Ez tényleg király! Köszi!
Printable View
Szeretném figyelmetekbe ajánlani recept nélkül kapható, BIOPAROX sprayt.
Idézet a tájékoztatóból: "A felsõ légutak egyes fertõzéses és gyulladásos megbetegedéseinek helyi kezelésére szolgáló gyulladásgátló hatással rendelkezõ antibiotikum."
http://www.hazipatika.com/gyogyszerk...image/0606.jpg
Álldás
Sziasztok! Kár, hogy a fórum felén egy értelmetlen vitát kellett olvasnom, de hasznos információkkal van tele.
Hirtelen arra gondoltam, hogy baj esetén elég nagy csereértéke lehet (akár fegyverre, üzemanyagra, vízre, kocsira, élelemre!) az antibiotikumnak, viszont ha sokadik generációs gyereknek (olyan, aki már a baj esetén született) kell antibiotikumot adni, vagy olyannak, aki nem tudja magáról, hogy érzékeny-e rá, problémát okozhat a penicilin. Ennek ellenére a penicilin szerintem a legmegbízhatóbb antibiotikum lehet baj esetén, és ne felejtsétek el, hogy a nemes penész is penicilin. (szalámin, camamberten) bár nem koncentrált verzióban.
Nekem most épp tüszõs mandulagyulladásom van és már a hajszálaimtól :hipnozis: kezdve mindenem fáj, fûtött tiszta környezetben jó eséllyel túl fogom élni szopogatós tablettán és teán, de baj esetén, fõleg ha haladni kell, a halálomat is okozhatja egy ilyen fertõzés (lemaradok a csapattól, stb) szóval igen is fontos lehet az antibiotikum, csereértékben, életmentéshez, minden szempontból.
Ha jól vettem ki kb 10 évig elállnak és érdemes penicilin tartalmút beszerezni.
Az antibiotikum lehet a doomsday aranya, ha valóban olyan szinten omlik össze a társadalom, hogy a karhatalmaktól sem lehet már beszerezni.
Ha van otthon kakukkfû, akkor fõzz egy jó erõs teát, plusz egy kis méz sem árt. (Vírusos betegségek esetén is eredményesen alkalmazható.)
Találtunk 3 darab még nem lejárt, illetve 5 darab elvileg lejárt "Curam DUO 1000 mg" antibiotikumot.
Doki: lásd mit írt. Meggyõzõdéssel ragaszkodik az ipari antibiotikumokhoz, ezért ne kínálj neki növényit, láthatóan nem tartja versenyképesnek, úgyis csak kuruzslásként fogja kezelni. ;) Látható az ellenségesség a múltban is.
Kérlek ne beszélj ökörségeket. Elsõsorban a cél az egészséges immunrendszer fenntartása. Az antibiotikumot pedig már az ókori rómaiak is használták (rájöttek mely penészek tudnak gyógyítani) a penicilint is penészbõl vonják ki, ezért a "természet ajándéka" ennek ellenére nem fogok nemespenészt majszolni most. Egyébként tegnap megittam egy csomó fokhagyma oldatot, de nem nagyon segített.
Egyébként én is gyógyszer ellenes vagyok, de ezt a luxust nem egy komoly betegség oltárán szeretném megengedni magamnak.
Egyébként hidd el, hogy teljesen a bio-földanya kultusz felé húzok alapjáraton és én sem vagyok benne teljesen biztos, hogy a penicilin kivonat mellett a gyógyszeripar nem csempészett egy kis súlyos mérget az antibiotikumomba.