Majd ne hogy te is így járj! :D
Printable View
Valaki nagyon ráért... :)
Üdv!
Tavaly eggyik ismerösöm ajánlásával kezdtem el nézni a walking deadet. Nagyon függö lettem talán a legjobb sorozat amit edig láttam.
Viszont van pár dolog benne ami nem teljesen nyert meg.
Üres sablonos beszélgetések mint pl az elsö jelenetben rick shane. Aztán mikor ricket lelövik. szerintem 1,5 honap telt el a nagy gebasztol a felébredésig. Hogy birt ki valaki ennyit minden ellátás és minden nélkül komában?! Aztán ottvan Daryl aki különös modon ragaszkodik a nyilpuskájához de miért?! Ott a sok recskàzos puska meg tolozáras puska de neki mégis egy számszerij kell. Plussz a báttya villanyszerelö(Tankon SS) motorjához is nagyon ragaszkodik ami nagyon nem szerencsés jármü.
Meg ha egy zombinak levágják a fejét azért illene meghalnia.
Aztán ott volt a kislány eltünése. Nemtudom hogy lehetek ilyen naivak hogy élve meg fogják találni értem én hogy joszándék meg minden de 7részt erre elcseszni tulzás volt. De Daryl nagyon a szivén viseli valamiért. Talán a második évad legjobb része mikor daryl keresi sophiát. Erre a hülye szöke picsa Andrea meg lelövi mikor elpofázzák neki ne löjön.
De egéssz végig Shane látott jol mindent a kezdetektöl fogva. ésszerü gondolkodásmodja volt. Ricknél sokkal jobb vezetö lett volna. Persze Ricket is meg lehet érteni de nagyon a szivén viseli mindenki sorsát a csoport sorsa hejett.
Harmadik évad elsö négy része amilyen jö volt a többit anyira elcseszték.
Mikor Carl az elsö jelenetben hangtompitossal hentel az nagyon megfogott. A kis nyavajgó gyerekböl egész tökös gyerek lett. Nagy pozitivum. Valami nagyon eltalált hangulata volt az elsö résznek. Mondjuk a Herselpapa futomüvét levágni jelenet nem valami realisztikus.
Aztán a negyedik rész az nagyon jó rész volt talán a legjobb. T-Dog végre megtanul beszélni erre megeszik a koricálok. Mondjuk ez várható volt. Elég magas niggerkoncentrácio volt a 2. rész ota. elõkerült t-dog mellé még 3 afroamerikai fiatalember én itt má tudtam hogy csak egy alfanigger maradhat és láss csodát tényleg egy maradt. Tdog-nak volt a feladata a kapu nyitogatás de az uj nigga felváltotta az 5. részre.
De térjünk vissza a 4. részre lori halálához. Hát az nagyon meglepett. Szegény Carl azota nem önmaga miota lelötte az anyát. Azelöt hersel szõkèbbik lányával erõteljesen szemeztek de utánna picit magába fordult.
Rick is kicsit megelmeroggyant a történtek után.
Na itt kezdenek belassulni a szálak.
Ezek a városos részek nekem beadták a kulcsot. Nem elég hogy a leg hûlyébb szereplöröl Andreárol szolnak de valakinek feltünt rajtam kivül hogy vudböriben mindig sût a nap és mindenki mászkál mindenfele a lehetö legnagyobb nyugalommal?!?!
Nameg ott ez a kormányzo gyerek. Na ez a tökéletes példa hogy lehet embereket manipulálni megtéveszteni kihasználni. Meril is egy csicskás volt nem több pedig többre számitottam tõlle mivel daryl báttya.
Visszatérve a börtönhöz ott megjelent ott még egy nigger. Gondoltam hogy a börtönnigger meg fog halni és láss csodát meg is halt.Uj alfaniggerünk lett. Nagyon rasszista sorozat ,nagyon.
Aztán végre megint egy jó rész mikor rickék elmennek Morgenhez a proniggerhez aki rickhez hasonloan kicsit meg van elmeroggyanva. Meg is èrtem senkije nincs és becsavarodott.
És a következö részben Daryl érthetetlen okokbol lecseréli fasza kicsi kompakt normál irányzékkal ellátott horton nyilpuskáját egy nagyon böszme puskára...
Végûl az utolsó rész nekem nem jött be. Amenyire huzták halasztották azt hittem valami wtf befejezést kapuk. Mondjuk tényleg wtf lett de nem igy vártam. A 3.évad nyugodtan lehetett volna 10 a 2.évad pedig 8 részes.
A hibák ellenére nagyonjo sorozat elgondolkodtató van benn minden ami kell.
Amugy engem az zavar hogy a zombik fejét olyan könyen lékelik meg késsel mintha csak szivacs lenne.
Meg az is érdekes hogy mindenki lö mindenkire de senki nem talál el senkit viszont zombit száz métterekröl leszedik.
