Meglátogatott minket a szomszéd. :)
http://amerikaimagyarok.blogspot.com.../szomszed.html
Printable View
Meglátogatott minket a szomszéd. :)
http://amerikaimagyarok.blogspot.com.../szomszed.html
Asszony 80 dollárt hagyott ott az állatorvosnál. És egyszerûen NEM mondja meg nekik hogy nincs pénzünk. Lehet hogy beteg a macska, de orvos nélkül kell gondját viselnünk, mert pénz az nincs. Nekünk se jut egészségügyi biztosításra, akkor a macskának hogy fizessünk havi 100-150 dolláros kezeléseket? :huuu: Genetikai betegség, meg ilyenek, azt mondta az állatorvos. Gyógyíthatatlan. És a cica kishuga is így néz ki. Valahogy elhozzuk õt is, de csak egyszer viszem majd el állatorvoshoz, az biztos. Kapja meg õ is a szteroidjait, meg a többit, aztán valahogy majd csak lesz. Anyagilag ezt nem lehet bírni, meg úgyse látszik Jake-en se, hogy a a pirulák bármit segítettek volna rajta. Összepisált mindent a gyógyszer miatt, annyi a vadonatúj szõnyegünknek, de jobban nem lett a gyógyszertõl. :(
Minden napra kell valami rossz hír. Itt a mai.
Felhívtuk a város által fenntartott busz-szolgáltatást. Elvileg annyiból áll, hogy felhívod õket, felvesznek, fuvaroznak, nem sok pénzért. Miért olcsón csinálják? Mert az ingatlanadóból kapnak egy rakás pénzt. Oké, felhívtuk õket. Mit mondta? Áh, oda nem megyünk ki, az másfél kilométerre van onnan ahová ki szoktunk menni. De b+ a mi pénzünkbõl élnek! :mad: Mondja már meg valaki hogy miért fizetünk évi 1400 dollárt! Szemetet nem viszik el, rendõrség nem jön ki ha hívjuk õket, iskola nem érdekel, nem vagyunk iskolások, nem is akarunk azok lenni, a busz-taxi amiért beszedik a pénzt nem jön ide. Mégis ki a francot érdekel hogy a havat letúrják vagy nem? Kemény terepjáróval járjon a postás és akkor nem kell a havat takarítaniuk. MIÉRT FIZETÜNK?
És ilyenkor amúgy mi van? Kocsink nincs. A busztaxi nem hajlandó a pénzéért dolgozni. Az adó meg annyi hogy abból egy kocsit fenntarthatnánk, de elszedik a pénzünket a nagy semmire.
A postán meg kitöltöttük a nyomtatványokat hogy hozzák ki az összes levelünket, de nem hozzák mert csak. Így muszáj lenne valahogy bejutni oda.
És akkor a busz-taxis diszpécser azt mondta hogy reggel 8-kor arra meg az egyik buszunk. Oké, de visszafelé nem jön. Bevinnének úgy a városba, persze azt se ingyen, aztán meg nem tudnánk hazajönni? Vagy gyalogoljunk le 10 km-ert -10 fokban? Vagy Januárban majd -30-ban?
Ha egyáltalán nem lenne ingatlanadó, akkor meg tudnám oldani a dolgot. Motor, robogó, stb. De hogy elveszik az összes pénzünket a semmire, úgy mit csináljak? :confused:
A városiak befizetik az ingatlanadót, megkapnak mindent. Mi befizetjük. Nem kapunk érte semmit. Ez miféle rendszer?
"De hogy elveszik az összes pénzünket a semmire..." Ismerõs ... "Befizetjük. Nem kapunk érte semmit." Lebuktál ! Te mégis Magyarországon laksz ! :D
Nem lakok, de itt is van ilyen. A nagyvárosokban meg olyan magasak az ingatlanadók, hogy akár egy fél évnyi minimálbérrel is lehúzzák az lakosokat.
Aki bent lakik a kisvárosban nálunk, annak nincs ilyen gondja. Tûrhetõ mértékû az adó, talán kevesebb is mint a miénk. Esetleg van 1-2 gyerekük is, tehát az iskola fenntartása is oké. A város elviszi a szemetüket, a miénket nem. A pénzükbõl kap a busz-taxi társaság, de õket fuvarozzák is ha hívják. Itt mi vagyunk lehúzva. :(
Netem. :cry:
http://i.imgur.com/TvEAi34.jpg
14 kbyte letöltési sebesség.
Megint egy pozitív dolog.
Walmart-ból jött rendelés, a nagy csomag megérkezett, de hiányosan. Szóltam nekik, 5 perc alatt el lett intézve. A hiányzó dolgok úton vannak. Meg 2 INGYEN almalé? 6 liter. Azt nem tudom hogy miért küldték el, de úgy tûnik hogy az is jön. :confused:
De nagyszerû, akkor még boldogabb vagyok, hogy nem csak megoldódott, de ajándékba is küldtek valamit. :)
Gondoltam hogy "talán ez a nap nem volt annyira rossz".
ééééééééééés... amint erre gondoltam, azonnal elromlott a nyomtatóm. :huuu:
100 dollár megy a kukába.
vegyel olcsobb nyomtatot, akkor nem faj annyira ha elromlik :haha: