Én inkább úgy fogalmaznék... egyik rosszabb, mint a másik :hanyas:
Printable View
Aki ezeket a förmedvényeket kitalálja, az kínpadon üvöltve kellene hogy befejezze az életét, aki meg lehetõvé teszi hogy gyerekekkel itassák meg, vagy egyáltalán gyártsák, életfogytig talpig vasban kellene hogy robotoljon a kõbányában! Természetesen vasár és ünnepnapokon egy-egy kiadós verés is jár neki!
Nem tudom hogy rákot okoz-e, de azt tudom hogy mikor én rákaptam az aspartame-os üdítõre, akkor néhány nap után nálam gyötrõ fejfájás jelentkezett, szédültem és nem láttam rendesen.
Nem én vagyok ezzel az egyetlen.
"Aspartame's neurological side effects include blurred vision"
"More aspartame side effects revealed - headaches, blurred vision, neurological symptoms and more"
"A number of the 90 documented symptoms as reportedly caused by aspartame are headaches/migraines, dizziness, seizures, nausea, numbness, rashes, depression, irritability, insomnia, hearing loss, vision problems, loss of taste vertigo and memory loss."
Nem azt mondom hogy ha szereted akkor nem eheted/ihatod meg azt amiben benne van, csak azt mondom hogy nekem nagyon nem vált be, mert már pár nap után lebetegedtem tõle.
Megnéztem a linkeket, nem tûnnek hiteles forrásnak. Attól hogy egy weboldalnak weborvos pont hu a címe, vagy laboratorium pont hu, attól az még nem tudományos szervezet weboldala. Akár én is le tudnék foglalni egy ilyen domaint, mondjuk hogy tudomanyok pont com, vagy tudostarsasag pont hu.
Nincs ott hogy kicsodák, egy tudományos weboldalon általában névvel, iskolával, fényképpel vannak kint az orvosok és kutatók képei, akik nevet felvállalva írják a cikkeiket. :)
Függetlenül attól hogy ártalmasak-e az édesítõszerek, mi nagyon nem szeretjük.
Nagyon "kilóg" és zavaró az íze.
Régebben nem zavart ennyire, lehet tanul az ember szervezete és azért nem szereti mert káros?
Múltkor Már*a üdítõbõl futottunk ilyenbe, potyára vettünk pár üveggel, nem bírjuk meginni, marad vendégeknek :).
Nem értem miért rugóztok a témán, senki nem nyom fegyvert a fejetekhez hogy megegyétek/igyátok.
Akinek meg diabétesze van majd eldönti mit is akar....
Csak beszélgetünk róla. Ezért van a fórum. ;)
Azért pár fórumtárs kommentje kicsit több mint beszélgetés, de lehet csak én érzem így.
A múltkor a boltban megkérdeztem az eladót, hogy van-e olyan üdítõjük, amiben rendes cukor van, nem ezek az édesítõk, hát, frankón hülyének nézett, hogy olyan senkinek sem kell...
Itt visszahozták a cukrosat. Elõször a mexikói Coca Cola lett népszerû (mert abban cukor van és nem édesítõszer vagy kukoricaszirup), aztán a Pepsi is elkezdett valódi cukorral készült Pepsit árulni.Idézet:
amiben rendes cukor van