Amugy nemtudom feltünt e valakinek de mikor Lorit Shane megdöntötte volt egy kis tetko lori hasán de mikor Magie kivágta Loribol a kis Shanet akkor az már nem volt ott!:) Amugy Magie joféle!!!;)
Üdv:bögre
Jó kis elemzés :).
Azért a nyílpuskának meg van az az elõnye hogy csendes és jó esetben "lõszertakarékos".
A tetkó... Hogy milyen apró részletek hogy feltûnnek fel Neked:).
A Walking Dead website szerint néhány hétig volt kómában. Gondolom az is idõbe telt neki, míg megtalálta a többieket.
Ez elég jó kérdés. Gondolom gyerekként azzal kelt, azzal feküdt, aztán mivel nagyon ért hozzá így az maradt a kedvence. Persze ha valaki 300-500 méterrõl lõ rájuk akkor nem sok értelme van a nyílpuskának. :haha:Idézet:
Aztán ottvan Daryl aki különös modon ragaszkodik a nyilpuskájához de miért?!
A motort már én is mondtam itt, ami tényleg elég érdekes. Pöfögõ chopper nem jó ott ahol halknak kell lenni. Persze van elõnye is, kicsi, ott is lehet vele menni ahol a kocsi elakad, ha az úton torlasz van, meg lehet vele kerülni, gyors, kevesebb üzemanyagot eszik. Persze egy dirtbike-nak több értelme lenne, mert az halkabb lenne és még inkább bírná a terepet.
Szerintem karakterépítésre akarták használni a 2. évadot. Ez bejött, viszont az akciójelenetek rovására ment.Idézet:
Aztán ott volt a kislány eltünése. Nemtudom hogy lehetek ilyen naivak hogy élve meg fogják találni értem én hogy joszándék meg minden de 7részt erre elcseszni tulzás volt.
Nekem a 3. nagyon tetszett végig. Elejétõl a végéig pörgött.Idézet:
Harmadik évad elsö négy része amilyen jö volt a többit anyira elcseszték.
:haha: Tényleg nem volt túl sok szövege.Idézet:
T-Dog végre megtanul beszélni erre megeszik a koricálok.
T-dog összes szövege a 2. évadból.
http://www.youtube.com/watch?v=3jf7OW5c5Xg
Az a szál tényleg elég vérszegény. Azért annyira nem voltak túl jóban az asszonnyal, hogy utána bekattanjon az elvesztése után. Mindig vitatkoztak, meg csúnyán néztek egymásra. Megcsalta és valószínûleg a haverja gyerekét hordta a szíve alatt és mindemellett még hisztizett is. Ez hiányzik Rick-nek annyira hogy még látomásai is vannak miatta? :confused:Idézet:
Rick is kicsit megelmeroggyant a történtek után.
Egyszerûen csak arról van szó, hogy a sorozat a nézõket célozza meg, és valószínû hogy a feketék körében nem annyira népszerû a sorozat, így nem akarják fekete szereplõkkel teletenni a Walking Dead-et. De ott van Michonne is, õ is fekete. Néha vannak benne mexikóiak és indiánnak kinézõ mellékszereplõt is láttam már a sorozatban. Csak figyelembe veszik a készítõk, hogy többnyire kikbõl áll a célközönség.Idézet:
Nagyon rasszista sorozat ,nagyon.
Én annál nem értettem, hogy miért nem beszéltek vele többet. Kinevezhették volna Morgan bázisát albázisnak, járhattak volna hozzá, cserélhettek volna dolgokat. Vihettek volna neki ételt lõszerért. Vagy egyszerûen csak néha ránéztek volna hogy jól van-e, hátha egyszer meggondolta volna magát és velük ment volna. Talán a Michonne beszélt volna vele, akkor õ meg tudta volna gyõzni egy kis flörtöléssel. Ha a fickó egyedül volt már sok hónapja, akkor egy nõ észhez téríthette volna, nem? :DIdézet:
mikor rickék elmennek Morgenhez
Én azt hittem hogy Merle lesz a következõ Shane a csapatban, úgyhogy meglepett hogy olyan lazán kinyírták.
Még valamit találtam. A képregény szerint Rick 2 hónapig volt kómában, viszont a kóma idejének nagy részét még a zombis idõk elõtt töltötte a kórházban.
hát betegek vagytok ez tuti. :haha: letöltöttem 1-2-3 évadot de az 1 évad 1-2 részénél még nem jutottam tovább. lehet mert olvasni kell és lusta vagyok. légyszi kérjétek számon hol tartok mert így nem fogok rákattani :D
http://www.quiterly.com/wp-content/u...nd-454x350.jpg
Az mondja hogy õ a legjobb barátod
Otthagy egy zombikkal teli kórházban, aztán megdugja a feleséged
:haha: