Persze, megértem - én is így vagyok ezzel. Mondjuk valószínûleg ott ahol ilyenek történnek az utcán, háborús helyzet van.
Printable View
Persze, megértem - én is így vagyok ezzel. Mondjuk valószínûleg ott ahol ilyenek történnek az utcán, háborús helyzet van.
Ilyenkor kedvem lenne feltámasztani az inkvizíciót...
.
Idézet:
Az egyes beteg elméket Hitlerre emlékeztetõ teafõzõ után itt a legújabb németországi holoagymenés: az Ariel mosóporok csomagolásán látható 88-as és 18-as számok is sértik a „túlélõk” és leszármazottaik „érzékenységét”.
Pedig a mosószer csomagolásán feltüntetett 18-as és 88-as számoknak fontos szerepük van: jelzik, hogy hány adag koszos ruhát lehet az adott mennyiségû mosószerrel kimosni. Vannak azonban olyan elmeroggyantak, akiknek mindenrõl a holokauszt jut az eszükbe. A súlyos bûnt a Procter & Gamble cég követte el, amely kénytelen volt bocsánatot kérni az elkövetett „hibáért”. A hülyeség szemmel láthatóan határtalan, és egyre csak fokozódik.
„Nagyon sajnáljuk, ha bárkiben hibás képzettársítások keletkeztek. Mi egyértelmûen elhatárolódunk mindenféle szélsõjobboldali ideológiától” – magyarázkodott Gabi Hassig, a szóban forgó Ariel mosószereket gyártó Procter & Gamble cég szóvivõje. Hassig közölte azt is, hogy megszüntetik azoknak az Ariel termékeknek a forgalmazását, melyeken a 88-as és a 18-as számok szerepelnek.
Európában megcsinálhatják, de Törökországban vagy kicsit még keletebbre már biztosan nem.
Ebben a nyugati liberális áldemokráciában az emberek lassan elvesztik az összes józan eszüket, nem tudom mennyire szükséges ez egy jól mûködõ társadalomhoz, de vannak határok amit nem kéne átlépni, értem én hogy tolerancia van ezerrel, de egy kis józan erkölcs sem ártana. Mert láthatóan a videóban nem viccnek szánták.
Ha valaki tényleg vicces dolgot mond vagy mutat, akár vallással kapcsolatban is, azon én is nevetek. (Family Guy) De ha valaki mûvészet vagy humor címszóval szándékosan gyûlölködõ provokációt szít, az teljesen más ügy. És ebben az esetben is csak arról van szó, hogy kellett nekik 15 perc hírnév, úgyhogy egy ocsmány, felháborító provokációval kerültek be a hírekbe. Az alkotásaikban nincs mûvészet, nincs humor, nincs mondanivaló és nincs érték sem.
http://www.hidfo.net/2014/05/10/sata...vard-egyetemen
Van még lejjebb?