Fogalmam sincs, de elég ijesztõ téma. Szerencsére Magyarországon még nem is történt hasonló.
Printable View
Fogalmam sincs, de elég ijesztõ téma. Szerencsére Magyarországon még nem is történt hasonló.
Én kicsit másképpen látom a helyzetet, tudod nem csak az a végkimenetel lehet hogy a "jó fiúk" gyõznek.
Továbbiakban nem akarom szétoffolni a témát Maszek már úgy is lelõtte a poént.
Én sem akarom szét offolni, de azért hozzátennék néhány dolgot.
Egy ilyen támadáshoz nem kell sok ember, csak szervezettség.
A zavarkeltés a legkönnyebb. Pl.: Az elektromos hálózat nagyon sérülékeny, és egyáltalán nem védhetõ. Mivel sok ezer Km. légvezeték van országszerte, és egy-egy nagy erõmû kiesése láncreakciót indíthat el, ahogy a többi erõmû ledobja a terhelést.
(Kilép a szinkron frekvenciából)
Ezt úgy is el lehet érni, ha pl.: a légvezetékekre föl dobálnak láncot, vagy drótkötelet.....
A nagyobb távvezeték oszlopokat benzinmotoros flexel meggyengítik, utána egy munkagéppel kirántják két tartó lábát.
A lényeg az hogy sokkal gyorsabban lehet kárt okozni mint azt javítani!
Pl.: Cross motorral mennek a terepen és itt-ott fel dobálják a láncot.
Ilyen csoportból egyszerre több tucat egy idõpontban dolgozva lenullázhat egy egész országot!
És ha nincs áram akkor semmi sincs!
Az internetet is megbéníthatják ha tudják hol mennek az optikai kábelek. Elég oda is egy flex, és 10 másodperc, és több megyében nincs net meg mobil sem. Egy több ezer elemi szálból álló
kábelt visszakötni, na az nem két nap... De ezt inkább nem fejteném itt ki a továbbiakban.
Mert a végén még elvisz a nagy fekete autó......
A lényeg, hogy ezt én józan paraszti ésszel találtam ki, de én egy átlagember vagyok, egy senki.....
Csak arra akartam célozni, hogyha efféle dologra felkészül egy t-ista szervezet az iszonyat hatékony lehet.
Mert az infrastruktúra nagyon sérülékeny.
Mint ahogy azt Maszek már leírta!
A szakszolgálatokhoz írom az alábbiakat, akik biztos olvassák ezt IS!
A félreértések elkerülése végett én NEM vagyok T-ista, hanem a jófiúk csapatában játszom!
Csupán a veszélyekre kívántam felhívni a figyelmet!
Itt senki sem AZ! :huuu:Idézet:
A szakszolgálatokhoz írom az alábbiakat, akik biztos olvassák ezt IS!
A félreértések elkerülése végett én NEM vagyok T-ista, hanem a jófiúk csapatában játszom!
Csupán a veszélyekre kívántam felhívni a figyelmet!
A józan paraszti észrõl pár szót!Idézet:
A lényeg, hogy ezt én józan paraszti ésszel találtam ki, de én egy átlagember vagyok, egy senki.....
Érdekes,hogy óriási lángelmék,találmányok vesznek el,csupán azért mert nem a Tudományos Akadémia tagja találta ki vagy nem jattolt le vagy önzetlenül nem pénzforrást lát a produktumában.Csupán egy,akár nem is a témában képzett ember fejébõl pattant ki.
Lehet,hogy a döntéshozásban nem kerül egy kérdés,ötlet az asztalra csupán féltékenységbõl vagy más érdekekbõl.
Elõfordult már nem egyszer,hogy ez súlyos következményekkel járt.
AZ! De beszélni kell róla,mert csak így lehetséges az ellene való védekezés és a túlélés,újrakezdés.Idézet:
de elég ijesztõ téma.
A valóság mindig tragikusabb és szörnyûbb lesz mint a filmekben.Szembe kell vele nézni.
Ez ami most folyik migráns ügyben,a legvalószínûtlenebb sci-fiken is túltesz.
Ami várható a klíma változással kapcsolatos víz és élelmiszer hiány miatt,a leggazdagabb sztár rendezõk fantáziáján is túltesz .
Jól fogalmazott OV. "Ránk dõl a valóság!"
El lehet kellemesen fórumozgatni,meg elvitázni.De el fog jönni az igazság pillanata,amikor mindenkinek szembe kell néznie a démonaival.
Szembe kell tudni nézni és el kell tudni fogadni,hogy adott esetben vége az eddigi kényelmes életének.
persze meg az is elofordulhat, hogy nem a jofiuk gyoznek. azert remelem nem igy lesz.
a ket dolog amit nem tartok valoszinunek az az, hogy egy nyilt fegyveres felkeles eseten (ami szerinted megtortenhet nemetorszagban) lenne barmi eselyuk is.
a masik meg, hogy ha ilyen kulonleges muveleti szinten tamadnak az infrastrukturat azt pont magyarorszag ellen tennek.
A fegyveres támadás, felkelés lehetõségéhez csak ennyit: Fegyvereket találtak a hatóságok elrejtve egy befogadó állomáson!
http://napimigrans.com/mar-minden-ad...-kozpontban-2/
Na ez most SCIFI?
Eddig a szemléletet próbáltam mutatni. A muszlimok másképpen gondolkodnak egységesen hitetlennek látják aki nem muszlim tehát nem fognak különbséget tenni német, magyar, román vagy francia között. Az ellenük való fellépésnek is egységesnek kellene lenni mert egy-egy nemzetállam nem fog bírni velük.
amugy a cikk nem ir semmi erdemlegeset a fegyverekrol.
mint ahogy arrol sem, hogy kikhez es milyen celbol kothetoek. csak feltetelezeskbe irta, hogy lehet, hogy a bevandorloke.
akik hasznalhatjak oket masra is mint felgyveres felkeles, fegyveres rablas, orvadaszat, bergyilkossag. nem mintha ezek jobbak lennenek, de csak azert mert fegyereket talaltak meg nem biztos, hogy felkelest szerveznek. egyiranyu kovetkezteteseket levonni nem celszeru dolog.