Elképesztõ, hogy mi megy Ukrajnában is. Lehet lesz egy kis polgárháború itt a közvetlen szomszédban.
Printable View
Elképesztõ, hogy mi megy Ukrajnában is. Lehet lesz egy kis polgárháború itt a közvetlen szomszédban.
És azóta egyre csak durvul a szitu itt a szomszédban! Ha így folytatódik, menekültáradatra is számíthatunk...
Nem árt figyelni, hogy mivel jár, ha nálunk is bekövetkezne, legyen valami elképzelés róla.
én is attol tartok, hogy dominószerûen fog elindulni.
Van egy elmélet, miszerint helyi balhé 2017-ig lezajlik. Hogy mekkora, milyen következményekkel, azt nem tudom. Majd 2030 körül (talán elõbb, talán késõbb) az olaj miatt alakul ki válság. Világdiktatúra. Ebbõl hiányzik az ivóvíz-készlet válsága. Nemrég az volt az általános vélekedés, hogy elõbb hoz még egy világháborút, mint az olaj.
Hogy mennyire lehet bízni benne, nem tudom. Én sem hiszek összeesküvés-elméletekben, bár párom jóslatai az elmúlt tíz évben beváltak (újságja volt, le tudtam ellenõrizni :( ), és õ egyrészt a legrosszabbra számít, másrészt tanácstalan. Mindenesetre több, mint aggasztó, ami most körülöttünk folyik. Mintha szorulna a hurok...
Én mindent megteszek, amire lehetõségem van. Nem pazarolom, amim van, és gyûjtöm a tudást. Bármilyen szintû felkészülés ad valami elõnyt ahhoz, hogy túléljünk. Innentõl már a sorsra kell bíznunk magunkat. Hogy precízebb választ adjak, arra készülök, hogy bármikor, bármely percben eljön az ideje a teljes öngondoskodásnak, ennek szellemében élek most. Mellette pedig boldog vagyok - örülök a kertnek, a kutyáimnak, a könyveimnek, az erdõnek... az életnek. Ha anya lennék, más lenne a helyzet. Akkor az egész életem feláldoznám annak, hogy kulcsot adjak a kezükbe a jövõ megéléséhez. Most viszont ez a legtöbb, amit tenni tudok.
Tiszteletre méltó Bogár László szerint 20 év stabilitás és rend jön http://www.youtube.com/watch?v=WM7GbeBPUUI...
Egy másik fórumon több évvel ezelõtt azt találtam mondani, hogy még legalább 3-4 választási ciklus múlva, jön el az a világ, amikor az aktív lakosság mintegy felének nem lesz semmilyen munkája. Sem a saját tanyáján, kertjén, mûhelyében, földjén, nemhogy munkahelyén nem fog tudni dolgozni, mert nem lesz rá lehetõsége. Kaptam is érte rendesen, ebbõl az idõszakból pont ebben az évben múlt el egy ciklus.
A "végigmegy a fûnyíró" folyamat soha nem fog eljönni, talán azokban az országokban minden bizonnyal, amelyek gyéren lakottak és szeretik a lõfegyvereket.
Hiszem és látom, hogy a lassú és fájdalommentes elmúlás folyójában evezünk.
Hogy mi is lesz 3-4 választási ciklus múlva ? Egyéni közlekedés motoros jármûvekkel elvétve, tömegközlekedés meghatározott napokon, a tudományra, a kutatásra, gyógyszergyártásba, a decentralizált egészségügybe fogják nyomni a nemzeti erõforrásokat.
Központi alapélelmiszer ellátás dízelvonatokkal, kerékpár, lovaskocsi, kézikocsi, lakótelepek oldalán kidugott kályhacsövek, játszóterek beszántva-beültetve, haszonállatok százezrei szabadtartásban, kétkezi munka, falusi tudásközpontok, városi napszámosok a földeken, gépkocsiktól járhatatlan városi utak, sok kisgyerek, foglakoztatott cigány lakosság, zöldellõ kertek, valódi és õszinte társkapcsolatok.
Cserepiacok.
Önfenntartó börtönök.
Tájfajták felszaporítása.
Egymással szóba elegyedõ idegen emberek.
Elektronikus kommunikációs hálózat.
Vízellátás tartályokból és közkutakból.
Szarbegyûjtés.
Városi komposzt -és metángáztornyok.
Tiszai vizíerõmûvek és kisteljesítményû szénerõmûvek.
Szénbányászat folytatása.
Lakosság részére meghatározott idejû elektromos energia ellátás.
Multik elmentek már rég.
Hazai kis-és nagyipar.
Táj-és talajregenerálás.
Cigányság kubikmunkára visszaszoktatása.
Erdõsítés, azokon a területeken, ahol a jelenben, erõnek erejével erõltetik, támogatásokkal és mûtrágyázással a nagyipari mezõgazdálkodást.
Termelõszövetkezetek részben gépi, részben állati erõvel.
