-
Idézet:
Eredeti hozzászóló
Ádám Csaba
Van köztük néhány jó. De a 4. például az mi? A fõnök mérges mert szerinte a nõ lassan dolgozik. A nõ kilép és boldog. Persze, ugyanakkor a fõnök az fõnök marad, a nõ meg munkanélkülivé válik. Ez lenne az egyenjogúság? :confused:
Amúgy meg a lassúság miatta ideges fõnök az mióta nõ-férfi dolog? Nekem pont volt egy nõi fõnököm aki mindig azért mérgeskedett, mert szerinte nem dolgoztam elég gyorsan.
A másik kép szerint a nõk a holdon állnak, egy csavarkulccsal a kezükben. A feministák tényleg valahol a Holdon élnek, mert hogy nem gondolkodnak földiként az biztos. :haha:
Az úthengeres is érdekes. Eleve a kép nem igaz, mert a férfiak nincsenek elõnyben. De ha meg logikusan nézzük a képet, akkor az úthengeres feminista keresztülmenne mindkét nemet és mindkettõt szétzúzná az úthengerével. Ami tulajdonképpen a valóságban is történik.
Ott a kép a pelenkázni akaró férfiról, az elgondolkodtató, bár nem "NÕI egyenjogúságról" szól. Igazából a kifejezés is érdekes, hiszen mindkét nem legyen egyenlõ, akkor miért NÕI egyenjogúságnak hívják és miért nem csak "nemek közti egyenjogúságnak"?
A rajzoló kislány teljesen elfogadható kép. :)
A létrás-mozgólépcsõs egy ócska propaganda.
Vagy mikor a férfi elutasítja a nõt a munkahelyen, csak mert nõ. Persze, teljesen logikus. Fõleg ha mondjuk titkárnõt keres. Hol él a rajzoló, a 1920-ban?
Ami szerintem a legjobb, az ez: http://lemon.hu/wp-content/uploads/2...ndez-Lopez.jpg
Mert mielõtt még letöltõdtek volna a képek én arra gondoltam hogy én egy férfit és egy nõt rajzoltam volna le, egymás kezét fogják és mosolyognak. Tehát boldogok, mert mindkettõ jól érzi magát a másikkal, ami arra bizonyíték hogy mindkettõ "egyenlõ". Ez a fenti kép meg nagyjából ugyanaz.
Úgy látom volt még két rajz, de a rossz Netem miatt nem tudtam õket letölteni és a weboldal is blokkolta a gépemet. (Nincs egyenlõség.)
-
A feminista jobban tudja – Avagy az a csodás kettõs mérce
https://peter1989.wordpress.com/2016...-kettos-merce/
-
Te jó ég. Ennyi baromságot összehordani. Rakás cikk, mind manipulatív.
http://kettosmerce.blog.hu/tags/feminizmus
-
Hamarosan gyõz a feminizmus. Egyre közelebb kerül a törvénytervezet az elfogadáshoz. Behívót kapnak majd a nõk is. Végre mehetnek -illetve kötelezõ lesznekik- a nõk háborúba meghalni. Ha sikerül keresztülvinni a törvénytervezetet, akkor el kell ismerünk, a modern feminizmus is elért valamit.
Arra mondjuk kíváncsi leszek hogy az átlagos nõk megköszönik-e majd ezt a nagy egyenlõséget a feminista mozgalomnak.
http://www.nytimes.com/2016/06/15/us...ary-draft.html
:hogymi:
-
Bizonyára megköszönik. Fõleg mikor a valami muzulmán területen a teljes nõi alakulatoz halálra erõszakolják az ellenséges katonák, akkor az utolsó még életben lévõ nõ, a felette lihegõ sivatagi cigány kidülledõ szemeit nézve biztosan hálával gondol a feminista mozgalomra ami lehetõvé tette ezt számára.
-
A múltkor néztem a kurd nõket, bátran, AK-kal a kezükben nyilatkoztak a médiának. Hogy muszáj nekik harcolni, mert meg kell védeniük saját magukat, meg a családjukat.
Aki nagyon tiszteletreméltó!
Épp csak elég rossz volt azokat a fényképeket is látni, ahol ezeknek a nõknek a hullái voltak lõtt sebekkel borítva. :(
-
Az elsõ arab izraeli háborúban az elsõ vonalban nõk is harcoltak. Azt remélték ettõl, hogy majd a muzulmánok ettõl megriadnak. A hatás ellenkezõ volt. Megvadultak tõle, keményebben harcoltak, s a nõket igyekeztek élve elfogni. Az eredmény sok megerõszakolt majd megölt nõ és a többiek kivonása az elsõ vonalból.
-
Túlélõ, miért gondolom azt, hogy te erõsen egyet értenél Milo Yiannopoulos-szal? Hallottál már róla? :)
Milo.
-
Hogyne hallottam volna. :D Csomó riportot láttam vele. Õ az elsõ számú ellensége a feministáknak. :haha:
-
Erre még sose gondoltam, pedig van benne igazság! Egy Youtube-os írta:
"first wave feminist got women the PRIVILEGE to vote--without having to get drafted"
Tehát:
"Az elsõ feministák a nõknek megszerezték a szavazás KIVÁLTSÁGÁT -- anélkül hogy kötelezõvé tették volna a nõknek a katonai besorozást"
Ebben talán van igazság. :hogymi: