Esetleg majd ha lehet berakni ikont, jó lenne egy jobban észrevehetõt betenni.
Csináltam is egyet
Csatolmány 7011
Printable View
Esetleg majd ha lehet berakni ikont, jó lenne egy jobban észrevehetõt betenni.
Csináltam is egyet
Csatolmány 7011
Ahh nemértem hogy kell kezelni a képkezelõt... mindegy...
Csatolmány 7013
A böngészõben maximalizálva van az ikon, azt hiszem 32x32 pixel lehet.
A fórum megy, de a szerver eléggé akadozik. De majd megjavul. Ha nem, akkor valahogy majd beszólok a szervereseknek hogy csináljanak vele valamit.
Megy a chat és a Tetszik is. Épp csak valami collapse gomb van az új verzión.
Most veszem észre, hogy fent még a .org van a banneren. Majd kijavítom .net-re. :)
Azt a bannert is frissíthetnéd valami nagyobb méretû kicsit tartalmasabb grafikájúra ;)
Ha kell segítség szólj, csinálok pár mintát.
Á, azt nem akarom. Meg van szabva hogy mekkora lehet, meg amúgy se szeretem a nagy bannereket. Lenyomná a fórumot a nagy kép.
Panaszláda topic megnyitva. Bármi gond, lehet írni: http://magyarprepperforum.net/showth...3-Panaszl%E1da
Kicseréltem a bannert hogy a mostani domain-t mutassa, és kicseréltem a facepalm smiley-t egy jobbra.
A régi választható avatarok el voltak tûnve, úgyhogy újraraktam õket a szerverre. Azt hiszem hogy már megint mûködnek. :)
..elõre is elnézést kérek,de pár fórumozót letiltottam...így ha nem válaszolok..az nem illetlenség a részemrõl...csupán nem látom.
Ok.
Bocsánat, de mindenkit letiltottam, így csak a saját magam hozzászólásaira tudok reagálni, amit meg is teszek igen gyakran, mert fent vagyok vagy 15 nickkel. Ez nem bunkóság tõlem, csak a kezdeti skizofrénia, és a velem született elmezavar igen egyedi keveréke.
Most nézem... Miket írkálok! Letiltom saját magam is. Ja nem Légyszíves Túlélõ töröld a nickemet véglegesen , de tényleg véglegesen egy két napra. Most köszönöm meg, mert egy két napig nem lesz alkalmam rá.
Tegnap (március 16) volt a fórum 4. születésnapja.
:)
Gratulálok, még sok boldog születésnapot! :)
:thumbup
Köszönjük!!!
Ma átjutott egy spambot, de töröltem. :)
Mivel két fórumtag is szólt hogy van néhány gyanúsan szabályellenes hozzászólás még tavaly augusztusból, így azokat a hozzászólásokat most töröltem.
Mennyire oké ólomgolyók kilövése számszeríjból (http://magyarprepperforum.net/showth...ll=1#post80587)? Szerintem erõsen túl van a rendeltetésszerû használaton, legalábbis itthon.
Viszont ha már itt tartunk, meddig lehet törvényesen elmenni? A fenti példát alapul véve ennek a megoldásnak a linkelése mint érdekesség teljesen OK. Megvalósíthatóság, hatékonyság szigorúan elméleti, akadémikus szinten? Esetleg skiccek, rajzok, animációk? Mit gondoltok?
Nem tudom, nekem ez a dolog törvényesen hangzik. Az hogy golyó, vagy nyílvesszõ, az mindegy, ez csak olyan átalakítás lenne mint amilyeneket a "csúzlicsatornás" német pasas szokott csinálni. :)
Úgyhogy a fenti beszélgetéshez nem nyúlok, szerintem rendben van. :)
De ha van valami kérdéses, mindig szóljatok. :thumbup
Nem tudom hogy meséltem-e hogy még a legelején hogy intézõdött a fórum indulása.
Nem volt egyszerû, tisztán emlékszem a bonyolult helyzetre.
