Egy érdekes cikket írtam arról, hogy miért és mit nem érdemes Kínából vásárolni. Nyilván ezt rá lehet húzni sok egyéb drága mûszaki cikkre is, de profilomba leginkább az elemlámpák illettek, szóval szerintem érdemes elolvasni.
Printable View
Egy érdekes cikket írtam arról, hogy miért és mit nem érdemes Kínából vásárolni. Nyilván ezt rá lehet húzni sok egyéb drága mûszaki cikkre is, de profilomba leginkább az elemlámpák illettek, szóval szerintem érdemes elolvasni.
Sokan szeretik, sokan használják, de én még csak most próbáltam ki elõször a Convoy S2+ 6x7135 driverrel szerelt változatát. Még ma is sokkal jobb választás, mint az árkategóriájában lévõ többi elemlámpa.
Újabb cikk, ezúttal a Nitecore TUP kulcstartó lámpáról, ami inkább egy EDC lámpa.
Ezen a héten egy felsõ kategóriás EDC elemlámpáról írtam, az Olight S2R Baton II típusról. A gyártóról biztosan sokan hallottatok, most végre én is írtam egy típusáról.
Tomo M3 panasonic ncr 18650pf , valamint Tomo m4 , panasonic 18650b akkuval , az akkuk kimérve opus bt c 3100-as töltõvel , nem hamis aksik . Fél éve mindkettõt fullra töltve tettem el , most alig van az akkukban . Létezhet , hogy a tomo szép lassan lemerítette az akkukat ? Másik , nem tudnál olyan töltõt , ami aa és aaa akkukat tölt napelemrõl , usb 5V ?
Elképzelhetõ, hogy meríti, igen, mondjuk egy év reálisabb lenne.
Töltõ: dedikált rendes Ni-MH töltõrõl nem tudok, valószínûleg azért mert az háklis arra, ha megszakad a töltési folyamat és elölrõl indul. Ezért is jobb a lítium akku és töltõ erre a célra.
Köszi .
A Convoy C8 elemlámpa megújult, és már Convoy C8+ néven fut tovább a kínálatban. Mivel több kérdés is felmerült vele kapcsolatban ezért írtam egy összehasonlító cikket a "régi" C8 és az új C8+ miben is különbözik.
Ezen a héten a Maglite XL50-es elemlámpáról írtam. Nem követi a "trendeket", mert csak 200 lument tud, ráadásul ez a legújabb, felturbózott változata. Ettõl független egy jól használható elemlámpa ami AAA elemmel is elmegy szépen, ilyen áramforrásról pedig nem sok alternatívája van.
Ezen a héten is jelent meg új cikkem, méghozzá a Convoy T2 AA elemmel vagy Ni-MH akkuval üzemelõ elemlámpáról. Meglepõen jól sikerült darab.