Eredeti hozzászóló
MREVOLUTION
A lógó gatya nem menõ, ahogy annak a szemüvegnek sincs értelme, amin nem látnak ki, az a mûanyag izé, (nem tudom, hogy hívják), na meg a festett köröm és a kihúzott szem.
Szerintem az intelligens, harmincas évei közepén, vagy a körül járó, egyedülálló normális férfiak megcsömörlöttek ettõl a világtól, s inkább egyedül hajóznak a tengeren, vagy egy lakatlan szigetre költöztek. Bár oda én is költöznék.
A nyomulás visszaüt szerintem.
El sem tudom képzelni, hogy tõlem fiatalabbal járjak valaha is, de még egyidõssel is necces.
El kell érni a férfiaknak egy bizonyos kort és át kell élniük dolgokat ahhoz, hogy lelkileg érett, kialakult személyiségek legyenek, aki képesek legyenek két lábbal állni a földön, ugyanakkor legyen tapasztalatuk abban, hogyan lássák el magukat (tehát elég idõt élt már egyedül, saját háztartással), kell, hogy kapjanak pofonokat, érje õket csalódás, melyekbõl egyedül álltak fel, stb. Nem egy félkész, labilis személyiséget akar a nõ, legalábbis én, hanem olyat, aki azért már élt egy picit, s mindenképp a krisztusi kor vízválasztó lehet, szerintem. Az alatt, hát... nagyon necces.
Ahogy írtam is, az egyedüllétet tanulási folyamatnak is fel lehet fogni, önmagunk megismerésére és legyõzésére, az önkontroll (értsd szexre is) fejlesztésére.
Lelki fejlõdés útján ez elengedhetetlen, na meg prepperként is. Többek vagyunk ösztönlényeknél, bármit is üzenjen most a társadalom.
Mozi nincs a közelben, s bár gondolkodom rajta, hogy ilyennek, vagy olyannak kellene lennie a leendõ férjemnek, de igazából nem keresem.
Szerintem tudod Te is, mire gondolok: "Hogyan óvhatunk meg egy vízcseppet a kiszáradástól? Ha visszadobjuk a tengerbe..."