Megvettem a tárhelyet és a domaint, semmi gond nem volt. Utána viszont vagy 2 hétig egy üres lap volt fenn, egy Youtube zenés videóval. Erre az a magyarázat, hogy próbáltam kártyával fizetni a fórummotorért, de a weboldal egyszerûen nem vette át a kártya adatait, visszadobta. Másnap mentem a bankba, mondták hogy letiltotta a bank a tranzakciót mert gyanús volt. (Nem tudom mi volt rajta a gyanús, azt nem mondták el.) Mindenesetre feloldattam velük a tiltást. Aztán fizettem, de valahogy megint nem sikerült, azt írta hogy sikerült és átment, de aztán napokkal késõbb visszajött a pénzt, és nem tehettem semmit, mert képtelen voltam a kártyával úgy fizetni hogy átmenjen a pénz. Ezen a ponton már meg is untam és áttettem a pénzt PayPal-ra, ami szintén napokig tartott, majd PayPallal fizettem a fórummotorért. Akkor végre úgy már sikerült, épp csak eltelt vagy 2 hét és már szétrágott az ideg az egész átutalási-bonyodalom miatt.
Ezért volt a domainen 2 hétig zenés videó.
:)
En lemaradtam a zenérõl :)
"A készülõdõ dal" volt az. :)
https://www.youtube.com/watch?v=t6U7y5avhC8
Nem tudom hogy sikerült-e, de szétküldtem egy fórum-üzenetet. Talán néhány régi tag újra visszajön. Úgysem küldtem üzenetet a tagoknak már vagy 2 éve.
Köszönöm hogy megírtad, nem voltam benne biztos hogy sikerült. Valamiért az én email címemre nem érkezett meg. Nem tudom miért, de nem is számít, a lényeg hogy mindenki máshoz odaért. :beer:
Sikerült .
Köszönöm! Én is megkaptam.
Viszont kívánom!
Megkaptam, hasonló jókat kívánok!
1 tag töröltette magát, az illegális bevándorlós topic miatt.
Elolvastam a hozzászólásait. Megsértõdött, mivel nem volt képes a vitára.
Tippelni szabad ki volt az?
Nem értem. Mire jó ez hogy vagy nyolcadjára törölteti magát és kis idõ múlva újra regisztrál? Stílusáról, gyorsan változó véleményeirõl úgyis felismerhetõ.
Vannak jó meglátásai néha, de már megfogadtam nem állok le vele véleményt cserélni, csak néha nehéz kibírni :)
Ignore lista, és máris szebb a fórum :)
Nagy gondok vannak ezzel az emberrel. Most nem ércelõdök rajta, hanem tök komolyan gondolom.
Személy szerint örülök, hogy nincs itt, de sajnálom, hogy ilyen mentális problémákkal küzd.
Oké emberek, megindultunk, gurulunk. :)
Rövid helyzetjelentés:
2 nappal ezelőtt megjelent egy üzenet, ami szerint az Opera/Yandex hibát talált a fórumon. (Valamilyen kódot.)
A biztonság kedvéért bezártam az egészet, töröltem a régi fórumot, az adatbázist elmentettem. Új verzió letölt, 2 verzióval magasabb szám, és sok biztonsági javítás update is lett. Az egész fájlrendszer és java file és cserélve lett, a fórum most 100% hogy tiszta.
Az Opera viszont addig be fog jelezni, amíg nem megyek személyesen a Yandexhez kérni hogy vegyék le a tiltólistáról. Elvileg a többi keresőnem nem is volt baja a fórummal, 67-ből csak 1-nek. De azért a nagy frissítés megtörtént, a biztonság kedvéért.
Nem volt egyszerű, ráadásul a chat-et és a tetszikelős részt is le kellett kapcsolnom, az új verzió nem tudta őket kezelni. De gondolom megleszünk nélkülük. Annyira nem óriási veszteség. Chat-re ki lehet találni majd valami mást is, majd gondolkodom rajta.
Az előbb megjavítottam a smiley-kat is, de még előfordulhatnak kisebb hibák. Privátban jelezzétek, vagy a hibejelentő topicban.
Intézkedtem az Operával kapcsolatban is, remélhetőleg pár nap és az is megoldódik.