az elsõ végigjátszásnál nemet mondtam. Nem akartam kinyírnia a nõt, mivel a nõnek nem sok köze van Striker és Thomson kis ellenségeskedéséhez.
Mikor kinyírtam a nõt, Striker elmondta a nagy tervét, hogy lerohanja Thomson bázisát, mindenkit kinyír, majd átveszi az irányítást New Reno felett és százalékot (védelmi pénzt) szed majd a város üzleteitõl. Kérdeztem tõle hogy az üzlettulajdonosok ehhez mit fognak szólni, a válasz az volt rá hogy majd "meg lesznek gyõzve".
A következõ küldetés az volt hogy be kellett mennem Thomson bázisára hogy kikapcsoljam az áramot. (A végigjátszás-leírása azt mondta hogy "samponozni kell a transzformátorral. "You need to shampoo with the generator ". Gõzöm sem volt hogy ez mit jelentett. Van sampon a játékban, úgyhogy elõször azt hittem hogy azt kell a generátorba tennem, de kiderült hogy nem. Csak egy csípõfogót kellett használni. Elképzelni sem tudom hogy hogy jött a leírásba a samponozás szöveg.)
Kikapcsoltam az áramon, az utca végén volt a banda, mondták hogy csatlakozzak hozzájuk és vívjuk meg a csatát. Többször is kinyírtak mire végül sikerült.
Mentem Strikerhez az õ bázisára, elmondtam neki hogy gyõztünk, erre azzal küldött el hogy én vagyok a legjobb embere, és ha bárki akadékoskodik a városban, akkor csak említsem meg a nevét és tiszteletet kapok.
Na ez nem így lett. :haha:
Eddig két helyen jártam, a bányatulajtól megkaptam hogy tetves bûnözõkkel cimborálok és takarodjak kifelé. A kaszinó tulajdonosa meg egyenesen kidobatott az irodájából.
Érdekes, mert mindkét alak sunyi bûnözõ, de úgy tûnik hogy még náluk is van egy határ. Kíváncsi vagyok hogy a rabszolga-kereskedõ mit mond majd. Illetve a "Lajos" nevû bûnözõvezér mit szól a helyzethez. Talán átköltözik a városba és nem kell megmérgeznem õket hogy az indiánok megszabaduljanak tõlük...
-
Besétáltam Luciano rabszolgafarmjára és kinyírtam õt is, meg az összes emberét, kivéve a könyvelõnõt. Gondoltam hogy ha rabszolgatartókat kicsinálom, akkor kapom majd a karmát és örülni fognak a rabszolgák. Na nem így történt.
Kinyírtam õket, de minden megölt rabszolgatartó-õr után veszítettem! 5 karmát. Aztán körbenéztem, a könyvelõnõ sajnálta hogy a fõnöke halott, a fél-rabszolga hentes is, de még a bezárt rabszolgák is nyavajogtak hogy mi lesz most velük a rabszolgatartó fõnök nélkül. :huuu:
Legalább Las Vegas rabszolga-börtöne felszabadításakor örültek a rabszolgák hogy visszakapták a szabadságukat. Legalábbis a nagy részük, mert volt 5-6 rabszolga akik csak azt mondták hogy nem tudják most mi lesz velük és hogy hová menjenek, és el sem hagyták a börtönt. :hogymi:
-
Ez bizony a valós történelemben is elõfordult: nem minden rabszolga örült a szabadságnak, ami érthetõ is, hiszen továbbra is a társadalom legalján voltak, nincstelenül, hajlék nélkül. Amíg rabszolgák voltak, addig legalább volt gazdájuk, akik gondoskodott szállásról, kajáról, szükségesetén orvosról, munkaeszközökrõl. A szabad embernek ezeket már magának kellett elõteremtenie.
-
Kijött egy új Fallout dolog, egy akkora New Vegas mod, mint egy DLC. Mindenkinek tetszik, kint van napok óta. Gondoltam hogy itt az ideje letöltenem. Erre mi van? Pár órája lekapcsolták az egészet, eltûnt Steam-rõl, elrejtették a Nexus mod weboldalról, stb. Miért? Mert a modder csapatból egy ember valami megbotránkoztató animációkat csinált és feltöltött valami közösségi oldalra. De ennek mi köze a modhoz? Semmi. A csapathoz mi köze? Hozzájuk se semmi. Sõt ki is rúgták azt az egy tagot. De akkor miért szív most emiatt az egész Fallout rajongótábor? Miért van mindenki büntetve? Nem értem. :confused:
Úgyhogy most nem lehet letölteni a Mod-ot. :(