Tavaszi árvizek egy részének a Kárpátok-karéján belüli megtartása (több ország összefogásával).
Vallási és ezoterikus baromságok ritkulása.
Kihalófélben lévõ falvakban, ismét gyerekzsivaly !
Felsõfokú oktatás kis létszámban és rendkívûl magas minõségben, rengeteg gyakorlati oktatással.
Külkereskedelem és külpolitika.
Laktanyák.
Csendõrség.
Kevesebb harácsoló és moslék polgár.
Jóval kevesebb mentálhigiénés szempontból sérült ember.
Rövidtávon:
a jelenlegi alacsony olajár, majd a szakadozott ellátási hiány elõsegíti az össznépi gondolkodás elfordulását a "tv-mûsoroktól és a mókuskeréktõl" ... és felhívja a figyelmét a folyamatokat értõ személyeknek, hogy igenis kezdjék el a mában - a mostban, felépíteni a tiszta gondolatokat egy gyönyörû jelen és jövõ érdekében !
Minden fejben dõl el, ott kezdõdik...
Ha már aktivizálódni látszik ez az alfórum, kirakom a véleményemet.
Ha tippelnem kéne úgy 5 éven belül lesz mindenki számára látható egy mélyebb változás.
Lesz néhány nagyobb esemény ami után lavinaszerûen fog megindulni az ébredezés és az emberek egyre nagyobb százaléka kezd majd el magától gondolkodni. (elküldik a Tré kettõt, a Retekklubot és a hasonszõrûeket egy melegebb éghajlatra)
Úgy néz ki lesz egy-két polgárháborús kísérlet is.
Amint az emberek tömegesen nemet mondanak a multiknak, jobb/bal oldalnak, Amerikának és Oroszországnak, az egyházaknak(nem Jézusnak és a Bibliának) és persze a birkaságnak, akkor elszáll Magyarországról a sötétség leple (A legenda szerint 1. István megkoronázása után küldték a táltosok az átkot az országunkra, amit csak a fent említett függetlenedés tud megszüntetni).
Szóval a globális felvirágzás itt Pannóniában kezdõdik a legendák szerint és erre látok is reális esélyt.
A(z) (illu)materialisták nem gyõzhetnek, mert nem tudják felírni az emberiség tényezõjét képletként (csak szeretnének korlátok közé szorítani) - ez mindenkinél más és van rengeteg ismeretlen is benne (A lélek tényezõje többek között). Ezért sem tudnak 100%-os mértékben irányítani mindenkit, mert egyszerûen nem használ, mert elfajzottak egyesek a rendszertõl, kinõttek értelmileg belõle.
Pl. a felkészülõk is magasabb értelmi szintet képviselnek, mert példának jeléül jobban átlátják az egész rendszert min az átlag "zombi" és ésszerûbb döntéseket szoktak hozni.
Nincs hatalmuk mindenki felett, ez a gyenge pontjuk - ezért a sok drónfejlesztés és a gerjesztett kamerakultusz..
Õk pedig aztán tudnak szoftvereket írni azokra az eszközökre - minden sorban két bogár(bug)... :D
Ha nem elõbb, akkor utóbb eljön a nagy változás ideje.
Aki konkrétumot akar: 2017 - 2025 között nagy valószínûséggel meg fog történni a nagy változás.
Az átmeneti idõszak 7-12 év, mire teljesen átalakul a társadalom - az alapoktól kezdve kell újragondolni, kibogozni az élet sok-sok csomóját és gyakorlatba átültetni.
Szép kívánságlista, Szfenikus!
Sajnos az is marad szerintem. Az ember alaptermészete nem változott az utóbbi 10000 évben!
Amikor egyre jobban "szorítani kezd a cipõ" az emberek nem lesznek megértõek és együttmûködõek.
Milyen anyagot szívsz? :haha: Mert tuti cucc az biztos!
Egyébként irígylésreméltó az idealizmusod. Nézz hát körül, szerinted ezzel a társadalommal és politikai elittel mindez megvalósítható?
1. Már bedõlt, csak lassan dõl, mint a kivágott fa. Aztán gyorsul.
2. Jövõ szeptemberig nagy gebasz lesz. 2015-09 hó! Ahogy mi parasztok használjuk a holdállást a vetéshez, pároztatáshoz, az Illuminátik is mindig használják a hold és csillag állásokat. Eddig MINDEN eseményt ehhez idõzítettek. Mágia. Szóval szeptemberben lesz a nagy gebasz a csillagok.állása szerint. :-)
Így hát nincs idõ, mindenki tegye meg amit meg tud.
Ha meg nem, akkor örülünk, biztonságban vagyunk. De mi nem tervezünk csak egy évre. Ezért most feltörünk annyi földet amennyit tudunk, szaporítjuk az állatokat, befejezzük a rendszereket és igen, nyár végén megyek lõszert venni.