Írtam egy hosszabbat.
Fegyvertartás melletti érvek és ellenérvek
http://tuleloblog.blogspot.com/2013/...yvertaras.html
Printable View
Írtam egy hosszabbat.
Fegyvertartás melletti érvek és ellenérvek
http://tuleloblog.blogspot.com/2013/...yvertaras.html
Persze, ha sokat tudsz a magyarországi engedélyekrõl, sportövészetrõl, vadászengedélyekrõl, nyomtatványokról, kérvényekrõl, akkor ha írsz róla egy összefoglalót, akkor közzéteszem majd a blogon. Én csak az U.S. törvényeket és helyzetet tudom. Meg valaki írt az Ausztrál fegyvertörvényekrõl is, az is ott van valahol a blogon, az engedélyével kitettem vagy 2 éve. :)
Ok, meglátjuk jutok-e valamire.
Gondolom ez a kedves olvtársakra is vonatkozik, tehát bárki nekiveselkedhet...
Aki tud valami hasznos cikket írni prepper- illetve lõfegyver témában az küldje el. Privátban vagy emailben.
Tárgyaltam egy másik kínai céggel. Lehet mondani rájuk, hogy Kína az kommunista ország, de az biztos hogy minden leendõ üzletfelüket tisztelik és nagyon kedvesek mindenkivel. Úgy látom hogy nõk végzik a kapcsolattartást és az üzletkötés emailes részét. Az angoltudásuk kiváló. Se helyesírási, se nyelvtani hibát nem ejtenek. Jobban tudnak angolul mint az angolok. :eek: És tényleg öröm velük üzletet kötni. A nyugati cégeknél sokszor van olyan gond, hogy nem válaszolnak, vagy hetek és hónapok telnek el mire visszaírnak valamit. Akkor is van hogy lehagyják a megszólítást, esetleg amit írnak abból lerí hogy nyûgnek veszik az érdeklõdést is. De a kínaiak úgy írnak vissza, mintha egy régi barátok lennének és szinte azonnal visszaírnak. Most például kb 1 óra alatt választ kaptam. Ez aztán a gyorsaság! :thumbup
Megint vadat álmodtam.
Nukleáris támadás érte a várost. Minden radioaktív volt. Szürke romok között éltünk, de egy banda folyamatosan háborgatott minket. Úgy döntöttünk hogy továbbállunk és keresünk egy helyet vidéken, talán egy erdei kunyhóban lakunk majd. Viszont elég sok felhalmozott dolgunk volt, és persze se autó, se motor, de még biciklink se volt. Kérdezte barátnõm, hogy "mit csináljunk ezzel a sok holmival?". Azt válaszoltam neki, hogy muszáj lesz elásni, mert nem tudjuk magunkkal vinni. Összeszedtem a dolgokat és elástam egy helyen, aztán útnak indultunk annyi felszereléssel amennyit elbírtunk.
:hogymi:
Elõtte nem nézted meg az Éli könyvét? :) A viccet félretéve nekem ~5 évvel ezelõtt volt egy félévem amikor rendszeresen zombikkal álmodtam. A furcsa az volt, hogy nem volt idõm se filmet, se TV-t nézni, se játszani semmivel, vagy a KV volt sok, vagy a munka. Szegény agyacskánt néha komolyan besokal.
Mostanában nem néztem meg. Amúgy már láttam néhányszor. :)