Az enyém?
Printable View
Az enyém?
Ja, azt csak összephotoshopoltam pár netes képbõl.:)
Nálatok is megjelent fent a kis Svájci bicska logó? :D
hol ? nem látok bicskát.
Fent, de nem bicskát, csak azt a jelet ami a svájci bicskákon van.Piros négyszög, fehér szélekkel, közepén fehér kereszttel.
125 tag a fórumon. :)
Úgy tűnik hogy spambotok is próbálkoznak, ma bejutott egy német, de töröltem. A rossz hír, hogy a valódi fórumozók hozzászólásait is kimoderálja néha, így ha nem jelenik meg azonnal amit írtok, akkor azt nekem személyesen kell majd engedélyeznem, egyenként. Nincs hátránya, mert meg fog jelenni minden hozzászólás, csak később. Ha valami gond van, esetleg kérdésetek van a fórummal kapcsolatban, írjatok privátot. :beer:
Unatkoztam, csináltam egy ilyet:
Csatolmány 269
Nem mondta hogy azért készítette volna. Szerintem ha például levonót vagy felvarrót készíttetnék a fórumozóknak, akkor valószínűleg egy zöldes színű kör alak lenne, körbeírva hogy "Magyar Prepper Fórum", vagy feketével, vagy fehérrel lenne a felirat, és azon belül lenne egy iránytű. Szerintem biztosan jól nézne ki, talán össze is photoshoppolom. :)
De nem mondta hogy használjam fel. De gondolj arra, hogy pl. az ilyen anti-zombis felvarrókon mindig ez a jel szerepel, akkor a katasztrófa-ellenesen is szerepelhet. Én most tervezek venni ilyen zombis felvarrót, azon is ez a jel van. :D