talán szimpátia ez nálam!A csirkére nem úgy gondolok,mint élõlényre,mert nem látom egyben!:haha: A húsos pultban mikor kikérem,semmi mást nem jelent érzelmileg,mint egy poló vagy egy konzerv!Idézet:
Ez egy másik dolog amit nem értek. Ha sajnálod ha a vadász lelõ egy szabadon élõ vadkacsát, akkor miért mondod hogy ha egy csirkének egész életében egy kis ketrecben kell szenvednie, az úgy nem nagy ügy? Gondolom a többiek - köztük én is - az ilyen ellentmondások miatt nem értjük hogy mi a helyzet.
A vadkacsa,róka,õz az szimpatikus nekem,mert sokszor ,mikor peca vagy kirándulás van ,csak ülünk és bámuljuk ahogy a kacsák,hattyúk,állatok élnek...pl .éjszakai pecánál etetem a patkányokat..és igen..nagyon kedvesek..oda jönnek,kéregetnek,felegyenesedve szaglásznak.
Nyilván való!Idézet:
Senki nem ítélt el azért, mert Tesco-ban veszed a csirkét, mivel gondolom egy-két fórumozót kivéve mindenki boltban veszi a csirkét. Én csak azt mondtam hogy a háztáji csirke egyértelmûen egészségesebb - meg boldogabb is - mint az ipari. Ebben semmi sértõ nincs.
De azt is tessék tudomásul venni,hogy nyugodtan lehet vásárolni,nem okoz semmi bajt a szervezetbe!Nem szabad felülni a konteoknak!Nyugodtan mindenki két pofára eheti a csokit,narancsot,kólát,sült krumplit...csak ne felejtse el elégetni!Különben tényleg rák és infarktus lesz belõle!
Sokat számít az elkészítés módja is...nem ér semmit a házi csirke,zöldség ha ki van forralva belõle a jóság és a tömeg termék is jó,ha pl párolva van csak!
Azt én tudom nagyon jól,hogy az emberek nehezen viselik ,ha valakinek más a véleménye,de már bocsánat de azért viselkedni kellene ,nem?Idézet:
Csak már egy csomó topic sértõdésrõl szól, és ez nem túl jó. Építõ vita rendben van, de a sértés és sértegetés értelmetlen dolog, minden szempontból.
Tudom az arctalanság sokakat érdekes dolgokra ösztönöznek és ha szemtõl-szembe áll valakivel,hát nagyon illedelmes gyerek tud lenni! Még egyszer elnézést ha megsértõdök és nem tetszik ha bántanak!
Leírom még egyszer,ha valaki úgy érzi bántom..kérdezzen rá!
Kösz!