Ezen a héten egy belépõ kategóriás, de már minõségi vadász elemlámpa szettrõl írtam, a Nitecore P30 magasabb felszereltségû változatáról.
Printable View
Ezen a héten egy belépõ kategóriás, de már minõségi vadász elemlámpa szettrõl írtam, a Nitecore P30 magasabb felszereltségû változatáról.
Ezen a héten az Olight Warrior X Pannon Vadász szettrõl írtam cikket.
Ezen a héten a Nitecore MH40GTR vadász szettet próbáltam ki. Részben csalódás, a cikkben mindent kifejtettem, hogy miért. Ellenben a fénye az jó, nagyon jó.
https://youtu.be/92XZguCrmvw
Energizer 315 lumenes fejlampa.
Nemreg vettem, nagyon jo. Ez is az olcso de jo kategoria. Olyat kerestem ami 3AAA elemmel megy (ezt az elemet hasznalom legtobbet) van valami markaja es nem csillagaszati az ara.
£13 volt ebayrol, elemekkel egyutt. Egyszeru, es jol vilagit. Turazasokhoz, kempingezni tokeletesen megfelel.
Ezen a héten a csúcskategóriából került ki a tesztalanyom, méghozzá ismét vadász szettben: Olight Javelot Pro Pannon Vadász szettet teszteltem. Nem okozott csalódást, de sok barátot sem fog szerezni, mert kivételesen jó tulajdonságaival nagyon nehéz lesz versenyre kelni az ellenfeleinek.
A vadász szezon részemrõl lezárult, egy összefoglaló cikket írtam az általam próbált 4 vadász elemlámpáról.
Ezen a héten egy olcsó, de ígéretesnek tûnõ pipalámpáról írtam, az UTorch H09-rõl. A teszt alatt kiderült, hogy csodák nincsenek, sajnos én is mellé tudok nyúlni ha hiszek a leírásnak.
Ezen a héten az Olight Seeker 2 elemlámpának az alapmodelljérõl írtam. Szerintem jobb választás a Pro, minimális felár mellett (árkategóriájában).
Ha valaki tervezi Olight vásárlását az péntekre szabadítson fel némi tõkét.
Lesz BF akció, de az a gazdagoknak való, nem nekünk.
Ami nekünk való azt külön jelezni fogom ha eljött az ideje. Az alap blog kupon kedvezménynél magasabb kedvezmény lesz minden lámpára, de lesznek modellek, amikre eddig soha nem látott mértékû kedvezményt lehet elérni :thumbup
Olightlampa.hu Black Friday akció:
Minden terméken látható egy alap kedvezmény, de az LMLMPKPN kuponkódot használva lejön a további 10% a blog olvasóinak.
Kivételesen jó vételek (-15% + további -10%):
Warrior X desert tan
Javelot Pro coyote tan
Javelot Pro Pannon vadász szett
Nagyon jó vételek (-10% + további -10%):
Warrior X fekete
X7R Marauder
Az összes többi lámpára amin látható a -5% kedvezmény használható a blog kuponja, ami további 10% kedvezményt ad!
Ez csak egy véletlen weboldal beállítási hiba, tehát addig mûködik, míg észre nem veszik ;)