Köszönjük! :thumbup
Printable View
Jó hírek hétvégére:
Mint tudjátok (aki nem tudja annak most mondom), hogy a Convoy H1-es fejlámpát a GearBest fogja elsõ körben eladni, így egyeztek meg Simon-nal, a Convoy tulajdonosával.
Az árat illetõen jelenleg elõrendelési fázisban van a dolog, jövõ héten érkezik be a valós készlet a raktárukba. Sajnos pontos infót nem kaptam, hogy mekkora lesz az a bizonyos készlet, de egy igencsak fontos infót elengedek itt most Nektek, a banneren látni fogjátok. Teszt még húsvét elõtt megjelenik róla ha minden jól megy :cool:
https://mobilarena.hu/dl/upc/2019-04/69279_970_250.jpg
Bárkinek bármi kérdése lenne vele kapcsolatban felteheti, de érdemes megvárni a részletes tesztet, abban igyekszem mindenre kitérni és választ adni.
Ezen a héten az Armytek Tiara A1 PRO multifunkciós pipalámpa-fejlámpa került terítékre. Ez is túlél mindent, szóval kiváló prepper cucc :thumbup
A Convoy H1 fejlámpa teszt már olvasható is.
Egészen érdekes termékeket találtam ahogy nézelõdtem EMP esetén használható világító alkalmasságokról, tradicionális fényforrások után keresgélve. Elsõ körben a sima olajos és petróleum lámpákat nézegettem, aztán megleltem ezeket az UCO gyertyás lámpásokat. Egészen korrekt terméknek tûnnek.
Lehet ebben valamilyen töltésvezérlõ ? https://www.ebay.com/itm/NEW-7-5W-5V...EAAOSwFSxZ8CnV
Elvileg az a kis fekete izé lenne az a hátulján. Én ilyen kisebb panelt nem vennék.
Nekem kettõ nagyobb hajtogatós van, és ugyan gondolkoztam rajta, hogy elég lenne kisebb is, de gyakorlatilag ez sem megy télen a szürke idõben, nem termel értékelhetõ mennyiségû áramot, 1-2V jön ki belõle olyankor maximum. Nyáron viszont ha nem verõfényes napsütés van, csak szórt fény mert mondjuk felhõs idõ, ez akkor is tud lassú töltést. Ha meg süt a nap akkor tolja mint õrült, simán tölt 2A felett.
Kedves WestBam! Kinéztem egy lámpát az aliról, amit te nem ajánlasz. Jó értékeléseket kap a vásárlóktól, nagy számban. Rápillantanál a paramétereire, hogy szerinted érdemes-e, vagy ebben az árkategóriában és méretben van jobb ajánlat? Köszi. (Remélem, a link mûködik.)
https://www.aliexpress.com/item/Sofi...29e22e0eEI51BQ
Csatolmány 8473
Én írtam valahol, hogy ezt nem ajánlom? Nem emlékszem. De ha régebben nem tettem meg, akkor most megteszem: nem ajánlom :D
Ami tetszik benne:
- pozíció jelölõ fény a gomb alatt
- rejtett stroboszkóp
- olcsó
Ami nem tetszik benne:
- kapcsoló kilóg és gumis- beleakad a ruhádba
- a sofirn bevonata gyengébb minõségû
- 610 lumen - helyett 500 valamennyit tud kb. valóban
- azt is csak 5 percig, mert utána visszalép 350 lumen környékére. WTF? Az okát nem értem.
- pont a napokban derült ki, hogy a mások által ajánlgatott SP33 is tartogat elég szép számban meglepetést. Hirtelen statisztikában simán kijön azokból, akik beírtak, hogy kb. 40% hibás gyárilag. Elég bizalomgerjesztõ.
Ilyen árban töltéssel együtt jó lámpát nem tudok mondani. Eagle Eye X2R vagy a Convoy S9 lehet alternatíva az olcsóbb kategóriából.