Ha hangosan puszit kérsz valakitõl az is kényelmetlen helyzetet eredményezhet. :D
Printable View
Ha hangosan puszit kérsz valakitõl az is kényelmetlen helyzetet eredményezhet. :D
Jaja :D Kislányom adj egy puszit apádnak... És már kattan is a karperec :D
Köszi a biztatásokat, látom a társaság egy része nem a szomszédba jár hülyeségért! :D
Amúgy nem vagyok hülye hozzá, a számtech miatt amúgy is ragadt pár szó, meg hát ma már ugye elég nehéz lenne kikerülni, tényleg az idõvel van a baj. Dolgozom reggel fél kilenctõl este fél hétig, a maradékban meg élni is kéne, családdal meg ismerõsökkel foglalkozni, vásárolni, takarítani, fórumot olvasni... Nem véletlen, hogy néha napokig be se lépek. Jelenleg ott tartok, hogy ha komolyabb dolgot akarok, az az alvás rovására megy...
De nem panaszkodás, csak hogy értsétek, miért nehéz.
Eleinte én is informatika lévén tudtam párszót angolul, de rájöttem nemzetközi kommunikációt nem lehet lefojtatni, azzal hogy file, menu, cut, paste :D Én úgy ahogy elkvartyogok angolul, bár a google fordító mindig megvan nyitva, mert helyesírással problémáim vannak. Ez azért van, mert hallás után tanultam meg sok mindent angolul. Többnyire angol filmek és játékok révén, de ha angol fórumokat olvasol, egy idõ után egyre több szó lesz ismerõs.
A kiskanász megmutatta a bírká(k)nak a legelõt, majd belerúgja a szakadékba... :duhos:
Nem is tudom hova írhatnám Petõfit, talán ide? :rolleyes:
VAN-E EGY MAROK FÖLD...
Van-e egy marok föld a magyar hazában,
Amelyet magyar vér meg nem áztatott?
Haj, de már nem látszik a nagy õsök vére,
Fiaik befesték ujra feketére
A földet, rákenték a gyalázatot!
S így hazugság itt az örök-igazság is,
Hogy az oroszlán nem szûlhet nyúlfiat;
Ti dicsõ apák, ti bajnok oroszlánok,
Ha ti a halálból most föltámadnátok,
És látnátok satnya maradéktokat!
S ez a faj dicsekszik õse érdemével,
Híres hajdanával úgy hetvenkedik...
Hát majd a jövendõ fog-e dicsekedni
Mivelünk? vajon nem fogja emlegetni
Orcapirulással e kor gyermekit?
Erre semmi gondunk. Tengünk, mint az állat,
Megelégszünk azzal, hogy van kenyerünk,
Messze elmaradtunk a világ sorától,
Kitöröltek a nagy nemzetek sorából,
Élni nem tudunk és halni nem merünk.
Szégyen, szégyen! egykor mi valánk a sorsnak
Számadó könyvében a legelsõ szám.
S most leghátul állunk semmit nem jelentve...
Kik lábunk ölelték egykor térdepelve,
Most arcul csapkodnak... szégyen rád, hazám!
S jaj nekem, százszor jaj, hogy szülõm ellen kell
Kart emelnem, hogy megostorozzam õt,
Gyermek a szülõjét!... engem jobban éget
A seb, melyet rajta vágok; és nagy vétek,
Jól tudom, az ily tett ég és föld elõtt.
S én ezek dacára sem fogok pihenni
Érezzek bár százszor több fájdalmakat,
S verjen meg bár engem a nagy isten érte...
Addig ostorozlak, nemzetem, mig végre
Földobog szíved, vagy szívem megszakad!
http://www.youtube.com/watch?v=tXwiOpXxVNs
http://www.youtube.com/watch?v=8bB4m1f-IWE
..szóval hogy is,ebbõl a kis pénzbõl,meg a parkolókban a kocsik...ez a föld bolygó egyáltalán?...nálunk sok boltba 9-kor már kifli sincs...és mi egy fejlett országnak tartjuk magunkat?
Nekem se ártana egy túra a Wall Mart-ban. :hogymi:
Klikkeltem ide-oda, és volt egy videó, akinek a hozzászólásai között kicsit kiakadtak... 20dollárért vásárolt valaki egy kisebb túlélõ szettet, de már ment is az osztás a hozzászólásoknál, hogy ennyiért normális kést sem lehet kapni, nemhogy csomagnyi felszerelést... Legalábbis ha hihetek a gugli fordítójának. Akkor ez most tesco vagy ilyesmi? Komolyabb hely? Vagy itt is van minden 1 dollártól 1111-ig?
A WalMart az az egyik legnagyobb -ha nem a legnagyobb- bevásárlóközpont az Egyesült Államokban. Van benne minden, a fogpiszkálótól az AR15-ös karabélyig. A kevesebbet keresõk kedvelt bevásárlóhelye. Alsó- és alsó-középosztály szívesen vásárol WalMartban.
Oké, köszi, így már világosabb a vakablak. :D